Προς το περιεχόμενο

72 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Συμφωνείτε με την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ;

• Ναι, άμεσα
      15
    • Ναι, εφόσον υπάρξει καλή προσφορά
      11
    • Όχι, έως ότου δοθούν ικανοποιητικά ανταλλάγματα
      10
    • Όχι, οποιαδήποτε προσφορά και αν υπάρξει
      32
    • Άλλο (παρακαλώ αναπτύξτε την άποψή σας σε μήνυμα)
      4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΟΠΑΠ: Στα 131,9 εκατ. τα καθαρά κέρδη α΄ τριμήνου

Το 1ο 3μηνο 131 εκατ.

Σε ενα έτος γυρω στα 500. Οι άλλοι αναμένεται αν δωσουν 650...

Τι ακριβως θέλετε να συνεχίσουμε να συζητάμε??

Δινεις μια κερδοφόρα επιχείρηση για να κάνεις μια αρπαχτη??? Να πάρεις στα γρηγορα κέρδη ενός έτους?? Και μετά???

Κανένα σχέδιο για το μέλλον? Αν αυτό ειναι ανάπτυξη οκ ρε μάγκες...

Το κράτος έχει το 34% άρα σε ένα χρόνο βγάζει 170 άρα τα λεφτά που μας δίνουν είναι κέρδη όχι ενός αλλά 4 περίπου ετών.

Φυσικά συνεχίζει να είναι εξεύτελιστικό το ποσό οπότε συμφωνώ μαζί σου.

Επομένως περιμένω από κάποιον που είναι υπερ, να μας πει γιατί είναι υπέρ.

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν το θέμα δεν συναύδει με τους κανόνες του forum θα το κρίνουν οι σεβαστοί mods. Τώρα το να πεταγόμαστε ανα 2 ποστ και να λέμε ότι είναι πολιτικό θέμα και δεν παίζω δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει. Μην πάιζεις.

Χαλαρωσε .Κανεις δεν σε ''μαλωσε'' για το θεμα που ανοιξες.Σου απαντησα με τον τροπο μου.Μηπως περιμενεις απαντησεις που ταιριαζουν με τα κρατικοδιαιτα γουστα σου απαραιτητα (βαζοντας κατω τα ''νουμερα'')

Δημοσ.

εχω κάνει edit στο edit που εκανες νωριτερα...δε σε προλαβαίνω...:P

Αυτο έγραφα για κέρδη 4 ετων. Τα θεωρώ λιγα οποτε συμφωνουμε.

Ας δουμε τι έχει να μας πει κάποιος που συμφωνει με τέτοια πωληση.

• Like 1
Δημοσ.

Χαλαρωσε .Κανεις δεν σε ''μαλωσε'' για το θεμα που ανοιξες.Σου απαντησα με τον τροπο μου.Μηπως περιμενεις απαντησεις που ταιριαζουν με τα κρατικοδιαιτα γουστα σου απαραιτητα (βαζοντας κατω τα ''νουμερα'')

ΟΚ, δεν κατάλαβα πάντως αν εξέφρασες κάποια άποψη προς κάποια κατεύθυνση. Και νούμερα γιατί να μην βάλουμε κάτω? Αφού αυτά μας νοιάζουν σε τελική ανάλυση.

Δημοσ.

A η προσφορά μας δινει κέρδη 15 ετών, ειναι λογικό να το συζητάμε. Αν μας δινει 3-4, τοτε δεν υπάρχει λόγος...

• Like 1
Δημοσ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως να συζητάμε για ξεπούλημα ενώ είχαμε δύο προσφορές (η μία άκυρη) είναι αστείο

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ειμαι περίεργος αν μετα απο αυτην την αλλαγή θα δίνοντε κανονικά καινούργιες άδειες για πρακτορεία, γιατι εδω και χρόνια δίνουν μονο σε ολυμπιονίκες και σε βύσματα (προφανώς).

Αν ανοιξουν πολλα πρακτορεια φιλε μου θα μοιραστει τοσο πολυ η πιτα που θα ειναι ασυμφορο για τους ιδιωτες που θα εχουν τα μαγαζια και συμφερον μονο για την εδρα (την εταιρια)

Σκεψου οτι τα προποτζιδικα ειναι ανοιχτα 16 ωρες σχεδον την ημερα καθε μερα και κλειστα μονο 6 μερες τον χρονο συνολικα

Βαλε και τον κινδυνο ληστειας που διατρεχουν !!!!!!!!

Ποσα θεωρεις οτι θα πρεπει να βγαζουν αυτα τα μαγαζια ωστε να αξιζει να τα δουλεψει κανεις τοσες ωρες και με μηδεν ελευθερο χρονο ?

Το μονοπωλειο του ΟΠΑΠ θα καταργηθει μεχρι το 2020 αν δεν κανω λαθος

Αρα ειναι σωστη η πωληση του αλλα με λαθος τιμημα, εκτος κι αν βρουν τροπο να κρατησουν την μονοπωλιακη πολιτικη του και χτυπησουν με καποιον τροπο τον παρανομο τζογο

Δημοσ.

Αρα ειναι σωστη η πωληση του εκτος κι αν βρουν τροπο να κρατησουν την μονοπωλιακη πολιτικη του και χτυπησουν με καποιον τροπο τον παρανομο τζογο

H αλλιώς να τον νομιμοποιήσουν :P

Δημοσ.

Ο οπαπ ΔΕΝ είναι στρατηγικής σημασίας αλλά και να ήταν αυτό που λες δεν έχει λογική καθώς υπάρχει η άποψη πως δεν υπάρχει τιμή για τις στρατηγικής σημασίας επιχειρήσεις. Με αυτή την λογική θα είχε τιμή και ο στρατός ή η μπατσαρία.

Τώρα ως προς τις επιλογές της δημοσκόπησης είναι του mod οπότε ας μας πει αυτός τον τρόπο σκέψης του.

Τι εννοείς "δεν υπάρχει τιμή" ? 

αν σου δώσουν 1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000 για ποια στρατηγική εταιρεία θες ... ας πούμε τη ΔΕΗ ... δε θα τα πάρεις ?

Δημοσ.

Εγω ειμαι περίεργος αν μετα απο αυτην την αλλαγή θα δίνοντε κανονικά καινούργιες άδειες για πρακτορεία, γιατι εδω και χρόνια δίνουν μονο σε ολυμπιονίκες και σε βύσματα (προφανώς).

Αν ανοιξουν πολλα πρακτορεια φιλε μου θα μοιραστει τοσο πολυ η πιτα που θα ειναι ασυμφορο για τους ιδιωτες που θα εχουν τα μαγαζια και συμφερον μονο για την εδρα (την εταιρια)

Σκεψου οτι τα προποτζιδικα ειναι ανοιχτα 16 ωρες σχεδον την ημερα καθε μερα και κλειστα μονο 6 μερες τον χρονο συνολικα

Βαλε και τον κινδυνο ληστειας που διατρεχουν !!!!!!!!

Ποσα θεωρεις οτι θα πρεπει να βγαζουν αυτα τα μαγαζια ωστε να αξιζει να τα δουλεψει κανεις τοσες ωρες και με μηδεν ελευθερο χρονο ?

Το μονοπωλειο του ΟΠΑΠ θα καταργηθει μεχρι το 2020 αν δεν κανω λαθος

Αρα ειναι σωστη η πωληση του αλλα με λαθος τιμημα, εκτος κι αν βρουν τροπο να κρατησουν την μονοπωλιακη πολιτικη του και χτυπησουν με καποιον τροπο τον παρανομο τζογο

Και οι φουρνιαριδες δλδ γιατι να μην εχουν πλατες απο κανεναν? Να ανοιξει το επάγγελμα του προπατζιδικου και οποιος θελει να παιρνει αδεια...Και όποιος ειναι σωστος επαγγελματιας θα επιβιώσει! Τα λαμογια που κρύβονται κατω απο τους χειτονες του οπαπ και του μονοπωλίου να αλλαξουν επάγγελμα για να ξεκουραστούν κιόλας! Τα κλειστα επαγγέλματα δεν εχουν λόγο να μενουν κλειστά!
  • Like 4
Δημοσ.

Το θέμα είναι πολιτικό και οχι οικονομικό

η μόνη σωστή τοποθέτηση που ειδα γραμμένη σε 7 λέξεις. Όσοι δεν το καταλάβατε, είστε καταδικασμένοι με ενα κομπιουτερακι ανα χείρας να κάνετε προσθαφαιρέσεις...

• Like 1
Δημοσ.

Και οι φουρνιαριδες δλδ γιατι να μην εχουν πλατες απο κανεναν? Να ανοιξει το επάγγελμα του προπατζιδικου και οποιος θελει να παιρνει αδεια...Και όποιος ειναι σωστος επαγγελματιας θα επιβιώσει! Τα λαμογια που κρύβονται κατω απο τους χειτονες του οπαπ και του μονοπωλίου να αλλαξουν επάγγελμα για να ξεκουραστούν κιόλας! Τα κλειστα επαγγέλματα δεν εχουν λόγο να μενουν κλειστά!

Ε ναι, διοτι ως γνωστον, η αγορα αυτορυθμιζεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...