jeep13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 θα φτιαξω ενα ταβλι, μαυρη βαση και κοκκινες φωτιες γιατις θεσεις των πουλιων(μαλλον) θελω να μου προτεινετε καμια εικονα για να βαλω στο κεντρο του ταβλιου, ωστε να την εκτυπωσω και μετα να βαλω βερνικι.
athlios Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 <p>θα φτιαξω ενα ταβλι, μαυρη βαση και κοκκινες φωτιες γιατις θεσεις των πουλιων(μαλλον)</p> <p>θελω να μου προτεινετε καμια εικονα για να βαλω στο κεντρο του ταβλιου, ωστε να την εκτυπωσω και μετα να βαλω βερνικι.</p> Δώσε μέιλ να σε στείλω φωτογραφία τη μαπα μου. Γκουρού όχι μαλακίες. Μπορείς να βάλεις το δικέφαλο, κάναν περίεργο ήλιο ή κανα απλό γεωμετρικο σχήμα. Λέωγωτωρα. Sent from my iPhone using Insomnia
jeep13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 ευχαριστω. τα τριμπαλ αποριπτοντε επειδης βαριεμαι να τα κοβω με το ψαλιδι. το φραπε θα τον εχω λαιβ, τα σουβλακια θα μου ανοιγουν την ορεξη και που λεφτα για διαιτες. την μουρη σου απο πανω(αθλιε), θελω να μου την στειλεις 3d.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα