vaiosgtr Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 δεν εχω το προβλημα που μαλλον φανταστηκατε απλα δεν μπορουσα να βρω καλυτερο τιτλο το προβλημα μου ειναι ο θορυβος. πως μπορω να δω απο που προερχεται ο πιο πολυς θορυβος? εαν σταματησω ενα ανεμηστηρακι ενω ο υπολογιστης δουλευει τι θα γινει ? πιστευω ειναι δυο περιπτωσεις: ή να μην γινει τιποτα ή να καψω το τροφοδοτικο(αυτο θελω να μπλοκαρω ) δεν ξερω εαν ειμαι στην σωστη ενοτητα. συγνωμη
άδικος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Τίποτα δε θα γίνει αν σταματήσεις τον ανεμιστήρα για 3-4 δευτερόλεπτα. Απλά του τροφοδοτικού δε σου δίνει εύκολη πρόσβαση να το κάνεις φρόνιμα (δαχτυλάκι). Μπορείς να το κάνεις με όλους τους άλλους με προσοχή βέβαια, για να δεις πόσο μειώνεται ο θόρυβος κάθε φορά.
vaiosgtr Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 με μολυβακι ομως ? ακυρο. ο θορυβος δεν προερχεται απο εκει
άδικος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Εγώ είμαι κατά των μολυβιών. Μόνο χεράκι. Δε θα'θελα να ανακαλύψω πόσο εύκολα σπάει πτερύγιο του ανεμιστήρα, ή ακόμα και το ίδιο το μολύβι αφήνοντας μέσα στο τροφοδοτικό κομμάτια.
bade Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Εγώ είμαι κατά των μολυβιών. Μόνο χεράκι. Δε θα'θελα να ανακαλύψω πόσο εύκολα σπάει πτερύγιο του ανεμιστήρα, ή ακόμα και το ίδιο το μολύβι αφήνοντας μέσα στο τροφοδοτικό κομμάτια. στο τροφοδοτικο εχει σαν σιδερακια που δεν χοραει το δαχτιλο για αποφιγη ηλεκτροπλιξιας αρα δαχτιλο δεν μπενει αν βαλεις μολιβι ή τιποτε αλλο θελει απο την αρχη πριν ξεκινισει γιατι μπορει να σπασει
Zapee995 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Βασικα δεν ειναι για αποφυγη ηλεκτροπληξιας αλλα anyway... Οταν θες να σταματησεις εναν ανεμηστηρα, καλυτερα να τον φρεναρεις στο κεντρο κοντα στον αξονα περιστροφης. Ετσι εχεις σχεδον μηδενικες πιθανοτητες να κανεις ζημια.
bade Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Βασικα δεν ειναι για αποφυγη ηλεκτροπληξιας αλλα anyway... ενταξη οχι τοσο πολυ για αυτο γιατι αν δεν τα ειχε θα μπορουσες να περασεις το δαχτιλο απο τον ανεμιστιρα στους πυκνοτες κτλ Οταν θες να σταματησεις εναν ανεμηστηρα, καλυτερα να τον φρεναρεις στο κεντρο κοντα στον αξονα περιστροφης. Ετσι εχεις σχεδον μηδενικες πιθανοτητες να κανεις ζημια. ο ανεμιστηρας πως ειναι στο τροφοδοτικο δλδ ετσιι 300 × 256 - alifragis.com.gr ή ετσι 500 × 500 - gadgetfactory.eu ??????? οπως τον βλεπεις?
Zapee995 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Εξαρταται τι ανεμηστηρας ειναι και αν ειναι κατω ή πισω.
bade Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 παντος αν ειναι οπως στην πρωτη φοτο δεν μπορεις να σταματισεις απο το κεντρο
άδικος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μη κολλάς εκεί. Εννοείται πως έχει πλαίσιο προστασίας. Αν μπορείς δοκίμασε πριν ανάψει με μια μπατονέτα και προσοχή.
vaiosgtr Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 το εκανες? αυτο παει για εμενα ? ναι τελικα το εκανα
vaiosgtr Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 ουτε που ξερω. Μαλλον θα ειναι λιγο απ'ολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα