Cryptic Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Καλά μήπως νομίζεις ότι στις μυστικές υπηρεσίες δουλεύει ο Τάκης και η Κούλα; Και ποιος να βγει να σου πει ότι το έκαναν; Προφανώς άτομα που παίρνουν μέρος σε τέτοιες καταστάσεις δεν έχουν καν ταυτότητα, είναι "φαντάσματα". Για το "συμπατριώτες" ας μην το σχολιάσω, καθώς αυτοί δεν έχουν πατρίδα, μόνο business κάνουν. Μήπως έχεις ονόματα "τους"; Γιατί αν δεν έχεις..
haris_216 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 κι ύστερα λέμε γιατί οι αμερικάνοι (οι απλοί πολίτες) δείχνουν να "κοιμούνται" και να πιστεύουν ότι πηγαίνουν ανα την υφήλιο για να σώσουν τον κόσμο. εδώ "κοιμούνται" οι εκτός αμερικής που πιστεύουν τις "επίσημες πηγές" σσσσσσ κάντε ησυχία μην ξυπνήσει κανένας 2
Timonkaipumpa Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Καλά μήπως νομίζεις ότι στις μυστικές υπηρεσίες δουλεύει ο Τάκης και η Κούλα; Και ποιος να βγει να σου πει ότι το έκαναν; Προφανώς άτομα που παίρνουν μέρος σε τέτοιες καταστάσεις δεν έχουν καν ταυτότητα, είναι "φαντάσματα". Για το "συμπατριώτες" ας μην το σχολιάσω, καθώς αυτοί δεν έχουν πατρίδα, μόνο business κάνουν. Ε μα ναι! Υπάλληλοι κάθε rank που εμπλέκονται, χειριστές radar κάθε υπηρεσίας, υπάλληλοι των αερογραμμών, υπάλληλοι των κτιρίων και όποιος εν γένει μπορούσε να έχει στοιχεία για εκείνη την μέρα είναι "φάντασμα". Όσο για το αεροπλάνο που "δεν έμειναν" συντρίμμια, γιατί να μην το καταρρίψανε ή να μην αστοχήσανε στην προσπάθεια κατάρριψης ενός άλλου αεροπλάνου; Ή οτιδήποτε τελοσπάντων. Α! Ξέχασα... σίγουρα υπάρχει μυστική συνωμοσία. Και οι άνθρωποι που είχαν την δύναμη να φτιάξουν ανθρώπους "φαντάσματα", το μυαλό να τα οργανώσουν ΤΟΣΟ καλά δεν σκέφτηκαν τον random που έβγαλε το οποιοδήποτε "ντοκιμαντέρ" για να "μάθει την αλήθεια ο κόσμος". Άρα: 1) Είτε υπάρχουν όντως τέτοιοι άνθρωποι που μπορούν να οργανώσουν τέτοιες συνωμοσίες και έχουν την δύναμη, τον πλούτο ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ και άρα τα όποια στοιχεία "διαρρέουν" είναι από αυτούς και ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ... κοινώς @@ριες τα όποια ντοκιμαντέρ 2) Είτε ΔΕΝ υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και τα όποια ντοκιμαντέρ είναι @@ριές γιατί απλά δεν γίνονται τέτοιες συνωμοσίες. Νομίζω μπορεί κανείς να επιλέξει. 3
kirileman Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Όσον αφορά το 9/11, με ικανοποιεί η θεωρία που προέρχεται από τις επίσημες πηγές. Δε ξέρω αν σε ικανοποιεί αυτό, πάντως ούτε τα κτήρια πέφτουν έτσι (και έχω ρίξει μερικά), ούτε τα αεροπλάνα εξαϋλώνονται. 2
Pa0ki Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 O κόσμος το έχει τούμπανο.... Το άρθρο στο site μου το εμφανίζει με ότι να 'ναι χαρακτήρες, όχι με γράμματα και δεν διαβάζεται Αλλά εντάξει, γνωστά πράγματα Βαριέμαι να αλλάξω browser
zeniath Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Το official response για το WTC7 που έπεσε μπορείς να μου δώσεις ρε Cryptic? Ή έστω την άποψή σου πως ένα κτήριο που δεν χτυπήθηκε από αεροπλάνο, ούτε καν από συντρίμμια γιατί ήταν αρκετά μακριά, κατεδαφίστηκε με ταχύτητα πτώσης σαν να ήταν σε ελεύθερη πτώση; Γιατί εμείς είμαστε τρελοί, εσύ ο λογικός μια εξήγηση παρακαλώ. Ή μήπως να ασχοληθούμε για το αν οι αδερφές Kardashian θα έρθουν στην Μύκονο να τραβήξουν πλάνα για το reality τους καλύτερα αφού όλα είναι καλά στον κόσμο; 5
V for Vagelis Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Όσον αφορά το 9/11, με ικανοποιεί η θεωρία που προέρχεται από τις επίσημες πηγές. Πες μου ότι διάβασες και ολόκληρο το 9/11 Commission Report Γενικά καλά κάνετε που δε πιστεύετε σε εναλλακτικές θεωρίες, αλλά πρέπει να παραδεχτείτε ότι και η αποδοχή της επίσημης θεωρίας απαιτεί ένα εξίσου μεγάλο άλμα πίστης... οπότε γιατί απ την άλλη να πιστεύετε την επίσημη θεωρία; Οσο δεν έχουμε μπροστά μας κάποια επιστημονική απόδειξη, δε μπορούμε απλά να παραμένουμε ουδέτεροι; 2
Gtr34 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Aπο το εσωτερικό του κτηρίου Και το κερασάκι στην τούρτα http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_594949&feature=iv&src_vid=paWiZ2Y8fRg&v=CiMB7PXK43M
Rabican Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 πες τα zeniath.. αλλα και γιαυτο ειχαν βγαλει πορισμα επισημο οτι και καλα ηταν πολυ δυνατη η φωτια που ειχε πιασει απο θραυσματα που εκτοξευτηκαν απο τα διπλανα κτηρια (!). αληθεια ποιος ηταν αυτος που ειχε ακουστει οτι 1 μηνα πριν απο το 9/11 ειχε ασφαλισει τα 7 κτηρια του WTC για μερικα εκατομμυρια δολλαρια;
Cryptic Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δε ξέρω αν σε ικανοποιεί αυτό, πάντως ούτε τα κτήρια πέφτουν έτσι (και έχω ρίξει μερικά), ούτε τα αεροπλάνα εξαϋλώνονται. Δεν ξέρω τι έχεις ρίξει εσύ, αλλά προτιμώ να εμπιστευτώ την γνώμη των ειδικών που ήταν εκεί και έκαναν τη δουλειά τους, αντί να υποψιάζομαι ότι ήταν "όλοι" στο κόλπο με βάση διάφορες πηγές που κάθονταν στον καναπέ τους. Το official response για το WTC7 που έπεσε μπορείς να μου δώσεις ρε Cryptic? Ή έστω την άποψή σου πως ένα κτήριο που δεν χτυπήθηκε από αεροπλάνο, ούτε καν από συντρίμμια γιατί ήταν αρκετά μακριά, κατεδαφίστηκε με ταχύτητα πτώσης σαν να ήταν σε ελεύθερη πτώση; Γιατί εμείς είμαστε τρελοί, εσύ ο λογικός μια εξήγηση παρακαλώ. Ή μήπως να ασχοληθούμε για το αν οι αδερφές Kardashian θα έρθουν στην Μύκονο να τραβήξουν πλάνα για το reality τους καλύτερα αφού όλα είναι καλά στον κόσμο; Δεν ξέρω με τι ταχύτητα κατεδαφίστικε, όμως η "επίσημη" εξήγηση της φωτιάς που προκάλεσε αστάθεια στο κτήριο δεν μου φαίνεται παράλογη. Πες μου ότι διάβασες και ολόκληρο το 9/11 Commission Report Γενικά καλά κάνετε που δε πιστεύετε σε εναλλακτικές θεωρίες, αλλά πρέπει να παραδεχτείτε ότι και η αποδοχή της επίσημης θεωρίας απαιτεί ένα εξίσου μεγάλο άλμα πίστης... οπότε γιατί απ την άλλη να πιστεύετε την επίσημη θεωρία; Οσο δεν έχουμε μπροστά μας κάποια επιστημονική απόδειξη, δε μπορούμε απλά να παραμένουμε ουδέτεροι; Μπορεί να υπάρχουν κάποια κενά στην επίσημη θεωρία, όμως είναι η πιο ολοκληρωμένη εξήγηση που έχουμε. Αν υπήρχε μια εξήγηση που να έχει μικρότερα κενά, θα μπορούσα να τη δεχτώ. Αλλά το να αρπάζει κανείς μια λεπτομέρεια για την οποία μπορεί να μην έχουμε την τέλεια εξήγηση, και να τη διογκώνει σε συνομωσία και συγκάλυψη στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες άσχετα άτομα σε διαφορετικές άσχετες θέσεις εργασίας, τα οποία δέχτηκαν να σκοτώσουν χιλιάδες συμπατριώτες τους (σε μια χώρα φανατισμένη με τον πατριωτισμό), χωρίς αυτό να υποστηρίζεται από τα υπόλοιπα στοιχεία...
Tilemaxx Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δεν θα πώ για το WTC, αλλά σε ολόκληρο Πεντάγωνο με αντιαεροπορική αεράμυνα μίλια μακριά και κατα γενική ομολογία πολύ προηγμένη σε σχέση με τις άλλες χώρες, άφησαν ένα Boeing να πετάει ανεξέλεγκτο τόση ώρα πάνω απ' τον εναέριο χώρο; Και μάλιστα τόσο χαμηλά έτσι ως ότου να πέσει κατευθείαν στην πρόσοψη του κτιρίου;Cryptic φαντάζομαι θα εμπιστεύεσαι και την επίσημη τοποθέτηση του Μπούς πάνω στις δικαιολογίες για τους πολέμους στο Αφγανιστάν και το Ιράκ. Οτι μπήκαν δηλαδή εκεί για να φέρουν τη δημοκρατία. Υποστηρίζεις τις "επίσημες" εξηγήσεις ενός έθνους (που μπάζουν απο παντού σύμφωνα με εκατοντάδες ανεξάρτητες μελέτες), που εν τη γεννέσι του έχει βασιστεί στην απάτη και τα ψέμματα.Μήπως και το μνημόνιο είναι για το καλό μας; Αλλά το να αρπάζει κανείς μια λεπτομέρεια για την οποία μπορεί να μην έχουμε την τέλεια εξήγηση, και να τη διογκώνει σε συνομωσία και συγκάλυψη στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες άσχετα άτομα σε διαφορετικές άσχετες θέσεις εργασίας, τα οποία δέχτηκαν να σκοτώσουν χιλιάδες συμπατριώτες τους (σε μια χώρα φανατισμένη με τον πατριωτισμό), χωρίς αυτό να υποστηρίζεται από τα υπόλοιπα στοιχεία... Τα άσχετα άτομα δεν συμμετείχαν πουθενά. Αλλά και να πήραν μέρος κάποιοι στις ΗΠΑ υπάρχει και το πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων ξέρεις. Έκαναν "μόκο" αρκετοί θεωρώ. Αν η κυβέρνηση έκανε ό'τι γούσταρε, θα είχαμε μάρτυρες που θα την είχαν εκθέσει. Τέτοιο χτύπημα με την οργάνωση που περιγράφουν οι "εναλλακτικές" πηγές θα απαιτούσε ένα πολύπλοκο κύκλωμα ανθρώπων, πράγμα που δεν φαίνεται πουθενά. Απ'όλα αυτά τα άτομα δεν βρέθηκε ούτε ένας που να πει "ναι, εμείς οργανώσαμε το τρομοκρατικό χτύπημα που σκότωσε χιλιάδες συμπατριώτες μας, με εντολή από την κυβέρνηση". Αντί γι'αυτό, έχουμε τον κάθε @@ρα να μιλάει για εκρηκτικά και δεν ξέρω τι άλλο. lol, δηλαδή η υποτιθέμενη Αλ Καϊντα έδρασε ανοργάνωτη; Αν εσύ συμμετείχες σε μία απάτη απο υψηλό πόστο θα έβγαινες να το πείς δημόσια, με όλες τις μυστικές υπηρεσίες απο πίσω σου;Ποιές επίσημες πηγές τώρα, οι ίδιες που ανασκεύαζαν τις δηλώσεις τους μισή ώρα αργότερα; Η θεωρία για το αεροπλάνο στο Πεντάγωνο ήρθε πολύ πιο μετά απο την αρχική ανακοίνωση που έμπαζε απο παντού.Εν τέλει διάβασες τίποτα απ' το άρθρο, η ποστάρεις εδώ μέσα μόνο και μόνο για αντίλογο; 1
hashashin Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δεν βλεπω τον λογο γιατι το συζηταμε αυτο.Ολα αυτα μου φαινονται δεδομενα.Για να διατηρησεις το ισχυροτερο κρατος στον κοσμο χρειαζονται και τετοιες μεθοδοι(μην πω κυριως).
kirileman Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δεν βλεπω τον λογο γιατι το συζηταμε αυτο.Ολα αυτα μου φαινονται δεδομενα.Για να διατηρησεις το ισχυροτερο κρατος στον κοσμο χρειαζονται και τετοιες μεθοδοι(μην πω κυριως). Δυστυχώς για ορισμένους δεν είναι δεδομένα. Τους λες ότι τα κτήρια δεν πέφτουν έτσι από μια φωτιά και σου απαντούν ότι "προτιμώ να εμπιστευτώ εκείνους και όχι εσένα, αλλά... δε ξέρω με τι ταχύτητα έπεσαν τα κτήρια" (δηλαδή αγνοεί βασικά στοιχεία που αντικρούουν την επίσημη άποψη), "όμως αυτά που ισχυρίζονται μου φαίνονται λογικά"! 2 κτήρια 110 ορόφων με μπετονένιο πυρήνα και μεταλλικά τα υπόλοιπα στοιχεία (εκτός των πλακών) έκαναν ελεύθερη πτώση μέχρι να φτάσουν κάτω και τους φαίνεται λογικό! OK! 2
Cryptic Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δεν θα πώ για το WTC, αλλά σε ολόκληρο Πεντάγωνο με αντιαεροπορική αεράμυνα μίλια μακριά και κατα γενική ομολογία πολύ προηγμένη σε σχέση με τις άλλες χώρες, άφησαν ένα Boeing να πετάει ανεξέλεγκτο τόση ώρα πάνω απ' τον εναέριο χώρο; Και μάλιστα τόσο χαμηλά έτσι ως ότου να πέσει κατευθείαν στην πρόσοψη του κτιρίου; Cryptic φαντάζομαι θα εμπιστεύεσαι και την επίσημη τοποθέτηση του Μπούς πάνω στις δικαιολογίες για τους πολέμους στο Αφγανιστάν και το Ιράκ. Οτι μπήκαν δηλαδή εκεί για να φέρουν τη δημοκρατία. Υποστηρίζεις τις "επίσημες" εξηγήσεις ενός έθνους (που μπάζουν απο παντού σύμφωνα με εκατοντάδες ανεξάρτητες μελέτες), που εν τη γεννέσι του έχει βασιστεί στην απάτη και τα ψέμματα. Μήπως και το μνημόνιο είναι για το καλό μας; Τα άσχετα άτομα δεν συμμετείχαν πουθενά. Αλλά και να πήραν μέρος κάποιοι στις ΗΠΑ υπάρχει και το πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων ξέρεις. Έκαναν "μόκο" αρκετοί θεωρώ. lol, δηλαδή η υποτιθέμενη Αλ Καϊντα έδρασε ανοργάνωτη; Αν εσύ συμμετείχες σε μία απάτη απο υψηλό πόστο θα έβγαινες να το πείς δημόσια, με όλες τις μυστικές υπηρεσίες απο πίσω σου; Ποιές επίσημες πηγές τώρα, οι ίδιες που ανασκεύαζαν τις δηλώσεις τους μισή ώρα αργότερα; Η θεωρία για το αεροπλάνο στο Πεντάγωνο ήρθε πολύ πιο μετά απο την αρχική ανακοίνωση που έμπαζε απο παντού. Εν τέλει διάβασες τίποτα απ' το άρθρο, η ποστάρεις εδώ μέσα μόνο και μόνο για αντίλογο; Η αεράμυνα πιάστικε απροετοίμαστη. Έκανε πατάτες. Τόσο απλά. Δεν εμπιστεύομαι τις τοποθετήσεις του Μπους, ούτε εξηγήσεις κάποιου έθνους (ειδικά του ελληνικού, πάνω σ'αυτό το θέμα). Εμπιστεύομαι τη συνολική εικόνα που έχει διαμορφωθεί από τις σχετικές υπηρεσίες και επώνυμες πηγές. Η Αλ Κάιντα είναι γνωστή σε όλους, υπάρχουν πληροφοριοδότες κτλ. Όλα αυτά που λείπουν στην ανεπίσημη θεωρία όπου κάποιοι απροσδιόριστοι "they" τα κάνουν όλα.
skiabox Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Εντωμεταξύ για τον ντόπιο μαζικό υπνωτισμό που ξεκίνησε τη δεκαετία του 80 και τους έχει κάνει όλους να βρίζουν και να κοροϊδεύουν κράτη που είναι 2000 χρόνια μπροστά , αντί να βρίζουν τους χειρότερους managers της ζωής τους (δηλαδή τις ελληνικές αρχές), που τους έχουν φθάσει στα όρια της εξαθλίωσης , κουβέντα. Συνεχίστε τον μεγαλύτερο ύπνο από όλους (από ότι αποδεικνύεται κάθε 4 χρόνια). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις