Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όχι ρε συ δεν έχεις δίκιο. Έχεις δοκιμάσει να φτιάξεις πατάτες "τηγανητές" αλλά να τις κάνεις στο φούρνο? Ειναι πολύ πιο νόστιμες. Αν φας από αυτές θα δει με άλλο μάτι και τα lay's φούρνου. Anw, τα κανονικά πατατάκια έχουν πιο έντονες γεύσεις και αρώματα οπότε μάλλον γι αυτό δε σου άρεσαν τα φούρνου!

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tα καλυτερα πατατακια που υπηρξαν ποτε στην ιστορια των πατατακίων ηταν τα Γαριδες-Κοκταιλ. Απλα τα εσπαγαν. Δεν ξερω γιατι τα κατηργησαν, μαλλον θα ημουν ο μονος που του αρεσαν!

• Like 3
Δημοσ.

Lays σε ελαιόλαδο, πολύ καλά. Αν και έχω αρχίσει να τα βαριέμαι. Μερικές τροφές είναι θεϊκές όταν έχεις μήνες-χρόνια να φας αλλά αν το κάνεις σύστημα, μιεχ.

Κάτι ruffles είναι απαίσια, αυτό το πράγμα δεν πρέπει να είναι από πατάτα - πολύ χάλια η "ζύμη".

Με ρίγανη είναι πολύ γαμάτα, στα 5 πρώτα πατατάκια. Μετά μπουχτίζεις απότομα και δεν πάει κάτω η γεύση.

Lays με αλάτι και ξύδι είναι καλά αν και έχουν πολύ έντονη γεύση και τις προάλλες που έφαγα πήγε να μου μουδιάσει το στόμα.

Οπότε παραμένω σε αυτά με το ελαιόλαδο, χωρίς να έχω δοκιμάσει πολλά προσφάτως.

Δημοσ.

Το ξύδι μου άρεσε κι εμένα παραδόξως απλα δεν είμαι φαν των lays αν ποτε τύχει και φάω πατατάκια.. Θεωρω καλύτερα τα τσακιρης...με διαφορα..

• Moderators
Δημοσ.

crusti croc inferno

CrustiCroc_ips_pekoi_Inferno_200g.jpg

μόνο για μεγάλους, έχουν και το πλεονέκτημα ότι δεν μπορείς να φας πολλά

Challenge accepted!!! Που τα πουλανε αυτα??

Tα καλυτερα πατατακια που υπηρξαν ποτε στην ιστορια των πατατακίων ηταν τα Γαριδες-Κοκταιλ. Απλα τα εσπαγαν. Δεν ξερω γιατι τα κατηργησαν, μαλλον θα ημουν ο μονος που του αρεσαν!

Βαλε κι εμενα μεσα. Χαλαρα τα καλυτερα αυτα, ειχα απογοητευθει τρελα οταν τα σταματησαν..

Μια περιοδο τα αγαπημενα μου ηταν τα BBQ αλλα πλεον δε με τρελαινουν ιδιαιτερα και μαλλον προτιμω με ριγανη.

• Like 1
Δημοσ.

Πωπω αυτα ρε φιλε.. το σακουλακι το ροζ... τρελα πατατακια.. αυτα μου αρεσαν και τα αλλα με τη Sour cream + onion

• Like 1
Δημοσ.

Πρίν εξαφανιστούν,Lay's Mediterraneans με φέτα.Αρρώστια μιλάμε,τσάκιζα 2-3 πακέτα.

Για μπυρο-ποσίες, Ruffles Βarbecue.

• Like 3
Δημοσ.

Αν και γενικά σπάνια τρώω πατατάκια ξύδι παιδιά....!!!λιώνω!!και τα Pringles με πάπρικα είναι ωραία αλλά αν αρχίσω δεν σταματάω οπότε όχι συχνά....!

Δημοσ.

Πατατάκια μόνο κυματιστά! εξαρούνται τα pringles

Από γεύσεις τα πάντα, ban στα ριγανάτα και σε όσα τρως 5-6 και καίγεσαι για κάνα 5λεπτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...