Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας...για να μην μακρυγορω το pc μου σερνεται ειναι φουλ απο ιουσ μαλιστα μου πεταει ενα μηνυμα στην αλλαγη χρηστη αποσυνδεση και συνδεση με administrator το οποιο μου λεει οτι η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος με ψαχνει και αλλες παπαριες και απο τον πινακα ελεγχου δεν μπορω να κανω απεγκατασταση το avast για να βαλω την καινουρια free εκδοση του αυτη που εχω εχει λειξει μου πεταει ενα error message τι μπορω να κανω για να διορθωθει το προβλημα?

Δημοσ.

Έχεις κολλήσει τον περιβόητο ιό της Αστυνομίας, ο οποίος κυκλοφορεί πλέον με πολλές παραλλαγές. Πρέπει να δημιουργήσεις ένα bootable cd για να ελέγξεις για ιούς χρησιμοποιώντας κάποιο γνωστό και αξιόπιστο antivirus, να εκκινήσεις τον υπολογιστή σε safe mode και να κάνεις restore αν μπορείς, κοκ. Ψάξε σε google για αναλυτικές οδηγίες. Πάντως αν είσαι πολύ μολυσμένος και έχεις κολλήσει δύσκολο variant του ιού, ότι κάνεις πρέπει να γίνει σε safe mode ή πριν μπεις στα Windows.

Δημοσ.

καντα πιο λιανα σε παρακαλω πολυ γιατι το μονο που καταλαβα ειναι απλα να μπω σε safe mode των windows ευχαριστω εκ των προτερων.ναι αυτον τον ιο κολλησα 

Δημοσ.

Με ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα τους παρακάτω δύο οδηγούς αφαίρεσης του ιού. Ακολούθησε όποιον νομίζεις καλύτερο ή μπορείς να βρεις εσύ και άλλους.

Link.png Site: http://www.wintips.org/how-to-remove-the-greek-version-of-fbi-virus-money-pack-ios-astynomias/">1

Link.png Site: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/07/blog-post_5974.html">2

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ φιλτατε...οσων αφορα το οτι δεν μπορω να κανω απεγκατασταση το avast?λες να φταει αυτο?

Δημοσ.

Κατέβασε το kaspersy rescue disk  επιλέγεις να κάνεις boot με αυτό . Να το κατεβάσεις από έναν καθαρό υπολογιστή !

Δημοσ.

ολα καλα φαινεται οτι εδιωξα τον ιο δεν με πεταει το μηνυμα πλεον οταν αλλαζω χρηστες κλπ...το προβλημα πλεον ειναι οτι δεν μπορω να κανω απεγκατασταση το antivirus για να βαλω αλλο επειδη εχει ληξει η συνδρομη μου πεταει συνεχεια ενα error message τι μπορω να κανω για να το κανω απεγκατασταση?

Δημοσ.

ολα καλα φαινεται οτι εδιωξα τον ιο δεν με πεταει το μηνυμα πλεον οταν αλλαζω χρηστες κλπ...το προβλημα πλεον ειναι οτι δεν μπορω να κανω απεγκατασταση το antivirus για να βαλω αλλο επειδη εχει ληξει η συνδρομη μου πεταει συνεχεια ενα error message τι μπορω να κανω για να το κανω απεγκατασταση?

δοκίμασε αυτό ίσως και γίνει.

http://www.avast.com/uninstall-utility

Δημοσ.

εισαι αρχοντας ευχαριστω πολυ!!! εχετε να προτεινετε κανα καλο free antivirus?εβαλα το νεο avast free αλλα με τι αλλο μπορω να το συνδυασω?malware adaware klp appz

Δημοσ.

Malwarebytes εγκατεστημένο για να το έχεις αν χρειαστεί. Δεν ενεργοποιείς την pro έκδοση που σου δ΄νει τη δυνατότητα να τρέχει realtime, γιατί εσύ το θες να το τρέχεις κατ΄ απαίτηση όταν βλέπεις κάτι να πάει στραβά.

Δημοσ.

Ενα ακόμη ωραίο πρόγραμμα για να βγάλει κανείς τον ιο της αστυνομίας είναι το ComboFix. 

κλείνεις το ιντερνετ ώστε να μην σου πετάξει τον ιο μιας και ο ιος πάει μέσω σερβερ και το βάζεις να λειτουργεί και μετά είσαι έτοιμος!

Δημοσ.

Ενα ακόμη ωραίο πρόγραμμα για να βγάλει κανείς τον ιο της αστυνομίας είναι το ComboFix. 

κλείνεις το ιντερνετ ώστε να μην σου πετάξει τον ιο μιας και ο ιος πάει μέσω σερβερ και το βάζεις να λειτουργεί και μετά είσαι έτοιμος!

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων δεν μπορείς καν να ξεκινήσεις τον υπολογιστή ούτε καν σε safe mode. Μπορεί να βγάζει και λευκή οθόνη κτλ, αφού τοποθετούν αρχεία στην εκκίνηση του υπολογιστή.

Εξάλλου, το combofix είναι πρόγραμμα έκτακτης ανάγκης και πρέπει να αντιμετωπίζεται με προσοχή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...