Προς το περιεχόμενο

Ειναι προβλημα τα συχνα downloads για το σκληρο δισκο και τα windows;


vagelis81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με ενδιαφερει παρα πολυ η διατηρηση του υπολογιστη μου ,εννοω φυσικα του σκληρου δισκου και των  windows σε καλαη κατασταση.Σκεφτομουν ομως το εξης.Προσωπικα κατεβαζω απο το διαδικτυο πααααρα πολλα πραγματα.Ασε που εχω και ενα θειο ο οποιος το τελευταιο καιρο με επισκεπτεται καθημερινα και σχεδον οποτε ερχεται μου φερνει και καποιο videogame για να περναω την ωρα μου.

 -Βρε θειε,παλι ;του λεω.

 -Δε πειραζει,μου λεει.Αφου εισαι ο αγαπημενος μου ανηψιος.Αλλωστε μη στεναχωριεσαι δε τα πληρωνω.

Τελος παντων αναρωτιομουν για το εξης.Οπως σας ειπα κατεβαζω αβερτα και πολυ συχνα.Βεβαια φροντιζω οτι δε θελω να το απεγκαθιστω και να σβηνω και το κατεβασμενο αρχειο  εφοσον πια δε το χρειαζομαι .Ομως αληθεια αυτου του ειδους η χρηση ,ειοναι κακη για το σκληρο δισκο.Υπαρχει περιπτωση να γεμισει απο αχρηστα πραγματα  και να ειναι αργος ;;Χρησιμοποιω βεβαια το cclean πολυ συχνα αλλα ψαχνοντας στο σκληρο δισκο διαπιστωνω οτι υπαρχουν φακελοι απο παιχνιδια που εχουν απεγκατασταθει εδω και παρα πολυ καιρο και αναρωτιεμαι  αν η μονη λυση για να καθαρισει καλα-καλα το pc απο αχρηστα αντικειμενα ειναι το format.Εσεις τι λετε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οτι και να κανεις απο το βαλε βγαλε καποια στιγμη το Pc θα γινει πιο αργο οποτε οπως λενε ενα format που και που κανει καλο.ευχαριστησου το pc σου και κανε οτι θες και μετα ενα format.η παιρνεις ενα Image με Norton ghost,acronis και σε 2 λεπτα εχεις ξαναγυρισει το Pc σου στην κατασταση που ηταν.ο σκληρος σαν σκληρος οχι δεν θα παθει τιποτα απο το βαλε βγαλε.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ότι λέει και ο πουλίνος... επίσης, θα σου πρότεινα, αντί για τον κλασσικό uninstaller των windows να χρησιμοποιείς το revo uninstaller pro... κάνει την ίδια δουλειά με το πρωτό + ότι μετά την απεγκατάσταση ψάχνει για τυχόν αρχεία ή φακέλους που μπορεί να έχουν ξεμείνει... αυτό σε συνδυασμό με το ccleaner  είναι πολύ καλά... αν και καλό θα'ταν να ελέγχεις που και που και αν θέλει defrag ο δίσκος σου.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...