SOADNICK Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Λοιπον τις τηγανιτες πατατες τις τρωτε με την φλουδα ή την βγαζετε πριν τις τηγανισετε? ΥΓ ειναι φλουδα ή φλοιδα?
DrLo Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Λοιπον τις τηγανιτες πατατες τις τρωτε με την φλουδα ή την βγαζετε πριν τις τηγανισετε? Πρέπει να έπεσες σε πολύ χημείο μονάδα στο στρατό. 5
SOADNICK Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Πρέπει να έπεσες σε πολύ χημείο μονάδα στο στρατό. επειδη σε μερικα εστιατορια τις δινουν με την φλουδα/φλοιδα ρωτησα
noob Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Που πας και τρως?? Mήπως εννοείς τις πατάτες που ψήνονται με τη φλούδα σε αλουμινόχαρτο?
SOADNICK Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Που πας και τρως?? Mήπως εννοείς τις πατάτες που ψήνονται με τη φλούδα σε αλουμινόχαρτο? ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ. Δε τρωω πατατα με φλουδα, ουτε τηγανιτη ουτε με κανενα τροπο αλλα γενικα θεωρηται gourme ( ) η πατατα με τη φλουδα
traganeus Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Νομίζω οτι είναι ανάλογα την "ράτσα" της πατάτας. Μια φορά είχα δοκιμάσει να τηγανίσω με την φλούδα κάτι πατάτες baby και έγιναν τούμπανο και μια άλλη φορά που πήρα κάτι άλλες νευρωκοπίου νομίζω πήραν απίστευτα άσχημη γεύση απο την φλούδα και τις είχε πλύνει πάρα πολύ καλά..... Ο Toufas θα μπορέσει να σε κατατοπίσει αν μπεί να απαντήσει.
bluesattack Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 http://bettyscuisine.blogspot.gr/2009/07/blog-post_29.html Ελα ινσομνια.Παμε γκουρμε Πρεπει να θελει δυνατο καθαρισμα ομως.Εδω σηκωνει Τουφα η υποθεση
Lucifer Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 εμπρός καλή μου σολανίνη, πάρε τον πόνο μακριά. 1
Apoll Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Εξαρτάται την πατάτα. Δεν γίνονται όλες οι πατάτες τηγανιτές, ούτε ψητές κλπ. Πατάτα με πατάτα υπάρχει διαφορά. Αυτές με λεπτή φλούδα, ψήσιμο ή βράσιμο ή ατμό ή μικροκυμάτων. Αυτές με χοντρή φλούδα, καθάρισμα και ψήσιμο ή τηγάνι.
noob Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ. Δε τρωω πατατα με φλουδα, ουτε τηγανιτη ουτε με κανενα τροπο αλλα γενικα θεωρηται gourme ( ) η πατατα με τη φλουδα Κοίτα, μεταξύ μας τώρα... αν δεν τρως τηγανητές πατάτες μια ψιλοανωμαλία την έχεις. Σοβαρά τώρα,δε γνωρίζω άνθρωπο που να μην του αρέσουν οι τηγανητές πατάτες.
weissheit Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Καλέ δεν είπε ότι δεν τρώει πατάτες, είπε ότι δεν τρώει πατάτες με φλούδα μπλα μπλα.. 2
SOADNICK Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Σοβαρά τώρα,δε γνωρίζω άνθρωπο που να μην του αρέσουν οι τηγανητές πατάτες. Ουτε εγω, ουτε ανθρωπο που δεν του αρεσουν τα μακαρονια.
bnvdarklord Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Τηγανιτές με φλούδα δεν εχω φάει, αλλα έχω φάει γεμιστές πατάτες με φέτα ψημένες στο φούρνο σε αλουμινόχαρτο με την φλούδα και τα σπάγανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα