zoranb Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Θέλω να φτιάξω ένα φρακτάκι για να πατήσει πάνω το αναρριχώμενό μου. Λέω να είναι σε στυλ καφασωτού ώστε να φαίνεται όμορφο μέχρι να απλωθεί το φυτό αλλά είμαι ανοικτός σε ιδέες και προτάσεις. Πάντως σκεπτόμουν να μην είναι και πολύ πυκνό ώστε το κύριο λόγο να έχει το φυτό για την ανάπτυξη του φράκτη, ίσα ίσα να δημιουργεί το στήριγμα δηλαδή το φρακτάκι αυτό ώστε να "αναπνέει" το φυτό. Επίσης για το υλικό, ξύλο λέτε ή κάτι άλλο; Επεξ/σία 28 Απριλίου 2013 από zoranb
leftermann Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Έχει πολλά και διάφορα έτοιμα, σε διάφορες διαστάσεις/υλικά/χρώματα, στο praktiker και στο leroy merlin. Τσέκαρε αν θες.
pournaras Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Κι εγω πιστευω οτι δεν αξιζει να παλαιψεις μονος σου για ενα τετοιο. Με 10 ευρω εχεις ετοιμο 2 μετρα για να κανεις τη δουλεια σου. http://www.praktiker.gr/c/ksyleia-kipou-69
zoranb Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Τα έχω δεί όλα αυτά αλλά δεν με πολυκαλύπτουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα