linkin Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Linkin που είσαι, Καναδά; Sent from my iPhone using Insomnia ΚαναδαΡΑ.
noob Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δεν είναι καιρος για επενδύσεις, ερωτέψου και παντρέψου έναν πλούσιο.. fixed 3
CROM271 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Πηγαινε στο Κολοκοτρωνίτσι. Ηξερα καποια που ανοιξε καφενειο εκει και πηγε καλα. Μαλιστα αργοτερα παντρευτηκε και τον δημαρχο... 12
michael92 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Και το insomnia είναι το καταλληλότερο μέρος να ανοίξεις μια τέτοια συζήτηση... 2
Dannie Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δεν είναι καιρος για επενδύσεις, ερωτέψου Δυστυχως ειναι δυσκολη εποχη και απο οτι φαινεται χειροτερα ερχονται οποτε προσεξε....! Παντως επειδη εζησα επαρχια και καποια χρονια Ροδο τον χειμωνα ειναι χαλια(μονο οι φοιτητες σωζουν καπως την κατασταση).
NikosKallithea Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Οτι εχει παισει,εχει παισει.... Kαι πολλη ανορθογραφια επισης Παίσατε να με φάτε, για ένα λαθάκι
forgotten Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 και μια και οπως βλεπω το τρολλαραμε το θεμα θα λεγα οτι οπου και αν πας η πολη θα σε ακολουθει σαν η σκια ενα πραγμα , περα απο τα αστεια το καλυτερο που χεις να κανεις ειναι να κανεις μια ερευνα σχετικα με το κοστος διαβιωσης που θα σου στοιχισει το εγχειρημα και οπωσδηποτε μην πας απο απο παρορμηση ερευνα ψαξε μαθε και μετα κανεις τα βηματα σου σιγα σιγα και αποφασιστικα
frenzy Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Το βασικό λάθος είναι πως η OP μπερδεύει τρόπο ζωής με επάγγελμα. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες, αλλά είναι λάθος όλος ο τρόπος σκέψης. Δεν ξεκινάς καινούργια ζωή με καινούργια επιχείρηση. Πολύ μανίκι. Μετακόμισε κανε τίποτε κωλοδουλειές στην κοντινότερη πόλη για κανα δυο χρόνια να γνωρίσεις και κανένα συχωριανό και μετά βλέπεις τι χρειάζεται το χωριό. Εσύ ξεκινάς ανάποδα. "Ψάχνω χωριό για παραδοσιακό καφενείο με ρακόμελα και βότανα". Δεν ακούγεται σωστό.
viper2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Το βασικό λάθος είναι πως η OP μπερδεύει τρόπο ζωής με επάγγελμα. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες, αλλά είναι λάθος όλος ο τρόπος σκέψης. Δεν ξεκινάς καινούργια ζωή με καινούργια επιχείρηση. Πολύ μανίκι. Μετακόμισε κανε τίποτε κωλοδουλειές στην κοντινότερη πόλη για κανα δυο χρόνια να γνωρίσεις και κανένα συχωριανό και μετά βλέπεις τι χρειάζεται το χωριό. Εσύ ξεκινάς ανάποδα. "Ψάχνω χωριό για παραδοσιακό καφενείο με ρακόμελα και βότανα". Δεν ακούγεται σωστό. μπορει να ειναι wannabe επιχειρηματίας...
arxaggelos Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 και μια και οπως βλεπω το τρολλαραμε το θεμα θα λεγα οτι οπου και αν πας η πολη θα σε ακολουθει σαν η σκια ενα πραγμα Κάτι τέτοιο δηλαδή; Η Πόλις Είπες· «Θα πάγω σ' άλλη γή, θα πάγω σ' άλλη θάλασσα, Μια πόλις άλλη θα βρεθεί καλλίτερη από αυτή. Κάθε προσπάθεια μου μια καταδίκη είναι γραφτή· κ' είν' η καρδιά μου -- σαν νεκρός -- θαμένη. Ο νους μου ως πότε μες στον μαρασμό αυτόν θα μένει. Οπου το μάτι μου γυρίσω, όπου κι αν δω ερείπια μαύρα της ζωής μου βλέπω εδώ, που τόσα χρόνια πέρασα και ρήμαξα και χάλασα». Καινούριους τόπους δεν θα βρεις, δεν θάβρεις άλλες θάλασσες. Η πόλις θα σε ακολουθεί. Στους δρόμους θα γυρνάς τους ίδιους. Και στες γειτονιές τες ίδιες θα γερνάς· και μες στα ίδια σπίτια αυτά θ' ασπρίζεις. Πάντα στην πόλι αυτή θα φθάνεις. Για τα αλλού -- μη ελπίζεις -- δεν έχει πλοίο για σε, δεν έχει οδό. Ετσι που τη ζωή σου ρήμαξες εδώ στην κώχη τούτη την μικρή, σ' όλην την γή την χάλασες. Κωνσταντίνος Π. Καβάφης (1910)
kage Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 υπαρχει μερος χωρις καφενειο?! τεσπα η νεα μοδα στην αθηνα το χει γυρισει σε καφενεια με μπυρες,ρακες,ουζο,ρακομελα,κρασια και ταυτοχρονα dj να παιζει ελληναδικα! μπες σε κανα xe.gr δες ποσο παει να στησεις ενα τετοιο μαγαζι και να βρεις φτηνες αλλα καλες πρωτες υλες...
Heineken Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ο frenzy έχει δίκαιο, αν δεν σε γνωρίσουν η επαρχιώτες μην περιμένεις και πολλά. Εναλλακτικά κοίτα και αυτό το πρόγραμμα για νέους αγρότες από την Τράπεζα Πειραιώς http://www.epidotisimag.gr/2013/06/programma-neoi-agrotes-trapeza-peiraios/
sphinxgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Προσωπική μου άποψη, επάγγελμα που βασίζεται στην κοινωνική δικτύωση, ΧΩΡΙΣ να έχεις ήδη γνωστούς και κοινωνική δικτύωση στο μέρος που θα το εξασκήσεις, απλά θα πάει άπατο...
Waldo_Vrs Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Συγνώμη που θα το πω έτσι αλλά επειδή έφυγα απο την επαρχία και ήρθα στη Θεσσαλονίκη....αν κάνει την αντίθετη κίνηση μάλλον θα γυρίσει σε ένα χρόνο πίσω απογοητευμένη και άφραγκη... Κάτσε εδώ πάλεψέ το...αλλιώς βρες έναν σωστό άνθρωπο και σκεφτείτε να φύγετε έξω απο εδώ μια και καλή... Όπως είπε χαριτολογόντας ο φίλος παραπάνω καναδά π.χ. Εγώ ας πούμε ήμουν γερμανία και σκοπεύω να ξαναφύγω...σκεφτόμουν να πάρω την επιδότηση και να ανοίξω ένα μαγαζάκι εδώ...πιος ο λόγος...αφού αν βγάλω 10.000ε το χρόνο το κράτος θα μου πάρει τα μισά πίσω μετά με 36% + δημοτικά τέλη + + +... Χίλιες φορές να παλέψω έξω και σε 1-2 χρόνια να το ανοίξω εκεί. Εδώ στην Ελλάδα αν πας τώρα να ανοίξεις επιχείρηση απο εκεί που δεν χρωστούσες..(εαν δηλαδή) το όλο αποτέλεσμα θα είναι να βρεθείς να χρωστάς και στην εφορία του χρόνου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα