barbilos90 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 καλησπερα σε ολους.προχτες εκανα ερωτα με το αγορι μου και ξερω γω ειχε τελειωσει μια φορα .αλλαξε προφυλακτικο και συνεχισαμε .εκει που ειμασταν στην πραξη ξαφνικα σταματαει γιατι λεει οτι πηγε να "του ερθει" να τελειωσει..αλλα δεν αισθάνθηκε κατι..οποτε συνεχισε..και ξαφνικα καταλαβε οτι εσπασε το προφυλακτικο..εφοσον ειχε ηδη καμια 10αρια διεισδύσεις...και ολα αυτα μια μερα πριν το ξεκινημα της περιοδου μου. λετε να εγινε κατι " ανεπιθύμητο " δηλαδη στη φαση οταν πηγε να του ερθει να του βγηκαν λιγο σπερμα και οχι προεξπερματικα υγρα και να εχουμε ατυχημα? η οχι?να τονισω οτι 14 μερες πριν την περιοδο ειναι γονιμες μερες..Ευχαριστω εκ των προτερων..
zeniath Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 μετά από 1μιση χρόνο χωρίς σκούφο μόνο μια έκτρωση έκανε η πρώην δε ξέρω αν σε καλύπτει η απάντηση 5
Lucifer Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 καλησπερα σε ολους. προχτες εκανα ερωτα με το αγορι μου και ξερω γω ειχε τελειωσει μια φορα . αλλαξε προφυλακτικο και συνεχισαμε . εκει που ειμασταν στην πραξη ξαφνικα σταματαει γιατι λεει οτι πηγε να "του ερθει" να τελειωσει..αλλα δεν αισθάνθηκε κατι..οποτε συνεχισε..και ξαφνικα καταλαβε οτι εσπασε το προφυλακτικο..εφοσον ειχε ηδη καμια 10αρια διεισδύσεις... και ολα αυτα μια μερα πριν το ξεκινημα της περιοδου μου. λετε να εγινε κατι " ανεπιθύμητο " δηλαδη στη φαση οταν πηγε να του ερθει να του βγηκαν λιγο σπερμα και οχι προεξπερματικα υγρα και να εχουμε ατυχημα? η οχι? να τονισω οτι 14 μερες πριν την περιοδο ειναι γονιμες μερες.. Ευχαριστω εκ των προτερων.. Περίοδος της ήρθε;
tehAllantin Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 και ξέρωγω, μία μέρα πριν την περίοδο ξέρωγω αν πιάσεις παιδί ξερωγώ πάνε και πάιξε και τζοκερ θα κερδίσεις σίγουρα ξέρωγω
slygeo87 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 μετά από 1μιση χρόνο χωρίς σκούφο μόνο μια έκτρωση έκανε η πρώην δε ξέρω αν σε καλύπτει η απάντηση ΛΟΛ 1
barbilos90 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 ηρθε περιοδος κανονικαΤζοκερ επαιξα @@ κουβα παλι
Superuser Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Με τα υγρά δεν υπάρχει περίπτωση... Edit: Αφού λες ότι ήρθε περίοδος τι ρωτάς μετά;
RottenLungs Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Υπάρχει και το χάπι της επόμενης ημέρα (στα φαρμακεία) για τέτοια θέματα... Μην το παίζεται κορώνα - γράμματα!!!
Superuser Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Τι χάπι ρε συ; Εδώ λέει ότι της ήρθε περίοδο.. το χάπι να κάνει τι;
athlios Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δε νομίζω οτι με όνομα barbilos παίζει να πιάνεις παιδί. 14
RottenLungs Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Τι χάπι ρε συ; Εδώ λέει ότι της ήρθε περίοδο.. το χάπι να κάνει τι; Γενικά μιλάω... Αν είναι να περιμένεις αν θα σου έρθει ή όχι περίοδος, βράστα. Έτσι έκανε μία γνωστή μου έκτρωση στα 22. Γιαυτό αν τύχει αυτό, φαρμακείο και χάπι της επόμενης μέρα και ξένοιασες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις