bathory1000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Γεια σας παιδια,θα ηθελα εκτιμησεις και εμπειριες απο τον σκληρο δισκο Western Digital Caviar Black WD1002FAEX 1TB HDD (64MB Cache, 7200RPM, Sata III) http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/hdd-ssd-skliroi-diskoi/Western-Digital-Caviar-Black-WD1002FAEX-1TB-HDD-64MB-Cache-7200RPM-Sata-III.htm Θα το εκτιμουσα ακομα περισσοτερο αν καποιοι τον εχουν δουλεψει τον συγκεκριμενο σκληρο δισκο να ακουγα τις αποψεις τους,ολες βεβαια σεβαστες. Κυριως με ενδιαφερει για να ειμαι ειλικρινης το θεμα θορυβου.Ακουω και εναλλακτικες προτασεις για αγορα,παρακαλω ομως να περιοριζονται μονο απο στο καταστημα ΠΛΑΙΣΙΟ(θεμα εγγυησης σκληρου). Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις σας εκ των προτερων!
apostolisR Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 δεν τον έχω δουλέψει τον συγκεκριμένο αλλά επειδή έχω σκοπό να βάλω τον ίδιο αλλά της αντίστοιχης κατηγορίας caviar blue, οι περισσότεροι νέοι σκληροί που βγαίνουν τώρα δεν τους λες και πολύ θορυβώδεις οπότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.
mascuale Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Ο θόρυβος είναι και λίγο υποκειμενικός, εξαρτάται κι απ΄το κουτί που έχεις και κατά πόσο υπάρχουν άλλα θορυβώδη εξαρτήματα, κυρίως ανεμιστήρες. Εγώ πάντως τον έχω το δίσκο και δε με ενοχλεί καθόλου, παρ'ότι απ' όσα είχα διαβάσει πριν τον αγοράσω, κάποιοι διαμαρτύρονταν. Δε θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου, αλλά η δική μου εμπειρία είναι πολύ θετική. Υπάρχουν παρόμοια θέματα που μπορείς να δεις, πχ http://www.insomnia.gr/topic/479293-wd1002faex/?hl=wd1002faex
kostas_dr Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Φίλος τον αγόρασε πριν 3 βδομάδες!! Και τόσο θόρυβο έκανε;
bathory1000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Ο θόρυβος είναι και λίγο υποκειμενικός, εξαρτάται κι απ΄το κουτί που έχεις και κατά πόσο υπάρχουν άλλα θορυβώδη εξαρτήματα, κυρίως ανεμιστήρες. Εγώ πάντως τον έχω το δίσκο και δε με ενοχλεί καθόλου, παρ'ότι απ' όσα είχα διαβάσει πριν τον αγοράσω, κάποιοι διαμαρτύρονταν. Δε θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου, αλλά η δική μου εμπειρία είναι πολύ θετική. Υπάρχουν παρόμοια θέματα που μπορείς να δεις, πχ http://www.insomnia.gr/topic/479293-wd1002faex/?hl=wd1002faex Συμφωνω οτι ειναι υποκειμενικος ο θορυβος.Δεν συζηταμε για θορυβο απο ανεμιστηρες.Το κουτι που εχω εχει δεχθει και αλλους σκληρους δισκους στο παρελθον χωρις κανενα προβλημα θορυβου.Αγορασα το συγκεκριμενο σκληρο και ο θορυβος του ειναι εκνευριστικοτατος/ενοχλητικος ακομα και οταν φορτωνει σελιδες στο διαδικτυο.Τον επεστρεψα στο Πλαισιο και μου ειπανε οτι ειναι οντως προβληματικος.Εγινε αντικατασταση μεσω εγγυησης,μου δωσανε ακριβως τον ιδιο και τι πρωτοτυπο,κανει ακριβως τον ιδιο θορυβο.Απο το απιστευτο τρολαρισμα που εριξα τις τελευταιες μερες,η πλειοψηφια των ανθρωπων που τον εχουν αγορασει κοντευουνε να τρελαθουνε απο το θορυβο.Πραγματικα εχω απηυδησει και δεν ξερω τι να κανω...
panos1550 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Όπως λέει και ο φίλος, το θέμα θόρυβος είναι πολύ σχετικό, και οι ανοχές του καθένα διαφορετικές...Αυτό που μπορώ να σου πω εγώ που τον έχω εδώ κ περίπου 1 μήνα, όχι όμως σαν πρώτο δίσκο με λειτουργικό, (άρα δε δουλεύει κ συνέχεια) είναι ότι σε σχέση με έναν barracuda που έχω στο ίδιο κουτί και δεν ακούγεται καθόλου (απλό κουτί, όχι κάτι ιδιαίτερο από πλευράς μόνωσης), ο WD είναι όντως λίγο θορυβώδης, αλλά σε καμία περίπτωση σε σημείο που να με ενοχλεί...Βέβαια το κουτί το έχω κ σε απόσταση ~1,5μ από εκεί που κάθομαι, αν εσύ σκοπεύεις να το έχεις δίπλα σου πάνω στο γραφείο ας πούμε, είναι διαφορετικά...Εγώ δεν το μετάνιωσα (μη σου πω ότι το ψιλο-γουργούρισμα που κ που μ αρέσει κιόλας γιατί μου κάνει λίγο "ρετρό"! ), κ παρόλο που είχα διαβάσει κι εγώ λίγο για το θεματάκι του θορύβου, με ενδιέφερε περισσότερο το θέμα της 5ετούς εγγύησης κ των καλών επιδόσεων..αν ψάχνεις για κάτι εντελώς αθόρυβο κ σκοπεύεις να τον χρησιμοποιείς για λειτουργικό, ίσως πρέπει να δεις κάτι άλλο...
bathory1000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Και τόσο θόρυβο έκανε; Δεν ηθελα να προκαταβαλλω αρχικα με τις δικες μου εμπειριες για το συγκεκριμενο σκληρο αλλα ναι κανει υπερβολικο θορυβο ακομα και οταν σερφαρεις το διαδικτυο.Τον εκανα αλλαγη επειδη τον βρηκανε προβληματικο στο Πλαισιο,μου δωσανε ακριβως τον ιδιο και φυσικα και ο 2ος κανει τον ιδιο θορυβο.
umbrella co. Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Γιατι το ζοριζουμε το θεμα, αφου την ενταση του θορυβου την αντιλαμβανομαστε ολοι διαφορετικα. Δειτε το video και σε οποιον του φαινεται υπερβολικος ο θορυβος δεν τον αγοραζει.
bathory1000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Όπως λέει και ο φίλος, το θέμα θόρυβος είναι πολύ σχετικό, και οι ανοχές του καθένα διαφορετικές...Αυτό που μπορώ να σου πω εγώ που τον έχω εδώ κ περίπου 1 μήνα, όχι όμως σαν πρώτο δίσκο με λειτουργικό, (άρα δε δουλεύει κ συνέχεια) είναι ότι σε σχέση με έναν barracuda που έχω στο ίδιο κουτί και δεν ακούγεται καθόλου (απλό κουτί, όχι κάτι ιδιαίτερο από πλευράς μόνωσης), ο WD είναι όντως λίγο θορυβώδης, αλλά σε καμία περίπτωση σε σημείο που να με ενοχλεί...Βέβαια το κουτί το έχω κ σε απόσταση ~1,5μ από εκεί που κάθομαι, αν εσύ σκοπεύεις να το έχεις δίπλα σου πάνω στο γραφείο ας πούμε, είναι διαφορετικά...Εγώ δεν το μετάνιωσα (μη σου πω ότι το ψιλο-γουργούρισμα που κ που μ αρέσει κιόλας γιατί μου κάνει λίγο "ρετρό"! ), κ παρόλο που είχα διαβάσει κι εγώ λίγο για το θεματάκι του θορύβου, με ενδιέφερε περισσότερο το θέμα της 5ετούς εγγύησης κ των καλών επιδόσεων..αν ψάχνεις για κάτι εντελώς αθόρυβο κ σκοπεύεις να τον χρησιμοποιείς για λειτουργικό, ίσως πρέπει να δεις κάτι άλλο... Εμενα δυστυχως κανει αρκετο θορυβο,Δεν εχω εναλλακτικη να τον τοποθετησω καπου αλλου λογω χωρου,τον εχω πανω στο γραφειο διπλα απο τα αυτια μου .Εχει γινει αλλαγη στο σκληρο με την εγγυηση,μου δωσανε τον ιδιο και κανει ακριβως τα ιδια.Επιλεγω παντα WD Caviar Black και λογω αποδοσεων και λογω εγγυησης φυσικα.Πραγματικα ειμα πολυ προβληματισμενος.. Γιατι το ζοριζουμε το θεμα, αφου την ενταση του θορυβου την αντιλαμβανομαστε ολοι διαφορετικα. Δειτε το video και σε οποιον του φαινεται υπερβολικος ο θορυβος δεν τον αγοραζει. Θα μου πεις την προσωπικη σου αποψη,λαμβανοντας υποψην το βιντεο,σου φαινεται αρκετος ο θορυβος?Εσυ προσωπικα θα τον αγοραζες?
gavros10 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 ρε παιδια, γιατι μου το κανετε αυτο? θα τον παρω αυτες τις μερες και ερχεστε και μου το χαλατε τωρα. μια χαρα ειναι ο δισκος. 1
kagourakos Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν,μακρυά παιδιά.. Είχε χαλάσει ο σκληρός μου έπειτα από δική μου χαζομάρα και λέω ας πάρω έναν καινούργιο "καλό".Επιλέγω το συγκεκριμένο μοντέλο από eshop.Έρχεται ο δίσκος μες την χαρά εγώ τον βάζω στο pc και τίποτα.Όχι απλά δεν έμπαιναν τα windows δεν έκανε καν format.Τον πάω πίσω ως ελλατωματικό και ξαναπαραγγέλνω ο χαζός τον ίδιο.το αποτέλεσμα? παίζει να τον έκανα και 12 φορές format (τον 2ο).Ήτανε και πάλι ελλατωματικός!! 2 μέρες άντεχε και μετα crashαρε.Είδα και απόειδα και τον γύρισα πίσω εκνευρισμένος και πήρα έναν SSD.Τώρα θα μου πεις,μπορεί να έτυχε ρε φίλε.2 φορες συνεχόμενα?? τα σχόλια δικά σας..
buuren Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 ρε παιδια, γιατι μου το κανετε αυτο? θα τον παρω αυτες τις μερες και ερχεστε και μου το χαλατε τωρα. μια χαρα ειναι ο δισκος. Μια απο τα ιδια και σε μενα. Με ξενερωσαν τωρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα