Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα πέρασε απο δίπλα μου στην βεράντα που καθόμουν και αναγκάστηκα να το σκοτώσω γιατί δεν ήξερα τι είδος είναι. Για δεντρογαλιά δεν μου κάνει σίγουρα φοβήθηκα μπα και είναι καμιά οχιά, μια και είδα σε κάτι φωτό οτι ψιλομοιάζουν. Για πείτε και εσείς την γνώμη σας...

10dw03d.jpg

Δημοσ.

Οντως μοιαζει με οχια αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αφου η οχια εχει τριγωνικες βουλες. Νομιζω πρεπει να ειναι Αγιοφιδο το οποιο ειναι και ακινδυνο

Δημοσ.

Στο σώμα φέρνει αρκετά αλλά όχι στο κεφάλι που συνηθως έχει ένα σχέδιο σαν Χ. Τι μέγεθος είχε; Οι οχιες δεν ξεπερνουν τα 60-70 εκατοστά.

Δημοσ.

Οχιά είναι. Στην εποχή που βρισκόμαστε μόλις έχουν ξυπνήσεις (λόγο ζέστης) και είναι αρκετά επικίνδυνες αφού δεν έχουν δαγκώσει για κανα εξάμηνο και το δηλητήριο τους έχει βαρέσει κόκκινα. Γενικά είναι αργά φίδια αλλά η ταχύτητα με την οποία δαγκώνουν ειναι απιστευτη. Θέλει μακρύ ξυλο (πχ τσαπι) και να μην πλησιασεις περισσότερο απ όσο μπορει να τεντωθεί το φίδι.

Πήρες τουλάχιστον 10 xp με το Kill  :P.

• Like 27
Δημοσ.

Είσαι επαρχία και έχεις τέτοια; Παλιά στη Πεντέλη όταν ήταν ακόμη δάσος επεφτα σε αρκετα φιδακια ... Δεν είχα δει ποτε οχια όμως..

Αυτο που με είχε τρομάξει το ειχα δει στο νησι...ήταν ένα σχετικά μικρό που οταν το πλησιασα αναρριχήθηκε στο δέντρο της αυλής..

Επίσης τα φίδια περνάνε και φεύγουν.. Αν δεν σε πειράζουν αμαρτία ειναι να το σκοτώσεις..

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης τα φίδια περνάνε και φεύγουν.. Αν δεν σε πειράζουν αμαρτία ειναι να το σκοτώσεις..

φίδια, κατσαρίδες και κουνούπια 

δεν είναι αμαρτία να τα σκοτώνεις

• Like 20
Δημοσ.

φίδια, κατσαρίδες και κουνούπια 

δεν είναι αμαρτία να τα σκοτώνεις

Να συμπληρώσω στη λίστα σου και τους ανθρώπους με τις αντιλήψεις σου.

• Like 8
Δημοσ.

Να συμπληρώσω στη λίστα σου και τους ανθρώπους με τις αντιλήψεις σου.

Και ο Μπραντ Πιτ πηγε για 7 μερες στο Θιβετ ξερεις! 

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι επαρχία και το σπίτι ήταν άδειο για κανα 2 μηνο, είχαν μεγαλώσει και τα χορτάρια οπότε λογικό να έρθει το φίδι. Λογικά είχε ανέβει στην βεράντα για να πιεί νερό απο τον γουβά του σκύλου. Εγώ είχα κάτσει στα σκαλιά να χαϊδέψω το σκυλί και πέρασε ένα μέτρο απο δίπλα μου. Το είδα περίεργο στο χρώμα γι'αυτό αποφάσισα να το σκοτώσω. Επίσης έκατσε πάλι στην αυλή κάτω απο κάτι πέτρες και επειδή είχε συνηθίσει λογικά να ανεβαίνει σητν βεράντα φοβήθηκα μην μπεί μέσα. Άλλη μια φορά που είχα συναντήσει δίπλα απο το σπίτι μια δεντρογαλιά απλά την πήραμε με κάτι ξύλα και την πήγαμε σε ένα χωράφι πιο πέρα μιας και δεν πειράζουν....

Σκέφτομαι τώρα πόσο ψύχραιμα το πήρα όμως, πάγωσα λίγο μόλις το είδα να περνάει απο δίπλα μου αλλα πήρα την τσάπα αμέσως και μπαααααααμ 2 καλές έφαγε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...