Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Γυμναστηρίου


SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ήρθε η ώρα να αρχίσω γυμναστική για να περάσει λιγο δημιουργικά η ώρα να ξεσαπίσω απο το σπιτι και την ανεργία κιολας :P πράγμα το οποιον δεν εχω κανει ποτε (γυμναστική) εκτος απο 5x5 και κανα μπασκετάκι παλιότερα.

 

Μένω πειραιά και θα παω να γραφτώ μεσα στην εβδομάδα σε ενα γυμναστήριο, εχει αρκετά εδώ, τις κλασικές αλυσίδες τα μεγάλα αλλα και μετικά σιδεράδικα κατι υπόγεια, η ερώτηση μου ειναι λοιπόν και για αυτους που εχουν εμπειρία , να κοιτάξω κλασσικά σε καποια απο τις αλυσίδες τα γνώστα η στο σιδεράδικο γίνεται καλύτερη δουλειά (προφανώς και ειναι σχετικό αυτο αλλα ρωτάω) ?

 

Και επειδή ειμαι παντελώς newbie σκοπός ειναι να μου βγάλει καποιος γυμναστής ενα σωστό πρόγραμμα και κυρίως να μου δείξει τις ασκήσεις γιατι δεν νιώθω τι και πως :P

 

Επειδή ειμαι απο πειραιά κυρίως ψάχνω για κατι εδω γύρω, αν υπάρχει και κανενας γείτονας απο εδω μεριά ας προτείνει κατι :)

 

Σκοπός μου δεν ειναι ουτε να φουσκώσω να γραμμώσω και δεν ξερω γω τι αλλα να φτιάξω λίγο την φυσική μου κατάσταση αλλα και γενικότερα το σώμα μου σε φυσιολογικά επίπεδα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν όπως λες δεν έχεις στόχο να φουσκώσεις και να φτιάξεις σώμα για να φοράς στενά μπλουζάκια και να την αράζεις στις καφετέριες, τότε δεν θέλεις γυμναστήριο και προγράμματα αλλά τρέξιμο. Θα πας σε ένα ανοιχτό γυμναστήριο στην περιοχή σου με ταρτάν και χόρτο και θα ξεκινήσεις το περπάτημα. Με τον καιρό θα κοιτάξεις να πιάσεις κουβέντα με άτομα που γυμνάζονται συστηματικά (είναι εκεί κάθε φορά που πας), τα οποία θα σου δώσουν συμβουλές και θα έρθει και το τρέξιμο με την σειρά του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...