lambros Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Εχω βαλει σε διαφορους γνωστους μου το TP-LINK TL-WA5210G, αλλα προχθες και μετα απο 2χρονια χρησης το ενα τα κακαρωσε λεω να αλλαξω εταιρεια ετσι για το γαμωτο και οταν λεω τα κακαρωσε δεν βγαζει ισχυ ουτε στα 100μ εχοντασ κανει απο upgrade μεχρι restore default αλλα τιποτα. Πιο μου προτεινεται εκει τριγηρω σε χρηματα? Να ειναι 2,4γιγα και waterproof και κατευθυντικη κεραια,αποσταση καλυψης περιπου 2χλμ . Ευχαριστω.
biomecanoid Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) το γεγονός πως τα έπαιξε το wifi σημαίνει και δεν έχει πλέον range ενώ το access point δουλεύει σημαίνει συνήθως κάνει εγκατάσταση χωρίς γειωση.Με γειωση δεν εννοώ μονο την ηλεκτρολογική γειωση του psu αλλα και γειωση του board και τις κεραία όπου είναι δυνατό.οι κεραίες ιδιαιτερα στον εξωτερικό χορό ηλεκτρίζονται από την ατμόσφαιρα και το μαγνητικό πεδίο τις γης και άμα δεν είναι grounded μετάφερετε πολύ ασθενές ρεύμα στην κάρτα wifi που δεν την καιει άμεσος αλλα σιγά σιγά καταστρέφει την sensitivity. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2013 από biomecanoid
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 καποιοι βλεπω να λενε και για Mikrotik. biocamenoid πολλες φορες το κακο ειναι οτι δεν βρισκεις ευκολα γειωση που να παιζει ειδικα σε ταρατσες.
biomecanoid Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 άμα ψάξεις βρίσκεις σιδερένιο σωλήνα νερού - αποχέτευσης
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 το κακο ειναι οτι δεν βρισκεις παντα.μου θυμιζει τους κατανεμητες του οτε .αλλες φορες τα καλωδια εχουν γειωση αλλες φορες γειωνεις στον σωληνα για να παρεις μετρηση αλλες φορες δεν βρισκεις με τιποτα άμα ψάξεις βρίσκεις σιδερένιο σωλήνα νερού - αποχέτευσης
biomecanoid Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 πάντως χρειάζεται, και θέλει λίγο φαντασία για το τι θα κανεις για γειωση.
ParhsG Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 nanostation loco m2 , αλλιως κατι σε mikrotik ή Dlink (αν δεν εχεις λεφτα για κατι παραπανω)
biomecanoid Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 το πρωτεύον θέμα δεν είναι τι θα πάρει μετά,Eίναι πως πρέπει να φτιάξει την υποδομή που θα μπει το καινούργιο ΑP οποιο και αν είναι γιατί αλλιώς θα κατάληξη σαν το πρώτο.πρέπει να βρεθεί με κάποιο τρόπο γειωση και να γειωθεί το board και η κεραία και το ΑP να μπει σε στεγανό ηλεκτρολογικό κουτί ip65 και ας λέει το ΑP πως είναι για εξωτερικό χωρo. Eπεισης πρεπι να βαλεις κατι στο κουτι που θα μαζευει την υγρασια. Οι εξωτερικες εγκαταστασεις θελουν ιδιαιτερη μεταχειριση
ParhsG Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 εγω ειχα παντως σε ταρατσα 7 χρονια το βαραγε βροχη ηλιος και το εχω ακομα και παιζει τελεια..
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 εγω ειχα παντως σε ταρατσα 7 χρονια το βαραγε βροχη ηλιος και το εχω ακομα και παιζει τελεια.. γενικα δεν θα χαλασουν ευκολα εκτος αν εισαι κοντα σεθαλασσα.εκει το αλατι οτι και αν κανεις τα σκιιζει. το πρωτεύον θέμα δεν είναι τι θα πάρει μετά, Eίναι πως πρέπει να φτιάξει την υποδομή που θα μπει το καινούργιο ΑP οποιο και αν είναι γιατί αλλιώς θα κατάληξη σαν το πρώτο. πρέπει να βρεθεί με κάποιο τρόπο γειωση και να γειωθεί το board και η κεραία και το ΑP να μπει σε στεγανό ηλεκτρολογικό κουτί ip65 και ας λέει το ΑP πως είναι για εξωτερικό χωρo. Eπεισης πρεπι να βαλεις κατι στο κουτι που θα μαζευει την υγρασια. Οι εξωτερικες εγκαταστασεις θελουν ιδιαιτερη μεταχειριση γενικα σε εξωτερικη εγκατασταση δεν εχω δει προβληματα ακομα και χωρις κουτια(εξοπλισμος για Outdoor use) εκτος απο τις περιπτωσειις που ειναι κοντα σε θαλασσα που εκει το αλατι τους αλλαζει τα φωτα.βεβαια εχω δει και στεγανο ηλεκτρολογικο που ως δια μαγειας η φλατζα ελιωσε.και αλλη περιπτωση που το λαστιχο απεξω καποιος το πειραξε και το κουτι εγινε στεγανο κουτι αλλα με νερο μεσα.οπως το ειπες η εγκατασταση εξω ειναι θεμα και ακομα πιο μεγαλο θεμα οταν κατι δεν υπαρχει σε Outdoor εκδοση και πρεπει να το στεγανοποιησεις εσυ καταλληλα. πάντως χρειάζεται, και θέλει λίγο φαντασία για το τι θα κανεις για γειωση. ναι το εχω καταλαβει οταν θελω να μετρησω γραμμη του οτε σε κατανεμητη που δεν εχει γειωση.αλλοι γειωνουν στο πλεγμα του ομοαξωνικου και διαφορα κοθφα
lambros Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 το γεγονός πως τα έπαιξε το wifi σημαίνει και δεν έχει πλέον range ενώ το access point δουλεύει σημαίνει συνήθως κάνει εγκατάσταση χωρίς γειωση. Με γειωση δεν εννοώ μονο την ηλεκτρολογική γειωση του psu αλλα και γειωση του board και τις κεραία όπου είναι δυνατό. οι κεραίες ιδιαιτερα στον εξωτερικό χορό ηλεκτρίζονται από την ατμόσφαιρα και το μαγνητικό πεδίο τις γης και άμα δεν είναι grounded μετάφερετε πολύ ασθενές ρεύμα στην κάρτα wifi που δεν την καιει άμεσος αλλα σιγά σιγά καταστρέφει την sensitivity. Σημερα το παρελαβα και προκειται να το εγκαταστησω σε μερικες μερες το Ubiquiti NSLM2 NanoStation Loco2 MIMO Εχεις δικιο σχετικα με την γειωση και η ubiguiti εχει βγαλει και ειδικο καλωδιο LAN http://dl.ubnt.com/datasheets/toughcable/TOUGHCable_Datasheet.pdf http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR2.TRC0&_nkw=toughcable&_sacat=0&_from=R40
biomecanoid Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Η γειωση του ethernet και τις κεραίας WIFI είναι διαφορετική από την γειωση του board pcb τις συσκευής
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Η γειωση του ethernet και τις κεραίας WIFI είναι διαφορετική από την γειωση του board pcb τις συσκευής στις Hp αν καταλαβα αυτο που εννοεις η γειωση ειναι για το σασι γενικοτερα.μετα εχω δει γειωση σε Poe που δεν δινουν πριζα schuko.μετα βεβαια σου λενε οτι οταν ειναι εξωτερικη χρηση η κεραια πχ ενα Panel κτλ να βαλεις lightning protector Που εχει και αυτο γειωση επανω.η ubiquiti παντως προμοταρει καλα τα προιοντα της .παρτε ταδε καλωδιο παρτε δικο μας Poe:P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα