sta8ista Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 όχι ρε συ δεν έχεις δίκιο. Έχεις δοκιμάσει να φτιάξεις πατάτες "τηγανητές" αλλά να τις κάνεις στο φούρνο? Ειναι πολύ πιο νόστιμες. Αν φας από αυτές θα δει με άλλο μάτι και τα lay's φούρνου. Anw, τα κανονικά πατατάκια έχουν πιο έντονες γεύσεις και αρώματα οπότε μάλλον γι αυτό δε σου άρεσαν τα φούρνου!
giorgos147 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 αυτα με την ντοματα ειναι φοβερα.. Σααααακη ΠΟΤΕ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕ ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ;
nvel Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 crusti croc inferno μόνο για μεγάλους, έχουν και το πλεονέκτημα ότι δεν μπορείς να φας πολλά
linkin Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Tα καλυτερα πατατακια που υπηρξαν ποτε στην ιστορια των πατατακίων ηταν τα Γαριδες-Κοκταιλ. Απλα τα εσπαγαν. Δεν ξερω γιατι τα κατηργησαν, μαλλον θα ημουν ο μονος που του αρεσαν! 3
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Lays σε ελαιόλαδο, πολύ καλά. Αν και έχω αρχίσει να τα βαριέμαι. Μερικές τροφές είναι θεϊκές όταν έχεις μήνες-χρόνια να φας αλλά αν το κάνεις σύστημα, μιεχ. Κάτι ruffles είναι απαίσια, αυτό το πράγμα δεν πρέπει να είναι από πατάτα - πολύ χάλια η "ζύμη". Με ρίγανη είναι πολύ γαμάτα, στα 5 πρώτα πατατάκια. Μετά μπουχτίζεις απότομα και δεν πάει κάτω η γεύση. Lays με αλάτι και ξύδι είναι καλά αν και έχουν πολύ έντονη γεύση και τις προάλλες που έφαγα πήγε να μου μουδιάσει το στόμα. Οπότε παραμένω σε αυτά με το ελαιόλαδο, χωρίς να έχω δοκιμάσει πολλά προσφάτως.
Prof_Chaos Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Το ξύδι μου άρεσε κι εμένα παραδόξως απλα δεν είμαι φαν των lays αν ποτε τύχει και φάω πατατάκια.. Θεωρω καλύτερα τα τσακιρης...με διαφορα..
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 crusti croc inferno μόνο για μεγάλους, έχουν και το πλεονέκτημα ότι δεν μπορείς να φας πολλά Challenge accepted!!! Που τα πουλανε αυτα?? Tα καλυτερα πατατακια που υπηρξαν ποτε στην ιστορια των πατατακίων ηταν τα Γαριδες-Κοκταιλ. Απλα τα εσπαγαν. Δεν ξερω γιατι τα κατηργησαν, μαλλον θα ημουν ο μονος που του αρεσαν! Βαλε κι εμενα μεσα. Χαλαρα τα καλυτερα αυτα, ειχα απογοητευθει τρελα οταν τα σταματησαν.. Μια περιοδο τα αγαπημενα μου ηταν τα BBQ αλλα πλεον δε με τρελαινουν ιδιαιτερα και μαλλον προτιμω με ριγανη. 1
Swimmer21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Tα καλυτερα πατατακια που υπηρξαν ποτε στην ιστορια των πατατακίων ηταν τα Γαριδες-Κοκταιλ. Απλα τα εσπαγαν. Δεν ξερω γιατι τα κατηργησαν, μαλλον θα ημουν ο μονος που του αρεσαν! Πωπω αυτα ρε φιλε.. το σακουλακι το ροζ... τρελα πατατακια.. αυτα μου αρεσαν και τα αλλα με τη Sour cream + onion 1
Tenshi Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Πρίν εξαφανιστούν,Lay's Mediterraneans με φέτα.Αρρώστια μιλάμε,τσάκιζα 2-3 πακέτα. Για μπυρο-ποσίες, Ruffles Βarbecue. 3
mouti Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Αν και γενικά σπάνια τρώω πατατάκια ξύδι παιδιά....!!!λιώνω!!και τα Pringles με πάπρικα είναι ωραία αλλά αν αρχίσω δεν σταματάω οπότε όχι συχνά....!
Pa0ki Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Πατατάκια μόνο κυματιστά! εξαρούνται τα pringles Από γεύσεις τα πάντα, ban στα ριγανάτα και σε όσα τρως 5-6 και καίγεσαι για κάνα 5λεπτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα