Προς το περιεχόμενο
stratos789

Δεν μπαίνει internet το pc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους . Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα. Εκεί που κάθομαι στο internet, μετά από ώρα ξαφνικά δεν μπαίνει πουθενά σε καμιά σελίδα. Όταν κάνω restart το pc δουλεύει κανονικά αλλά μετά από ώρα πάλι τα ίδια.Interent έχω κανονικά και στην γραμμή εργαλείων το δείχνει συνδεμένο. Το έχω συνδέσει με wireless (έχω περάσει και τα drivers). Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? 
Τα Windows ultimate 64bit.

Ευχάριστο.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς βασικά να το συνδέσεις με καλώδιο να δεις αν κανει παλι το πρόβλημα ?

Ετσι οπως το περιγράφεις φαίνεται να παίζει κατι με το wireless στον υπολογιστή και οχι με το router.

 

Μιλάμε για laptop φαντάζομαι ετσι ?

 

Ο υπολογιστής ειναι μακριά απο το router (ρωτάω γιατι γενικά το wireless επηρεάζεται αν ειναι μακριά το router υπάρχουν πολλά δωμάτια ενδιάμεσα κτλπ) ?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ανοιξε cmd και πατα ping 8.8.8.8   οταν δεν θα εχεισ ιντερνετ.και πες τι σου λεει

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς βασικά να το συνδέσεις με καλώδιο να δεις αν κανει παλι το πρόβλημα ?

Ετσι οπως το περιγράφεις φαίνεται να παίζει κατι με το wireless στον υπολογιστή και οχι με το router.

 

Μιλάμε για laptop φαντάζομαι ετσι ?

 

Ο υπολογιστής ειναι μακριά απο το router (ρωτάω γιατι γενικά το wireless επηρεάζεται αν ειναι μακριά το router υπάρχουν πολλά δωμάτια ενδιάμεσα κτλπ) ?

 

Ο υπολογιστης ειναι desktop, ειναι δυο τοιχοι μακρια απο το router αλλα παλια δεν ειχα προβλημα. 

ανοιξε cmd και πατα ping 8.8.8.8   οταν δεν θα εχεισ ιντερνετ.και πες τι σου λεει

οκ

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δες μηπως σε κόβει κανενα firewall στο pc αν εχεις, επίσης πέρνα καινούργια drivers

 

Οσο αφορά το router δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι επίσης στο του wireless  μεσα απο το menu του router.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ανοιξε cmd και πατα ping 8.8.8.8   οταν δεν θα εχεισ ιντερνετ.και πες τι σου λεει

Το έκανα αυτό που μου είπες και λέει αυτά :

 

 

Microsoft Windows [Έκδοση 6.1.7601]
Πνευματικά δικαιώματα © 2009 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου
δικαιώματος.
 
C:\Users\STRATOS>ping 8.8.8.8
 
Εκτελείται η λειτουργία Ping στο 8.8.8.8 με 32 byte δεδομένων:
Απάντηση από: 8.8.8.8: bytes=32 χρόνος=85ms TTL=46
Απάντηση από: 8.8.8.8: bytes=32 χρόνος=84ms TTL=46
Απάντηση από: 8.8.8.8: bytes=32 χρόνος=86ms TTL=46
Απάντηση από: 8.8.8.8: bytes=32 χρόνος=85ms TTL=46
 
Στατιστικά στοιχεία Ping για 8.8.8.8:
    Πακέτα: Απεσταλμένα = 4, Ληφθέντα = 4,
            Απολεσθέντα = 0 (απώλεια 0%),
Πλήθος διαδρομών αποστολής και επιστροφής κατά προσέγγιση σε χιλιοστά του
δευτερολέπτου:
    Ελάχιστο = 84ms, Μέγιστο = 86ms, Μέσος όρος = 85ms

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωραια, πιστευω εγινε κατι με τον dns σου.με το ιντερνετ μιλας.απλα τα www.insomnia.gr κλπ που πατας στον browser σου δεν αντιστιχουντε σε ip.δηλαδη δεν βλεπεις σελιδα.κανε για καλο και για κακο ενα ρεσταρτ το router σου και μετα αν συνεχιστει το προβλημα πανε στο

>Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης

>Συνδέσεις δικτύου

>(διαλεξε τη καρτα δικτυου σου)

>δεξι κλικ ιδιοτητες

>καρτελα 'δικτυο'

>προτοκολο ιντερνετ εκδοση 4 tcp/ipv4

>κλικ και ιδιοτητες σ αυτο.

>και τελος στο τεταρτο κουτακι (εκει που αρχιζουν οι ρυθμισεις για dns) πατα 'χρηση των παρακατω ρυθμισεων dns' και βαλε στο πρωτο κουτακι 8.8.8.8

>οκ

 

πες μας τι εγινε μετα :P

 

επισης οταν δεν εχεις ιντερνετ πατα στο browser και μια 74.125.129.94 να μου πεις τι βλεπεις.

Επεξ/σία από discoboyminimal

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έκανα reset στο router, μέχρι στιγμής δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα αν το ξανά κάνει θα κάνω αυτό που μου λες. 

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σας και πάλι. Ο υπολογιστής δούλευε μια χαρά,αλλά είπα να του κάνω ένα format και πάλι τα ίδια. Έχω παρατηρήσει ότι μου το κάνει αν μπω στο youtube και δω ένα βίντεο. Μήπως μπορεί να φταίει που το είχα συνδέσει για λίγο με ένα άλλο ρουτερ?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σας και πάλι. Ο υπολογιστής δούλευε μια χαρά,αλλά είπα να του κάνω ένα format και πάλι τα ίδια. Έχω παρατηρήσει ότι μου το κάνει αν μπω στο youtube και δω ένα βίντεο. Μήπως μπορεί να φταίει που το είχα συνδέσει για λίγο με ένα άλλο ρουτερ?

φιλε μου εχω ακριβως το ιδιο προβλημα σε toshina satelite a300...ειναι εντελως εξωφρενικο αυτο που συμβαινει..αν εχεις βρει λυση παντως πες μου κ μενα!!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.