theraccoon Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Καλησπέρα. Έφτιαξα μια σελίδα, αλλά έχω το εξής πρόβλημα: Δεν μου εμφανίζεται σωστά η σελίδα σε όλες τις αναλύσεις, για την ακρίβεια μόνο στην δική μου ανάλυση δουλεύει σωστά και σε μία άλλη, παρόλο ότι είναι μικρότερη, θέλει μείωση του ζουμ ο browser. Τι μπορώ να κάνω για να δουλέψει σωστά; Επίσης έχω κάτι άλλες απορίες σχετικά με την υλοποίηση ορισμένων κομματιών, αλλά ας μου απαντήσετε αυτό πρώτα. Ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/481173-flexible-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B4%CE%B1/?hl=liquid Λογικά θα έχεις κάνει το ίδιο λάθος με το παιδί αυτό,αν όχι περιέγραψε καλύτερα τι έκανες ή δώσε και λινκ να δούμε τι παίζει.
theraccoon Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Σ'ευχαριστώ για την απάντηση, από το λίγο που διάβασα και το λίγο που το έψαξα κι εγώ όντως είχα κάνει λάθος επειδή είχα όλες σχεδόν τις μονάδες σε px. Δεν ξέρω αν μπορώ όμως τώρα να την αλλάξω δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος; Επεξ/σία 16 Απριλίου 2013 από theraccoon
Naele Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Αν φτιάξεις τη σελίδα σου σωστά θα παίζει στις περισσότερες αναλύσεις desktop. Και δε χρειάζεσαι ποσοστά ή κάτι..και με px το κάνεις αυτό. Με dreamweaver τη φτιάχνεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα