kostas321 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 παιδια εχω ενα προβλημα με το pc. μερικες φορες η οθονη του υπολογιστη βγαζει καθετες ασπρο-μαυρες ή ασπρο-μοβ γραμμες και δεν μπορω να δω και να κανω τιποτα. μετα απο καποια δευτερολεπτα κλεινει και ο ηχος απο οτιδιποτε ηταν ανοιχτο. εχω δοκιμασει να βγαλω το καλωδιο που συνδεει το pc με τν οθονη αλλα και παλι τιποτα. μπορει κανεις να μου πει τι μπορει να φταιει?
siropio Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Αν κατάλαβα καλά έχεις δοκιμάσει με μία οθόνη υπολογιστή και την τηλεόρασή σου και εκανε τα ίδια και στις δυο? Με διαφορετικό καλώδιο από κάνα φίλο δοκίμασες?
Intruder7s Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 1. Δοκιμαζεις αλλο καλωδιο.2. Δοκιμαζεις αλλη οθονη.3. Αν δεν εχεις αλλη οθονη, παιρνεις την δικη σου και την πας σε σπιτι φιλου/γνωστου/γειτονα και βλεπεις αν κανει τα ιδια.4. Δοκιμαζεις αλλη καρτα γραφικων.Καντα με τη σειρω που τα γραφω και πες μας.
kostas321 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 θα δοκιμασω ολες τις πιθανες αιτιες που δωσατε και θα σας ενημερωσω. ελπιζω να μην εχει προβλημα η καρτα γραφικων γιατι τον υπολογιστη δεν τον εχω ουτε εναν μηνα.
WalkerSW Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Κατα 99% κάποιο θέμα με την κάρτα είναι. Καλο είναι να μας αναφέρεις αναλυτικά απο τι αποτελείται ο υπολογιστής σου. Συμπεριλαμβανομένου του τροφοδοτικου
mikegad Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 δυστηχώς όπως λένε και τα παιδιά παραπάνω ,το πιθανότερο να είναι η κάρτα και δυστηχώς με τον καιρό το πρόβλημα μπορεί να χειροτερέψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα