Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Θα ήθελα να γράψω την κριτική μου για τον Κωτσόβολο στο Avenue. Βασικά βλακείες στο 

Carrefour μέσα είναι εκεί που ήταν τα ηλεκτρονικά.

Αρνητικά: Θα μπορούσα να πω ότι το "κατάστημα" σε θέμα σχεδιασμού είναι τρισάθλιο. Μπαίνει ο κάθε πελάτης του Carrefour με τα καρότσια και γίνετε ένας πανικός από τους μικρούς διαδρόμους. Άμα έχεις βάλει κάτι στο καρότσι σου και περάσεις δίπλα από τις 4-5 (ούτε θυμάμαι) εισόδους χτυπάνε όλα τα beam.

Θετικά: Αυτό πάει και στα θετικά αλλά και στα αρνητικά, έβλεπα καθαρίστριες να πηγαινοέρχονται πέρα δώθε και να καθαρίζουν τους πάγκους ΑΛΛΑ πρέπει να κάνουν μαθήματα καθαρισμού σε ηλεκτρονικά είδη. Πήγε η άλλη και ψέκαζε το tablet λες και ήταν τζάμια... Η εξυπηρέτηση αν και είχε πολύ κόσμο τρέχαν να προλάβουν.

Είδα και κάτι που πρέπει να το πω :P. Στο parking κάτω στον 3ο ένα VW Golf δεν ξέρω πως αλλά είχε τρακάρει τον μπροστινό του στις θέσεις και από ότι κατάλαβα πήγε πόση με φόρα (γυναίκα ήταν που προσπαθούσε να ξεμπαρκάρει). ΧΑΜΟΣ είχαν στραβώσει σασί, και ζάντες... Η πίσω ζάντα ήταν στον αέρα σαν να είχε μαζέψει το αμορτισέρ... Αυτό μόνο με γερανό φεύγει από εκεί :P

Δημοσ.

Εισαι απο αυτους που αρθογραφούν στο troktiko;

Σοβαρά ε?

1) Δες λες όμως που έκανα ορθογραφικό

2) Την επόμενη φορά θα σε πάρω τηλέφωνο να τα γράφεις εσύ... Αλλά να βάζεις και τόνους. :)

Δημοσ.

Σοβαρά ε?

1) Δες λες όμως που έκανα ορθογραφικό

2) Την επόμενη φορά θα σε πάρω τηλέφωνο να τα γράφεις εσύ... Αλλά να βάζεις και τόνους. :)

Ασχετο??

Δημοσ.

Οχ οκ sorry το διάβασα γρήγορα και διάβασα "αορθογραφουν" και νόμιζα οτι μιλάει για ορθογραφικά... Sorry tsifotis :) και όχι δεν είμαι...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...