Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ο Βασιλικός πολτός εαν ειναι στο ψυγείο κανα χρόνο ανοιγμενος χαλάει ;

Αποστολή από το Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Νομίζω θα έπρεπε να είναι στην κατάψυξη, αν είναι για τόσο πολύ καιρό...

Αλλά γενικά το να "χαλάσει", δεν είναι επικίνδυνο να τον τρως (εξάλλου 2-3γρ τρως, και κυάνιο να ήταν δε θα πάθαινες κάτι), απλά δεν θα έχει τα θρεπτικά συστατικά που είχε

Δημοσ.

Ναι το διαβασα. Είχα 2 και τους πέταξα πριν λίγο.

Ευχαριστώ παίδες.

Δημοσ.

Μην λετε οτι θελετε....

1) Στο ψυγειο κραταει ανετα 1 μηνα... Μετα αρχιζει χανει τα στοιχεια που εχει.

2) Στην καταψυξη κραταει πανω απο χρονο.

3) Μην κανει καποιος το λαθος και φαει 3 γραμμαρια βασιλικο πολτο με τη μια. Μπορει να εχει προβλημα!

Δημοσ.

<p> Μην λετε οτι θελετε....</p>

<p> </p>

<p>1) Στο ψυγειο κραταει ανετα 1 μηνα... Μετα αρχιζει χανει τα στοιχεια που εχει.</p>

<p>2) Στην καταψυξη κραταει πανω απο χρονο.</p>

<p>3) Μην κανει καποιος το λαθος και φαει 3 γραμμαρια βασιλικο πολτο με τη μια. Μπορει να εχει προβλημα!</p>

3 γραμμάρια ; τρως με το κουταλάκι που έχει μέσα φίλε . Δεν ξέρω ποσα γραμμάρια είναι.

Δημοσ.

Απο μικρη έρευνα που έχω κάνει ,ο βασιλικος πολτός έχει αξία να τρωγεται άμεσα μετά την συλλογή του.Αν έχετε κάποιον γνωστό ή φίλο παραγωγό  παρακαλέστε τον να σας δώσει, του εμπορίου αμφιβάλλω αν μπορουν να προσφέρουν το 1/10 αυτού που πραγματικά μπορούν...

Δημοσ.

3) Μην κανει καποιος το λαθος και φαει 3 γραμμαρια βασιλικο πολτο με τη μια. Μπορει να εχει προβλημα!

Το "2-3 γραμμαρια" ειναι σχημα λογου. Προφανως και δεν το ζυγιζεις πριν το φας.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω έναν γνωστό μου μελισσοκόμο και όταν έχει μου δίνει (συνήθως τσάμπα ή μου λέει "δώσε ότι θες"). Αλλά υπάρχουν εποχές που δεν έχει καθόλου, εσείς συνήθως από που παίρνεται; Έχει μεγάλη διάφορα μεταξύ εταιρίας και εταιρίας ή είναι περίπου ίδιοι;

Δημοσ.

Πανάκριβος είναι. Ξέχνα τον και ξεκίνα μουρουνέλαιο που είναι τζάμπα και έχει ω3 (που είναι όντως δύναμη)

Έχοντας δοκιμάσει όλα τα συμπληρώματα (σπιρουλίνα, πολυβιταμίνες, χλωρέλα, έλαιο ιπποφαές, μουρουνέλαιο, κτλ κτλ) μπορώ να πω πως ο βασιλικός πολτός ΔΟΥΛΕΥΕΙ. Τουλάχιστον σε μένα.

Εγώ είχα πάρει σε προσφορά 2 κουτάκια των 20 ml για περίπου 18€. Εντάξει φυσικό μεν αλλά όχι βιολογικό και μπορώ να πω ότι μου είχε φανεί και λιγουλάκι μπαγιάτικό όχι πολύ όμως. Φαντάσου σε βιολογικό.

Έπαιρνα 1 κουταλάκι δικό τους κάθε πρωί νηστικός και έτρωγα μετά μισή ώρα (έτσι έλεγε) και έβλεπες τρελή διαφορά στην ενέργεια όλη την ημέρα και στην διαύγεια. Ενέργεια που μόνο το vital plus (λόγω 2 διαφορετικών ginseng και γενναίας δόσης q10) απλά προσέγγιζε.

Φυσικά κανένα συμπλήρωμα δεν είναι για όλο το χρόνο και ο βασιλικός πολτός για μένα ήταν μια από τις πιο βαριές περιόδους με λίγο ύπνο πολύ διάβασμα (8 εξάμηνο σχολής, φούλ εργασίες, φουλ μαθήματα για ξεκαθάρισμα υποχρεώσεων) και έβλεπα έμπρακτα τη διαφορά και μέρες που ξεχνούσα - δεν προλάβαινα να τον πάρω.

Από τότε δεν ξαναπήρα καθώς γενικά έχω σταματήσει τα πολλά πολλά συμπληρώματα και τα έχω μόνο για περιπτώσεις που πραγματικά χρειάζονται.

Πάντως σε μια έρευνα που είχα διαβάσει έλεγε πως στους 10 ανθρώπους οι 4-5 θα δουν όφελος, οι 3-4 δε θα δουν καν διαφορά και 1-2 θα τους βλάψει (αλλεργία;;;)...

Οπότε πριν πάρετε καμιά γενναία ποσότητα αγοράστε έναν οικονομικό και δοκιμάστε για κάποιες μέρες.

Και ναι ο καλός βασιλικός πολτός ο βιολογικός μπορεί να φτάσει και 20€ τα 10 γρ οπότε να θέλεις 30€/μήνα (για μόλις 0.5γρ τη μέρα)

Δημοσ.

Το ιπποφαες λενε ειναι πιο δυνατό.

Η γνώμη σας ;

Εγω εχω πάρει μόνο βασιλικό πολτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...