MostDef Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 καλά τα kettle είναι αρρώστεια καμιά σχέση με lays και ότι προαναφέρθηκε..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Lays στο φούρνο μυρωδικά της Μεσογείου Lays σπιτικά ελαιόλαδο Ruffles Ketchup παλιότερα, τα έχω βαρεθεί εδώ και χρόνια και πάντα Pringles...
sta8ista Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Τα Kettle είναι κάτι σαν "του πουλιού το γάλα" δηλαδή? Εμείς οι "Λαικοί" πλην τίμιοι οικοδόμοι θα τη βγάλουμε με "λαικά" Lay's
ntinosterpsis Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Τελικα βγαζει καποια εταιρεια πατατακια με φετα?
saya Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 με γευση φετα νομιζω εβγαζαβ παλια τα λεις..τωρα δεν ξερω.. ηταν σαν τυρενια γαριδακια αλλα σε πατατακι 1
Typhoon Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 καλά τα kettle είναι αρρώστεια καμιά σχέση με lays και ότι προαναφέρθηκε.. Τα Kettle όντως δεν έχουνε σχέση με τα Lays, αλλά τα Burts είναι imho ακόμα καλύτερα!
sta8ista Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 με γευση φετα νομιζω εβγαζαβ παλια τα λεις..τωρα δεν ξερω.. ηταν σαν τυρενια γαριδακια αλλα σε πατατακιναι όντως τα Lay's ήταν που έβγαιναν με φέτα!
Fotis13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Eιστε μερικοι πολυ σιχαμενοι τι ξυδια και αηδιες στα πατατακια ελεος.Τσακιρης ριγανη και sticks .Aν και δεν θα πρεπει να τρωμε πατακια γιατι ειναι του σατανα αφου παχαινουν. 3
mouti Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Ξύδι forever!!βάζω λίγο και στ αυτιά μου και δεν ακούω αυτά που λες!!
spirit)earth)aflame Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Ξύδι forever!!βάζω λίγο και στ αυτιά μου και δεν ακούω αυτά που λες!! χαχαχαχ
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Πλάκα πλάκα στα mainstream σνακς, τα πατατάκια φούρνου είναι τα πιο υγιεινά.Είχα κάτσε και τέσταρα τα ταμπελάκια από πίσω σε ένα σούπερ μάρκετ. Αλλά μεταξύ μας, το value for money είναι τα απλά extra τυρογαριδάκια, φουλ σακούλα, τιμή χώμα.Dont hate.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα