Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με 6870


spocky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω το εξης προβλημα με μια sapphire 6870 .Ενω στα παιχνιδια και στα furmark,kombustor κτλ παιζει κανονικα οταν ειμαι στο desktop κανει κατι περιεργα σαν "κοψιματα" στην εικονα λες και ειναι τηλεοραση που χανει το σημα(δεν μπορω να το εξηγησω καλυτερα).Αν εκεινη τη στιγμη αλλαξω την αναλυση απο 1080p σε μικροτερη και την επαναφερο φτιαχνει.

Τα ρολογια ειναι 930/1100 αλλα και με τα στοκ το ιδιο μου κανει.Τι λετε να φταιει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το refresh rate το εχω τωρα στα 60Hz .Να το βαλω στα 59?Δεν εχει προτιμησεις ,μπορει να το κανει οταν βγω απο ενα παιχνιδι και μπορει να το κανει και με το που ανοιγω τον υπολογιστη.Ειχα παρατηρησει οτι οταν εβαλα το trixx το εκανε συνεχεια με το που το ανοιγα.Αλλα τωρα το κανει και αφου το εχω απεγκαταστησει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Drivers εχω τους τελευταιους 13.3 beta.Afterburner εχω.Το trixx το εχω βγαλει και εχω τρεξει και ccleaner για registry.Μηπως ειχε κανα θεμα η σειρα 6000 για συνδεση HDMI to DVI?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ίδιο πράγμα μου έκανε και εμένα η παλίά μου 6950 1g (έχουν το ίδιο pcb με 6870), μια φορά που πήγα να την κλοκάρω ελαφρά μέσω trixx. Διορθωνόταν ακριβώς με τον τρόπο που περιγράφεις (αλλαγή ανάλυσης και επαναφορά).

Το θέμα είναι οτι ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή, δεν μου το έκανε με κάποιο άλλο πρόγραμμα (msi afterburner, catalyst κλπ), μετά αφότου δοκίμασα να κλοκάρω με trixx, ξαφνικά μου έκανε το ίδιο πρόβλημα και με τα άλλα προγράμματα, ανεξάρτητα αν το trixx το είχα απεγκαταστήσει. Είχα δοκιμάσει τα πάντα (αλλαγή drivers, καθάρισμα registry) αλλά δυστυχώς μόνο με format διορθώθηκε.

 

ΥΓ; Να επισημάνω οτι το overclock που της έκανα, ήταν 50mhz όλα κι όλα (σε μνήμη και πυρήνα), οπότε αμφιβάλω αν την ζορισα τόσο πολύ

Επεξ/σία από trek
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aρα το προβλημα ειναι πιθανοτερα software?Δεν με νοιαζει να αλλαζω αναλυση οταν το κανει απλα φοβαμαι μην ειναι τιποτα σε θεμα καρτας.

Έτσι πιστεύω. Πολύ πιθανο να είναι κάποιο bug στο trixx. Πάντως η καρτούλα ζει και βασιλεύει σε φιλικό pc.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...