Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια σκεφτομαι να παρω εναν ssd και να τον εχω καθαρα για τα windows κ τιποτα παραπανω..για τα υπολοιπα εχω 500αρι hdd.

αυτος ειναι ενταξει ή να κοιταξω για ακομη πιο γρηγορο? ενα 50αι δινω max.

ευχαριστω.

Δημοσ.

παιδια σκεφτομαι να παρω εναν ssd και να τον εχω καθαρα για τα windows κ τιποτα παραπανω..για τα υπολοιπα εχω 500αρι hdd.

ευχαριστω.

Κοίτα για κανα μεταχειρο 60άρη!!

Αλλιώς μάζεψε λίγα ακόμα και πήγαινε σε 120αρη.!!

Δεν πιστεύω οτι αξιζει να πάρεις τοσο μικρο ssd!

• Like 1
Δημοσ.

Φιλαράκι, δε λέει να πάρεις 60άρη. Αν είναι μάζεψε 20-30ε παραπάνω και πάρε 120άρη. 

Αν παρ'όλα αυτά θες να μείνεις κοντά στα 50ε, ένας cache ssd σαν Link.png Site: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.662034">αυτόν , πιστεύω είναι πιο καλή περίπτωση απο έναν απλό 60άρη (εκτός και αν είσαι λάτρης των bench). Τον συγκεκριμένον caching ssd μάλιστα, τον έχω δει σε μηχάνημα με caviar black 1t, και ειλικρινά δεν είδα τραγική διαφορά σε αίσθηση και ταχύτητα, απο έναν απλό ssd.

Δημοσ.

τρεχω win7 με mathematica, office, σε 40 ssd intel μαζι με διαφορα αλλα μικρα προγραμματα κ με 6-7 ελευθερα gb.

Sent from my iPhone using Insomnia .. γιατι μπορω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

win7 εχω κ εγω και θα ναι αποκλειστα για το λειτουργικο ο ssd..

ποια ειναι τα κριτηρια για να αναγνωριζω εναν καλο ssd??να ναι sata3 αντι για sata2 ξερω γω? ή ειναι ολοι το ιδιο πανω κατω εκτος των πολυ ακριβων που ειναι για enthusiastic users? (ασχετα απτο μεγε8ος)

Επεξ/σία από lostresam
Δημοσ.

ευχαριστω.

σκεφτεσαι λαθος, τα 32 GB δε φτανουν ουτε για ζητω 

περιμενε να μαζεψεις και αλλα χρηματα να πας σε ssd που δε θα μετρας ενα ενα τα GB

οκ για καποιον καινουργιο 60αρι ποιο θα προτεινατε?

παλι λαθος :P

ανεβα κι αλλο 

ειλικρινα δεν αξιζει αυτη η ταλαιπωρια , γιατι ταλαιπωρια θα ειναι 

το θεμα ειναι να εχεις μια σχετικη απλα να κανεις τα δικα σου , ειναι και αλλα προγραμματα που καλο ειναι να τα εχεις σε ssd , εγω μεχρι και παιχνιδια βαζω πλεον στον ssd γιατι βαριεμαι να περιμενω τα μεγαλα loading που εχουν μερικα και να ακουω τη βλακεια το μηχανικο να γρατζουναει ολη την ωρα 

ο μηχανικος ειναι μονο για αποθηκη του σκουπιδαριου πλεον , οτι χρησιμοποιεις καλο ειναι να πηγαινει στον ssd 

παρε κατι που θα ευχαριστηθεις και δε θα σε πονοκεφαλιαζει ολη την ωρα

αν δεν εχεις λεφτα τωρα απλα περιμενε 

κοιτα τουλαχιστον  απο 80αρη και πανω , με 120αρη θα εισαι αρκετα απλας και με 256 και πανω θα ηταν το ιδανικο , αλλα ειναι ακριβο ακομα για τους περισσοτερους 

με 40 και 60 κοροιδευεις 

Δημοσ.

εσυ κοιτας σιγουρα σε sata 3 και οσο το δυνατον πιο καινουριο και με μεγαλυτερη εγγυηση μπορεις  , τωρα το τι ακριβως θα παρεις εξαρταται καθαρα απο το budget σου 

πιασε το 100αρικο τουλαχιστον για να μιλησουμε σοβαρα και οταν το πιασεις βλεπουμε (γιατι τα δεδομενα αλλαζουν διαρκως ) 

samsung 840 για μενα ειναι η χειροτερη δυνατη περιπτωση που πρεπει να κοιτας

Δημοσ.

anyway ευχαριστω για τη βοηθεια θα δω τι θα κανω.

υπομονη κανε για να πιασουν τοπο τα λεφτα σου 

αυτο που σκεφτεσαι να κανεις ειναι λυση του 2010 και ηταν λυση αναγκης γιατι τοτε οι 40αρηδες και οι 60αρηδες ηταν ακριβοι και οι 120αρηδες που σημερα παιρνουμε σαν δεδομενο ηταν απλησιαστοι 

πλεον δε πας με αυτη τη λογικη 

Δημοσ.

Για ssd απο 120 και πανω θα πας... εγω εχω 120 και ειναι λιγος 

Τωρα για ταχυτητες ... οποιον και να παρεις αεροπλανο θα ειναι . Δες τα IOPS και μετα κριτικες στο ιντερνετ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...