Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικα στην Ελλαδα η καταστροφολογια (μαζι με καποια αλλα) ειναι το εθνικο μας σπορ. Λετε πως δεν αγοραζονται σπιτια. Δηλαδη οι νεοι ανθρωποι ειτε μονοι ειτε ως ζευγάρια δεν αγοραζουν σπιτια; Τα ζευγαρια που αποκτουν παιδια δεν αλλαζουν πολλες φορες σπιτι; Κατα την εμπειρια μου σπιτια με νορμαλ τετραγωνικα, σε νορμαλ περιοχες εξακολουθούν να πωλούνται. Ολοι πχ οι γνωστοι μου μενουν σε δικο τους σπιτι.

Διαμερίσματα ομως πολλων τετραγωνικών, σπιτια σε προάστια και εξοχικες κατοικιες, ναι έχουν μεγαλες μειωσεις γιατι πλεον ειναι ασύμφορα.

Γενικοτερα παντως το προβλημα έγκειται στην υπερανεγερση του παρελθόντος σε συνδυασμο με την μειωση των δανειων. Και φυσικα θεωρω πολυ καλυτερο να πληρωνεις δοση για κατι που θα σου μεινει (σε εσενα η στα παιδια σου) παρα νοικι που απλα τα χρηματα χανονται.

Οσο για τη συγκριση με την αγορα των αυτοκινήτων καμία σχεση.

Δημοσ.

kirileman τι εχει πιο πολυ περαση ? Σπιτια η οικοπεδα ?

Διαμερίσματα εννοείται, από 60 χιλ για τους μη έχοντες μέχρι 150 χιλ το πολύ για τους πιο "'άνετους" (και με τα 150χιλ βρίσκεις σε καλές περιοχές μεγάλα διαμερίσματα με parking και αποθήκη, ακόμα και 12ετίας με διπλάσια αντικειμενική).

Γενικα στην Ελλαδα η καταστροφολογια (μαζι με καποια αλλα) ειναι το εθνικο μας σπορ. Λετε πως δεν αγοραζονται σπιτια. Δηλαδη οι νεοι ανθρωποι ειτε μονοι ειτε ως ζευγάρια δεν αγοραζουν σπιτια; Τα ζευγαρια που αποκτουν παιδια δεν αλλαζουν πολλες φορες σπιτι; Κατα την εμπειρια μου σπιτια με νορμαλ τετραγωνικα, σε νορμαλ περιοχες εξακολουθούν να πωλούνται. Ολοι πχ οι γνωστοι μου μενουν σε δικο τους σπιτι.

Διαμερίσματα ομως πολλων τετραγωνικών, σπιτια σε προάστια και εξοχικες κατοικιες, ναι έχουν μεγαλες μειωσεις γιατι πλεον ειναι ασύμφορα.

Γενικοτερα παντως το προβλημα έγκειται στην υπερανεγερση του παρελθόντος σε συνδυασμο με την μειωση των δανειων. Και φυσικα θεωρω πολυ καλυτερο να πληρωνεις δοση για κατι που θα σου μεινει (σε εσενα η στα παιδια σου) παρα νοικι που απλα τα χρηματα χανονται.

Οσο για τη συγκριση με την αγορα των αυτοκινήτων καμία σχεση.

Αγοράζονται αλλά λίγα. Είναι μύθος ότι δε γίνονται καθόλου αγοραπωλησίες σήμερα. Το τελευταίο που λες είναι το σημαντικότερο. Η κρίση στην οικοδομή στη χώρα μας άρχισε πριν την παγκόσμια οικονομική κρίση (περίπου το 2006) και θα τελειώσει πολύ μετά το τέλος της, επειδή ακριβώς υπάρχουν χιλιάδες νεόδμητα (και παλαιότερα) αδιάθετα διαμερίσματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...