Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο vodafonecu.gr πάντως λέει ότι ισχύει το 3λεπτο.

τα περισσότερα πακέτα πλέον καθώς και τα λεπτά από "δώρα" είναι 3λεπτα.

απλά να το έχεις στο νου σου.

Ναι το τσέκαρα και εγώ όταν είχα ξαναμιλήσει. Τους πήρα τώρα αλλα δεν βρήκα γραμμή. Και τα 3 λεπτά δεν λέω με βολέψανε με 7€ μια χαρά ηταν και ειδικά απο τα άλλα πακέτα που είναι για φοιτητές μετράνε. Απλά μου την έδωσε γιατί έκανα ενεργοποίηση μέσω της εφαρμογής που λέει αυτή την τιμή. 

Δημοσ.

Τώρα σώθηκες. Έστειλα πριν 2-3 μήνες μια καταγγελία και ακόμα περιμένω την απάντηση.

πριν λιγα χρονια εποχη altec telecoms οταν ειχα κανει καταγγελια με πειραν τηλ μεσα στην βδομαδα.
Δημοσ.

Παίδες,υπάρχει μία λύση που ακούει στο όνομα "φορητότητα".

Αυτή η λέξη έχει πολυποίκιλες εφαρμογές,αρχής γενομένης απ´ την επιδότηση (έμεσος εκβιασμός με αναφορά ανταγωνιστικών προσφορών,όσο κι αν έχουν καταντήσει "μασωνεία" τους πονάει αρκετα το hijacking) και μέχρι την ολοσχερή αποχώρηση απ´ τον πάροχο μέχρι να "βάλει μυαλό".Στη χειρώτερη εμείς θα κάνουμε τη γύρα μας με τον ίδιο αριθμό (δικός μας είναι,btw) και θα καταλήγουμε κάθε φορά στη συμφερώτερη για μας προσφορά.

Προσωπικό παράδειγμα:Ήμουνα tetelestet και πήγα poutanafon γιατί τα κολητάρια μου και η οικογένεια είχαν "πακέτα" σ´ αυτή.

Μέχρι που σε μία βδομάδα μου ρουφήξανε όλη τη κάρτα με data απ´ το internetικό τους πακέτο,είχα ξεχάσει να "κλείσω" 3g και data και το γ@μήδι ανανέωσε ό,τι εφαρμογή έβρισκε πρόσφορη,το αηφόνι μου.Το κατάλαβα απ´ τη πεσμένη μπαταρία.

Έκανα έγγραφη διαμαρτυρία για το που πήγαν οι μονάδες μου αφού δεν έκανα ισόποσα τηλέφωνα και οι κ@φάλες μετά από ένα μήνα "έχασαν" την "αίτηση" (τα καρτοκινητά κρατάνε ένα μήνα δεδομένα-έτσι μου είπαν και αφού "έχασαν" την αίτηση δεν μπορούσαν να με ενημερώσουν,βολικό γι αυτούς,ε; ).Άσε που με ταλαιπωρούσαν μετά και δεν με αφήνανε να φύγω με τον αριθμό μου για δύο βδομάδες και μόνο με τα "μεγάλα μέσα" με αποδεσμεύσανε:Κάθε πρωί ξεκινάγανε τη μέρα τους με μένα στο γραφείο τους να ζητάω επισταμένως (βρίζοντας δίκην καραγωγέως -χειρίζομαι άριστα οποιοδήποτε μπινελίκι κρατώντας το με "γάντια").

Πήγα Q,με τρία γιούργια το μήνα έχω μιά ώρα και όχι σε τρίλεπτα με το καλημέρα.Θα φύγω από κει μέχρι να βγει κάτι καλύτερο.Αλλού.

Δημοσ.

Το θέμα, για μενα, δεν είναι τόσο τα απεριόριστα και η πολιτική ορθής χρήσης που πλέον αναφέρεται ξεκάθαρα και στις διαφημίσεις. Αυτό που με προβληματίζει εμένα είναι η διαφοροποίηση των χρεώσεων μεταξύ των πελατών της ίδιας εταιρείας. Τι εννοώ: έστω ότι εγώ κάνω μια αίτηση φορητότητας για να πετύχω μια καλύτερη τιμή στην εταιρεία που είμαι. Πετυχαίνω λοιπόν (όπως και όλοι οι άλλοι που θα κάνουν το ίδιο) μια έκπτωση της τάξης ακόμα και του 50%. Άρα εγώ πχ πληρώνω 30 ευρώ για το ίδιο πακέτο που ο άλλος πληρώνει 60. Δεν ξέρω, λοιπόν, κατά πόσο είναι δίκαιο να πληρώνει ο καθένας άλλα έχοντας τις ίδιες παροχές, αν και προσωπικά οφελούμαι απίστευτα από κάτι τέτοιο. Και αυτό δεν γίνεται μόνο στην κινητή τηλεφωνία. Η ίδια ακριβώς τακτική εφαρμόζεται και στην σταθερή σε ιδιωτικούς παρόχους. Ακόμα και το ξεκάθαρο που σου λένε σε καταστήματα ορισμένης εταιρείας ότι "για να πάρετε μεγαλύτερη έκπτωση, κάντε μια αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρεία", για μένα είναι ταλαιπωρία και εκνευριστικό και δεν με σέβεται εμένα σαν πελάτη, άσχετα αν με συμφέρει οικονομικά. Στην ουσία με αναγκάζει να κάνω κάθε χρόνο το ίδιο, αρνούμενος να πληρώσω το κανονικό ποσό αφού ξέρω ότι με μια απλή αίτηση θα πληρώνω τα μισά και δεν θα αισθάνομαι κορόιδο.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω μια φορα ειχα βαλει καρτα vodafone και υποτειθεται οτι μιλαγα δωρεαν για 120 λεπτα με ολους τους χρηστες του δικτυου με καθε ανανεωση 10 ευρω.

Με πικρια ανακαλυψα οτι αυτο δεν ειναι παντα σιγουρο, συγκεκριμενα εβαλα την καρτα και πηρα τηλεφωνο μετα απο 5 λεπτα σε ενα φιλο και χρεωθηκα κανονικα και εχασα την καρτα.

Οταν ρωτησα μου ειπα οτι πρεπει να περιμενεις να ερθει το μυνημα εμενα την συκεκρημενη μερα ηρθε μετα απο 5 ωρες...

Οποτε τωρα πρωτα περιμενω το μυνημα και μετα παιρνω τηλεφωνο.

Αααα και μια μιλαμε για τσατσιες και το τσαμπα facebook (0.facebook.com) μουφα ειναι μια φορα που ηταν αναγκη και το χρειαστικα για να στελνω μυνηματα σε ενα φιλο μετα απο 5 λεπτα μου εβγαλε οτι ξεπερασατε το οριο....

Δημοσ.

ο ορος πολιτικη ορθης χρησης αν δεν κανω λαθος μπηκε νομιμα οταν τους πρωτους μηνες που μπηκαν οι απεριοριστες διεθνεις κλησεις απο τις ιδιωτικες εταιριες ειδαν σε καποια τηλεφωνα μια περιεργη συμπεριφορα. Αφορμη οτι καπιοι πονηροι εβγαζαν μεροκαματα απο το σταθερο τους.

χρεωναν καποιο συγκεκριμενο ποσο φυσικα πιο συμφερον απο τηλεφωνικες προπληρωμενες καρτες  για κλησεις σε αλβανια βουλγαρια κτλ και οι οικονομικοι μεταναστες περιμεναν με τη σειρα τους οπως στο καρτοτηλεφωνο.

Οι τηλεφωνικες εταιριες μυριστηκαν τι αρχισε να παιζεται σε διαμερισματα ανα την ελλαδα,,, ε δεν ηθελαν και πολυ αφορμη εψαχναν και εθεσαν την πολιτικη ορθη χρησης για τις διεθνεις κλησεις. Αυτο βεβαια τοτε με τις απεριοριστες διεθνεις κλησεις οχι για τις κλησεις προς κινητα

• Like 1
Δημοσ.

ποσοι να ταν αυτοι?100-200 σε ολη την ελλαδα...

μπορουσαν να βαλουν οριο σε συγκεκριμενους χρηστες..

http://airbalticcard.net/ Τσεκάρετε μια αυτο! ! Διεθνή καρτα sim...

travellsim δηλ.αν παιρνεις απο ελλαδα προς το +372χχχ θα χεις χρεωσεις εσθονιας?

δεν ζηταει εξακριβωση στοιχειων απ οτι ειδα.

• Super Moderators
Δημοσ.

πριν λιγα χρονια εποχη altec telecoms οταν ειχα κανει καταγγελια με πειραν τηλ μεσα στην βδομαδα.

ουσιαστικά δεν κάνει τπτ για εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, ΄φάτσα φόρα το καρτέλ, μόνο το vdsl ήξερε να καθυστερεί...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...