Nerven Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Καλησπέρα στην παρέα. Θέλω να πάρω όπως καταλάβατε έναν ψυγείοκαταψύκτη αρκετά καλό για να μου μείνει, μετά από αρκετές μέρες ψάξιμο κατέληξα στο Samsung RL4353FBASL στα 830€ με ΦΠΑ + μεταφορικά. Αυτό που θέλω να μάθω αν είναι Full no frost ή απλά no frost? ποιες οι διαφορές? Στο επίσημο site γράφει no frost, στο site από το κατάστημα το αναφέρει σαν full no frost, τελικά τι ισχύει; Παρακαλώ help, το έκανα κράτηση σήμερα και αύριο θα πρέπει να το πληρώσω αφού είμαι σίγουρος για την αγορά. Πως το βλέπετε αξίζει τα λεφτά του; Πολλές ερώτησης ξέρω αλλά με τόσα ψυγεία στην αγορά ελπίζω να έκανα καλή επιλογή.
caution Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Έχω μια υπόνοια ότι είναι το ίδιο πράγμα - αν αναφέρεται και στα δύο διαμερίσματα (συντήρηση/κατάψυξη). Καλές αγορές και αν θέλεις μια συμβουλή, μην κινηθείς με το σκεπτικό "να πάρω κάτι καλό να κρατήσει"... γενικά μην ξηλωθείς γερά 1
agent_smith Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Καλησπέρα στην παρέα. Θέλω να πάρω όπως καταλάβατε έναν ψυγείοκαταψύκτη αρκετά καλό για να μου μείνει, μετά από αρκετές μέρες ψάξιμο κατέληξα στο Samsung RL4353FBASL στα 830€ με ΦΠΑ + μεταφορικά. Αυτό που θέλω να μάθω αν είναι Full no frost ή απλά no frost? ποιες οι διαφορές? Στο επίσημο site γράφει no frost, στο site από το κατάστημα το αναφέρει σαν full no frost, τελικά τι ισχύει; Παρακαλώ help, το έκανα κράτηση σήμερα και αύριο θα πρέπει να το πληρώσω αφού είμαι σίγουρος για την αγορά. Πως το βλέπετε αξίζει τα λεφτά του; Πολλές ερώτησης ξέρω αλλά με τόσα ψυγεία στην αγορά ελπίζω να έκανα καλή επιλογή. Όταν κοιτάζεις σε τέτοιες μάρκες δεν θα έλεγα ότι το αγοράζω κάτι ακριβό για να κρατήσει ισχύει ιδιαιτέρα. Ποιο πολύ τα χαρακτηριστικά πληρώνεις. Καλό θα είναι να δώσεις βάση στην εγγύηση.
Nerven Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Έχω μια υπόνοια ότι είναι το ίδιο πράγμα - αν αναφέρεται και στα δύο διαμερίσματα (συντήρηση/κατάψυξη). Καλές αγορές και αν θέλεις μια συμβουλή, μην κινηθείς με το σκεπτικό "να πάρω κάτι καλό να κρατήσει"... γενικά μην ξηλωθείς γερά Βασικά δεν το διευκρινίζει το μόνο που λέει είναι: Όταν κοιτάζεις σε τέτοιες μάρκες δεν θα έλεγα ότι το αγοράζω κάτι ακριβό για να κρατήσει ισχύει ιδιαιτέρα. Ποιο πολύ τα χαρακτηριστικά πληρώνεις. Καλό θα είναι να δώσεις βάση στην εγγύηση. Ένας λόγος που προτίμησα το συγκεκριμένο είναι για την εγγύηση η οποία είναι 2 χρόνια σε όλο το ψυγείο και 10 χρόνια στο μοτέρ. Σαν samsung δεν είναι καλή δηλαδή στα ψυγεία; Τι έπρεπε να δω για να μου κρατήσει; miele;
kfyros Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Ένας λόγος που προτίμησα το συγκεκριμένο είναι για την εγγύηση η οποία είναι 2 χρόνια σε όλο το ψυγείο και 10 χρόνια στο μοτέρ. Σαν samsung δεν είναι καλή δηλαδή στα ψυγεία; Τι έπρεπε να δω για να μου κρατήσει; miele; Βασικά λάβε υπόψη σου και αστάθμητους παράγοντες. Κυριότερος η γαμωδεη και τα κωλορεύματα που δίνει. Και στα ψυγεία δεν μπαίνει UPS.
agent_smith Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Βασικά λάβε υπόψη σου και αστάθμητους παράγοντες. Κυριότερος η γαμωδεη και τα κωλορεύματα που δίνει. Και στα ψυγεία δεν μπαίνει UPS. Μπορεί να μπει όμως ένας σταθεροποιητής τάσεως Servo 2000VA που είναι ότι πρέπει για μοτερ τέτοιου τύπου.
Sadamiraq Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Βασικά δεν το διευκρινίζει το μόνο που λέει είναι: Ένας λόγος που προτίμησα το συγκεκριμένο είναι για την εγγύηση η οποία είναι 2 χρόνια σε όλο το ψυγείο και 10 χρόνια στο μοτέρ. Σαν samsung δεν είναι καλή δηλαδή στα ψυγεία; Τι έπρεπε να δω για να μου κρατήσει; miele; οτι κοστιζει στο ψυγειο ειναι ο συμπιεστης οποτε αμα σου δινει 10 χρονια εγγυηση ειναι παρα πολυ καλα,το no frost με το full frost ειναι ακριβως το ιδιο πραμα.δεν θα πιασει παγο πουθενα
greekparot Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Εχω και εγω Samsung ψυγείο και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.
Nerven Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για της απαντήσεις σας. Τελικά το πήρα αναμένω δεύτερα την παραλαβή. Άρε samsung μπήκες για τα καλά στην ζωη μου: galaxy note, galaxy S4 (soon), Smart tv, πλυντήριο και αυτό με 10 χρόνια στο μοτέρ inverter, και τώρα και το ψυγείο
michalisv Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Σαν την bosch δεν εχει μαγκες....Όντως τόσες ζημιές(ένας χαλασμένος φούρνος(αεροθερμο και πάτος φούρνου),χαλασμένο μοτέρ απορροφητιρα ενός χρόνου,χαλασμένη πλακέτα πλυντήριου πιάτων και μετά χαλασμένη αντλία) καμία άλλη μάρκα δεν εξασφαλίζει τόσο συχνές επισκέψεις στο service.Αντίθετα πλυντήριο ρούχων και ψυγείο lg δουλεύουν μια χαρά. 2
caution Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 ^ +1, και εμείς - ρουλεμάν σε ολοκαίνουργιο πλυντήριο. Φοβερή η Βosch... not.
Liverpool89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Το δικο μας ψυγειο που ειναι bosch μια χαρα λειτουργει.. Εδω και 4+ χρονια Μπορει να μαστε τυχεροι.. Ή απλα να πεσαμε σε καλη παρτιδα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα