Προς το περιεχόμενο

Αποσυγχρονισμος router λόγω παρεμβολης!


tsamaliotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παίδες! Αντιμετωπίζω ένα παράλογο (για μένα) πρόβλημα! Το router μου τις τελευταίες μέρες αντιμετώπιζε πρόβλημα συχνών αποσυνδέσων! Ο μεγαλύτερος συγχρονισμός που πέτυχε ήταν 10 δευτερολέπτων! Επικοινώνησα με τον ΟΤΕ και μου είπαν να πάρω ένα νέο router (δωρεάν φυσικά) ! Το πήρα σήμερα και το σύνδεσα κανονικά αλλά πάλι η γραμμή έκανε τα ίδια! Μετά από αρκετό ψάξιμο παρατήρησα πως όταν έβγαζα το λαπτοπ από το φορτιστή, το router δούλευε κανονικά ενώ όταν έβαζα το laptop να φορτίσει το adsl έπεφτε ξανά κι ας το λαπτοπ ήταν συμδεδεμενο με wi-fi! Επίσης διαπίστωσα πως όταν σύνδεα το λάπτοπ στην πρίζα (σε οποαιδήποτε μπρίζα του σπιτιού ακόμα και στην αυλή) το τηλέφωνο έκανε παρεμβολές! Τελικά δοκίμασαν άλλον φορτιστή στο laptop και το πρόβλημα αποδείχθηκε πως προερχόταν από αυτό! Αξίζει να σημειωθεί πως και με τον άλλο φορτιστή (τον χαλασμένο) το laptop φόρτιζε κανονικά ανεξαιρέτως των παρεμβολών! Μπορεί να το εξηγήσει κανείς;

 

Υ.Γ: Το ποντίκι του laptop δεν λειτουργούσε τις τελευταίες 2 μέρες αλλά σήμερα λειτουργεί κανονικά! Μάλλον το πιάναν οι παρεμβολές! Δεν εξηγείται αλλιώς!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 μαλλον το τοπικ δεν θελει αναλυση.ποιος ξερει τι προβλημα γινοταν στο ρευμα το οποιο ισως εφτανε στην πριζα του ρουτερ και εκανε το router να τρελενετε.αφου το βρηκες παντως μια χαρα.γιατι κατι τετοια προβληματα μεχρι αν δεις τι φταιει εχεις πεσει στα ναρκωτικα.ισως ο φορτιστης ειναι στα τελευταια του.δεν νομιζω να ειναι ηλεκτρομαγνητικες παρεμβολες αφου λες οτι σε οποια πριζα και αν το εβαζες εκανε το ιδιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και φεριτη πιστευω να μην ειχε παλι δυσκολο το κοβω να κανει οτι κανει.και μενα το λαπτοπ δεν εχει φεριτη .εκτος αν εννοεις το αναποδο.οτι επειδη ειχε φεριτη να εκανε θεμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι... ο φεριτης εξαλειπτει αυτα τα θεματα.

και εγω αυτο ξερω αλλα και φεριτη να μην εχει δεν στεκει αυτο που κανει.εχω δει πολλους φορτιστες για λαπτοπ να μην εχουν φεριτη εκτος αν τον εχουν καπου που δεν φαινεται.τωρα τι μπορει να ειχε παθει ο δικος του μετασχηματιστης ποιος ξερει.αλλα αφου τον αλλαξε ολα οκ.απλα θα ηταν ωραια για δοκιμη αν ειχε τριφασικο να τον βαλει σε αλλη φαση να δουμε αν θα το εκανε παλι.γιατι ειναι κουφο να κανει κατι στο ρευμα και να ριχνει το adsl.καποια φρικη πρεπει να τρωει το ρουτερ εκεινη την στιγμι σαν ταση προς την συσκευη για να α αναγκασει το adsl να πεσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...