Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου βγάζει σε ένα πλαίσιο που αναβοσβήνει έντονα το ''είστε απόγονος εξ αίματος του Μέγα Αλέξανδρου''

Αναμενόμενο φαντάζομαι,δυνατό το γκέι γονίδιο.

Κρατάει η γενιά του Αλέξανδρου ακόμα ε; Χμμ.......

Δημοσ.

Μούφα είναι μάγκες

Έβαλα "Παπαδόπουλος" περιμένοντας να κοκκινίσει το σύμπαν αλλά τζίφος  :-(

΄Πως να κοκκινησει το συμπαν; Πυκνοτητα επωνυμου ψαχνει. Και εμφανιζεις τις μεγαλυτερες.

Τα στοιχεια ειναι ενδιαφεροντα, οτι στην Νεοκεσάρεια Πιερίας ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 10% των τηλεφωνικων συνδεσεων ανηκουν σε ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥΣ. Σyμφωνα με την wikipedia στην απογραφη του 2001 μετρηθηκαν 391 κατοικοι.

Στην αθηνα ισως ολα τα επιθετα πχ Παπαδοπουλος υπαρχουνε σε μεγαλους απολυτους αριθμους αλλα οχι και ποσοστιαια.

Το Τοπ 20 κλεινει ο Αμυγδαλεωνας Καβαλας με 3.8% σε Παπαδοπουλους.

Παντως σε φιλους με χαρακτηριστικα επιθετα επεσε μεσα (οσον αφορα το αστειακι "απο που κρατα η σκουφια σου" )

Ενδαφερον εργαλειο, κριμα ομως που δεν το ανακαλυψα προ δεκαετιας. Πια δυστυχως δεν θα εχει επαρκη δεδομενα. Στα μεγαλα αστικα κεντρα οι εναλλακτικοι παροχοι νομιζω δεν σε βγαζουνε στον τηλεφωνικο καταλογο, σε αντιθεση με την επαρχια οπου ειναι ολοι στον ΟΤΕ, αρα και εμφανιζοντα στο whitepages.gr.

Πίνακας πυκνοτήτων ανά 10.000 τηλέφωνα
Νομός           Περιοχή          Πυκνότητα  
ΠΙΕΡΙΑΣ     Νεοκαισάρεια     1111
ΠΕΛΛΑΣ     Αγροσυκιά         1074
       ...
ΚΑΒΑΛΑΣ  Αμυγδαλεώνας   381
Δημοσ.

απο την μερια του πατερα μου ξερω απο που καταγομαι και εβγαλε σωστα αποτελεσματα ο χαρτης, δυο περιοχες συν αθηνα αλλα εχω πολυ σπανιο επωνυμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...