Προς το περιεχόμενο

The Evil Within

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμενα δεν εχει κανενα προβλημα,

παντως να ρωτησω κατι? ειμαι chapter 6 και δεν εχω καταλαβει τιποτα,το μονο που κανω ειναι να προχωραω να σκοτωνω να βλεπω ψυχεδελικα πραματα και να εχω χεστει επανω μου με τον ηχο και τα αποτομα που εχει,εχει καθολου ιστορια εξηγει ποτε τιποτα?

• Απαντ. 618
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αντιμετωπιζει κανενας αλλος προβλημα με το παιχνιδι? Ενω στο πρωτο μισαωρο επαιζε κανονικα, ξεκινησε τα κολπα του εμφανιζοντας μηνυμα "the evil within has stopped working"....Επισης μου φαινεται οτι σερνεται ασχημα.

μου το εχει κανει 5-6 φορες..αλλα οχι κατα την διαρκεια αλλα οταν μπαινω που δειχνει της εταιρειας τα logos..στην αρχη δηλαδη..

θεωρησα οτι ηταν το pc μου λογω οτι τα βγαζει σπανια..

Θα ηθελα και εγω να προτεινεται ποιο ειναι καλυτερο antialasing ,γτ πιστευα πως το τελευταιο που το εχει σαν επιλογη ειναι και το καλυτερο :/

Δημοσ.

Και εμενα ευχουλη στην αρχη το βγαζει ακριβως τη στιγμη που τελειωνει το πρωτο logo...Εκει παγωνει ενω ο ηχος των υπολοιπων παιζει κανονικα. Αν ομως περιμενω, ξεκολλαει και πεταει στην οθονη με το προειδοποιητικο μηνυμα περι επιληψιας κλπ..:P

Με το AA δεν το εχω ψαξει, για fps θα με ενδιεφερε κατι ομως.:)

Δημοσ.

και μενα zapee το ιδιο ακριβως...κατι παιζει...αλλα δεν με ενοχλει κλαιν αφου μεσα στο game ειναι gg ¨

Δημοσ.

H πρώτη σας αποστολή είναι να διαφύγετε από το εφιαλτικό αυτό μέρος και να αναζητήσετε τους συνεργάτες. Ακόμη κι αν καταφέρετε πάντως να δραπετεύσετε θα διαπιστώσετε ότι ο κόσμος γύρω σας έχει αλλάξει δραστικά, καθώς δεκάδες τέρατα παραμονεύουν σε κάθε γωνιά. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο τρόπος με τον οποίο εκτυλίσσεται η ροή του σεναρίου ενδεχομένως να σας μπερδέψει. Θα λέγαμε ότι ο Shinji Mikami καταφέρνει να “παίξει” με το μυαλό σας, αφού πολύ δύσκολα θα καταλάβετε αν αυτά που διαδραματίζονται επί της οθόνης σας συμβαίνουν στον πραγματικό κόσμο, σε μία παράλληλη διάσταση ή στο μυαλό του πρωταγωνιστή. Για να μάθετε λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει στο The Evil Within θα πρέπει να φτάσετε στο τέλος του. Στο σημείο αυτό φυσικά δεν θα επεκταθούμε περισσότερο για να μην σας δώσουμε άθελά μας spoilers.[/size]

Παρά τις όποιες ενδιαφέρουσες ιδέες πάντως συναντάμε εδώ, το σενάριο χωλαίνει σημαντικά σε αρκετούς τομείς. Σε πρώτη φάση το βασικότερο πρόβλημα είναι η έλλειψη συνοχής, καθώς ο τρόπος με τον οποίο εξελίσσεται η πλοκή σας αφήνει συνεχώς αναπάντητα ερωτήματα. Εν τω μεταξύ, η ιστορία καταφέρνει αρχικά να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας, παρόλα αυτά οι αδιάφορες ερμηνείες και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο σκιαγραφείται το προφίλ του Sebastian Castellanos αποτυγχάνουν να σας κρατήσουν σε εγρήγορση μέχρι το τέλος. Εάν μάλιστα συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι οι όποιες ανατροπές είναι προβλεπόμενες είναι φανερό ότι οι όποιες καλές ιδέες μας παρουσιάζει εδώ ο Mikami πέφτουν εν τέλει στο κενό.[/size]

Πηγή: http://www.gameworld.gr/component/content/article/190-games/19954-the-evil-within

Δημοσ.

Πριν λιγο το σταμάτησα στο τσαπτερ 6. Ενα κακό ρεμίξ είναι με στοιχεια απο παιχνίδια που ναι μεν έχουν αφήσει εποχή αλλά λάθος συνδεδεμένα μεταξύ τους..προσωπικα το βρήκα αγχωτικο και όχι τρομακτικο και δεν έχω σκοπό πλεον να το τερματισω..τσαμπα η αναμονή και φυσικά τσαμπα τα 27 ευρώ που έδωσα..:(

Δημοσ.

Μετα το την παιχνδαρα mordor που σχεδον 2 εβδομαδες τωρα και ακομα να τερματισω ειναι δυσκολο να ασχοληθω με ενα μετριο παιχνιδι σαν αυτο. Αν και το μεγαλυτερο προβλημα του παιχνιδου για το οποιο το κραζουν ολοι ειναι οι μαυρες μπαρες που εχει σε ολες τις οθονες και τηλεορασεις και οχι τοσο πολυ το gameplay. Το οτι δεν εχει τρομο δεν ειναι κακκο αν η το action κομματι του ηταν καλο.

Δημοσ.

Οι μαυρες μπαρες εχουν γουστο, αρκει να σου αρεσουν. Δε μπορει να θεωρηθει ως μειωνεκτημα...Οταν ομως πουλας ενα παιχνιδι τρομου και σε αυτο το τομεα εχεις αποτυχει τοτε....

Δημοσ.

μειωνεκτημα θεωρειται απο την στιγμη που δεν υπαρχει επιλογη να βγαλεις τις μπαρες.μπορει σε καποιον να αρεσει πολυ το παιχνιδι και να μην το παιξει επειδη εχει τις σπαστικες μπαρες

Δημοσ.

Και αυτο συνεβη οπως βλεπουμε. Ενα μεγαλο ποσοστο ανθρωπων που ηθελε να το παιξει αποφασισαν να μην το παιξουν οταν εμαθαν οτι εχει μαυρες μπαρες τις οποιες δεν μπορεις να βγαλεις. Το παιχνιδι θα κανει χαμηλες πωλησεις και μετα οι devs θα χρησιμοποιησουν ως συνηθως την δικαιολογια της πειρατειας για να μην παραδεχτουν το λαθος τους. Ελπιζω να μην πουλησει ουτε 100.000 κοματια συνολικα σε ολες τις πλατφορμες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...