Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ρε Τουφα. Καλύτερα να έγραφες οτιδήποτε. Κουράζει αυτή η παπαρια.

Ξέρεις κάτι; Για τα δεδομένα μου έκανα περισσότερα από αυτα που μπορούσα. Δεν είμαι ο τύπος που το πέσιμο το έχω ψωμοτύρι.

Δε λέω ότι έκανα σωστά. Αλλά και πόσες φορές δεν έχει γραφτεί εδώ μέσα ότι άμα η άλλη γουστάρει, θα ανταποκριθεί, ότι βλακεία και να κάνεις;

Μα δεν σε ξερει, τι να γουσταρει ακριβως?

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν ημουν στην θεση σου και ειχα κανει το ιδιο θα ενιωθα οτι δεν το εκανα σωστα γιατι δεν το εκανα απο την αρχη, και δεν εκανα καμια προσπαθεια για κουβεντα.

Αλλα ειμαι πολυ σκληρος με τον εαυτο μου σε αυτα τα θεματα.

Δημοσ.

Εγω διαμορφωνω την εικονα της αλλης απο την συμπεριφορα της.

Μια κοπελα με εμφανιση που δεν την λες καλη αλλα με γαματο χαρακτηρα > η πανεμορφη κοπελα που εχει τον χαρακτηρα ενος καροτου.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ημουν στην θεση σου και ειχα κανει το ιδιο θα ενιωθα οτι δεν το εκανα σωστα γιατι δεν το εκανα απο την αρχη, και δεν εκανα καμια προσπαθεια για κουβεντα.

Αλλα ειμαι πολυ σκληρος με τον εαυτο μου σε αυτα τα θεματα.

Εχεις δίκιο. Απλά σου ξαναλέω ότι και αυτό που έκανα, ήταν "υπέρβαση" για τα δεδομένα μου.

Εγω διαμορφωνω την εικονα της αλλης απο την συμπεριφορα της.

Μια κοπελα με εμφανιση που δεν την λες καλη αλλα με γαματο χαρακτηρα > η πανεμορφη κοπελα που εχει τον χαρακτηρα ενος καροτου.

Τι προλαβαίνεις να κρίνεις σε ένα 40λεπτο;

Δημοσ.

Ναι αλλα η αλλη δεν ξερει τι νιωθεις και δεν ξερει οτι αυτο που εκανες ειναι υπερβαση.

Και καμια γυναικα δεν θα καταλαβει πως το να χαμογελασεις σε καποιον δεν μας λεει κατι επειδη φοβομαστε και την ιδια μας την σκια μερικες φορες σε αυτα τα θεματα.

• Like 1
Δημοσ.

Τούφα για να βάλω άνω τελεία εγώ.

Οί όμορφες έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και καλύτερες πιθανότητες καλού σεξ.Αντίθετα οι υπόλοιπες λόγω έλλειψη αυτοπεποίθηση δεν....

Έπίσης οι λόγου χάρη οι Γερμανίδες αλλά και οι Εγγλέζες έχουν λιγότερο κόμπλεξ νομίζω σε σχέση με τις Γαλλίδες και τις Ισπανίδες στο φλερτ.

Δημοσ.

Εχεις δίκιο. Απλά σου ξαναλέω ότι και αυτό που έκανα, ήταν "υπέρβαση" για τα δεδομένα μου.

Απλα ξεκολα απο τα κοληματα σου.

Τι παει να πει υπερβαση ? 

Τπτ δεν εκανες απλα εγραψες ενα σημειωμα που δε ξερεις αν το πηρε κι ολας ..

Αμα δε μιλησεις τι περιμενεις να ρθει μονη της ?

Απλα ξεκολα και να σκεφτεσαι οτι και στις γυναικες αρεσει να της την πεφτουν ..

Αμα δε θελει θα το καταλαβεις ...

Δημοσ.

Τούφα για να βάλω άνω τελεία εγώ.

Οί όμορφες έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και καλύτερες πιθανότητες καλού σεξ.Αντίθετα οι υπόλοιπες λόγω έλλειψη αυτοπεποίθηση δεν....

Απλά δεν ισχύει....

Όχι τόσο όμορφη που είναι ΟΚ με την εμφάνισή της αλλά έχει και ανασφάλεια = sex hydrogen bomb. 

Δημοσ.

Sorry που θα χαλασω το party αλλα το ενδεχομενο η τυπισσα να ηταν παντρεμενη/αρραβωνιασμενη/σε σχεση και να μην ψαχνεται για γνωριμιες με αγνωστους στο τρενο ποσο δινει στο Στοιχημα?? (αυτο για να μην αισθανεσαι και ασχημα που δεν εχει απαντησει ακομα....δινει παντα ενα υπεροχο αλλοθι αυτη η εναλλακτικη)

Γενικοτερα τωρα.....ειναι γνωριμο και οικειο το συναισθημα σου.

ΟΛΟΙ το εχουμε νοιωσει και ΟΛΟΙ σπασαμε τα μουτρα μας αρκετες φορες στον τοιχο οταν η ανασφαλεια μας μας εκανε να χασουμε 'ευκαιριες'.....

Μεχρι να αναπτυξεις εντελως την Alpha Male ψυχολογια (αν και στα 30 σου θα επρεπε να ειχες περασει το επιπεδο 'δεν μπορω να βρω μια χαζομαρα σαν αφορμη για να ξεκινησω ενα πεσιμο με μια αγνωστη' ) δουλεψε το...σε καθε ευκαιρια...με αγνωστες....οχι απαραιτητα για να βγει κατι...ετσι απλα σαν ενα flirting παιχνιδι.

Προσπαθησε καθε φορα να ανακαλυπτεις το 'παραμυθι' που θελει να ακουσει η αλλη για να σε συμπαθησει....

Θα δεις σε λιγο καιρο που θα εχεις βελτιωθει οτι θα εισαι ετοιμος να την πας πρωτο ρομαντικο δειπνο για μπακαλιαρο-σκορδαλια και εκεινη θα αναβει και τα κερακια στο τραπεζι.

P.S  Αν απο φατσα φερνεις στον Μαρκο Λεζε.......χεσε οτι σου ειπα!!!!

Δεν υπαρχει σωτηρια!

Δημοσ.

Και η αλλη να μην ξερει οτι εκανες την υπερβαση σου, σου αρκει οτι το ξερεις ΕΣΥ! Στο χερι σου ειναι να το εξελιξεις με μικρες υπερβασεις..Να χαιρεσαι για καθε τετοια υπερβαση, εστω κι αν φαινεται μικρη..

Αποστολή από το GT-S5670 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Να πω την αμαρτία μου πάντως, αν ήμουν θηλυκό, δύσκολα θα έπαιρνα τηλέφωνο κάποιον που είχα απέναντί μου πόση ώρα, τον είχα σπαμάρει στα χαμόγελα και αυτός μου άφησε χαρτάκι αντί να μου πει 2 κουβέντες χύμα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...