Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας αγόρασα έναν αποκωδικοποιητή Xcruiser Xdsr Pro και θέλω να ρωτήσω πως τον σπάμε. Γενικά θέλω να μου πείτε όλη την διαδικασία ,αν γνωρίζετε,διότι είμαι αρχάριος και δεν γνωρίζω σχεδόν τπτ. Ευχαριστώ πολύ.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι?

Δεν θα βρείς τετοια απάντηση εδω μεσα :)

Αν γνωριζεις κατι μπορουμε να μιλησουμε μεσω skype  :-)

Δημοσ.

δεν είμαι αστυνομικός η κάτι τέτοιο. απλά θέλω να βλέπω δωρεάν κάποια κανάλια.παλαιότερα πλήρωνα για να έχω σπασμένη nova.αλλά κολλούσε πολύ και τζάμπα πλήρωνα. γιαυτο θέλω.οποιαδήποτε βοήθεια έιναι αναγκαία.

Δημοσ.

Με ένα τέτοιο:

sledge-hammer.jpg

Είναι εξίσου αποτελεσματικό και για άλλες ηλεκτρονικές συσκευές (...και όχι μόνο!)

• Like 3
Δημοσ.

dee, "Γεωργιανό" το χιούμορ; :-D

Μπα! Μ' αυτό γεννήθηκα και, τώρα στα γεράματα, είπα να το κάνω εξαγωγή!

Άσε που δεν αστειεύομαι. Πως θα τολμούσα άλλωστε; Δες το post ακριβώς πάνω απ' το δικό σου. Κυριολεκτικώς ρώτησε ο άνθρωπος (δεν έβαλε το «σπάμε» σε εισαγωγικά), κυριολεκτικώς τού απάντησα...

Δημοσ.

φίλε τοπικ στάρτερ.

Περιορίσου στις μεταδόσεις μέσω ιντερνετ, στα γνωστά σαϊτ και άσε τη σπασμένη νοβα.

1ον) διότι με το οτε τιβι ΔΕΝ αξιζει πλέον να μπλέξεις. Αν θες σουπερλιγδ, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου, παω πασο.

2ον) η νόβα και η κάθε νόβα, δεν ειναι τορρεντ νακατεβάσεις μια ταινια χολιγουντ και σιγά τα ωά. Επειδή γίνονται έλεγχοι, αν σε πιάσουν, τον ήπιες πανυγηρικά.

Κι αν "δωσεις" αυτούς τους ειδήμονες που σου δώσαν την δωρεάν νόβα (αλλα κριάρια κι αυτοι για ενα χαρτζηλικι παίζουν το κώλο τους) τότε σε κλαίω.

Κι ολα αυτα; για να γλυτώσεις 50ε το μήνα απ'τη σοβαρή νοβα.

Οπότε βάλε με 25ε οτε τιβι και τα λέμε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...