kothemel Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Αν μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει θα με σώσει.Έχω βάλει τα windows 8 64bit αυθεντικά στο laptop μου και απεγκατέστησα τους drivers της Realtek για να βάλω κάποιους πιο νέους. Όταν πήγα να τους εγκαταστήσω μου έβγαλε το ακόλουθο μήνυμα: Το ίδιο συνέβει και όταν πήγα να βάλω τους παλιούς drivers ήχου. Μέσα από τα διάφορα site προσπάθησα να φτιάξω το πρόβλημα: α) μπαίνοντας από safe mode ---> δεν έγινε τίποτα β) κλείνοντας όλα τα προγράμματα ----> δεν έγινε τίποτα γ) καθαρίζοντας τη registry -----> πάλι τίποτα δ) ανανεώνοντας τους drivers ---> τζίφος Κάθε φορά μου βγάζει το ίδιο μήνυμα. Μου έχουν πει πολλοί φίλοι μου ότι έχουν θέμα με τους drivers ήχου στα 8αρια. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια!
jim_p Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Χωρις να εχω windows 8, ειμαι σιγουρος πως τα 8 (ακομα και τα 7 και τα vista πιο πριν) αναγνωριζουν με την μια hda (= high definition audio) καρτες ηχου και ερχονται με τον σχετικο driver προεγκατεστημενο. Γιατι λοιπον να μην μεινεις με αυτον? Και επιπλεον, απο το windows update δεν σου λεει για καποια νεοτερη εκδοση του?
kothemel Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Βασικά έχω απεγκαταστήσει τον driver της Realtek από το control panel ( μέγιστη βλακεία ). Και δεν ακούω τίποτα τώρα! Το έφτιαξα από control panel!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα