kage Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 οποτε υπαρχουν αργιες χριστουγεννα,πασχα καλοκαιρι οι καγκουρες πολλαπλασιάζονται στο δρομο...glx με σωληνες για εξατμιση και τα καγκουρια με τα ibiza,smart μονο με subwoofer+κορνες για ηχεια!!!τι διαολο κανεις δεν τους λεει οτι ουτε γκομενα προκειτε να ριξουν αν κανει το χρεπι θορυβο, ουτε νοιαζει καποιον αν εβαλε δοσεις να παρει sub? και οποτε πετυχουν καφε,μπιλιαρδα στο δρομο ανεβαζουν και ενταση... μετα ακολουθουν οι κρητικοι και τα i love x με τα χρυσα και ασημι αυτοκολλητα στο πορτ παγκαζ.στα @@ μας ρε φιλε αν εισαι απο κρητη ειτε απο οπουδηποτε αλλου.ενταξει το καταλαβαμε εισαι βλαχος τι θες να κανουμε υ.γ. προτιμω αυτοκολλητα παρα glx-στρογγυλοφαναρα+subs 11
status Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Ξέρεις, τελευταία βάζουν ηχοσυστήματα και σε αυτόματα, δεν είναι λίγες οι φορές που ήμουν στο *τσακ* να πλευρίσω κανένα καγκούρι και να τον σπρώξω, ευγενικά, εκτός δρόμου. 1
Muchacho Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Υπαρχουν και χειροτεροι,αυτοι με τα ποδηλατα... 3
giorgos147 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Που να δείτε σε μας ένας εδώ που έχει γεμίσει το Smart του με αυτοκόλλητα: Για γκόμενα δε ξέρω. Γκόμενο πάντως, ρίχνει.
caution Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 kage, anger management για σένα - φόλα στους κακόγουστους. Fair enough? 1
status Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 οποτε υπαρχουν αργιες χριστουγεννα,πασχα καλοκαιρι οι καγκουρες πολλαπλασιάζονται στο δρομο... glx με σωληνες για εξατμιση και τα καγκουρια με τα ibiza,smart μονο με subwoofer+κορνες για ηχεια!!! τι διαολο κανεις δεν τους λεει οτι ουτε γκομενα προκειτε να ριξουν αν κανει το χρεπι θορυβο ? και οποτε πετυχουν καφε,μπιλιαρδα στο δρομο ανεβαζουν ενταση... μετα ακολουθουν οι κρητικοι και τα i love x με τα χρυσα και ασημι αυτοκολλητα στο πορτ παγκαζ.στα @@ μας ρε φιλε αν εισαι απο κρητη ειτε απο οπουδηποτε αλλου.ενταξει το καταλαβαμε εισαι βλαχος τι θες να κανουμε Μην νομίζεις, και εδώ, Κρήτη, εκνευριστικοί είναι.
status Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Τι έκτρωμα ειναι αυτό!!!! Το πρωτότυπο αυτοκίνητο/μονάδα λιθοτριψίας. ;ρ 5
παπι Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Ααα εγω εδω δεν εχω τετοια (παπια με σωληνες) εχω ομως διαφορα 650-1000ρια με remus, δηλαδη καθε τοσο και ενας σεισμος... 1
deesnider Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Τι έκτρωμα ειναι αυτό!!!! Εσείς οι γυναίκες δεν καταλαβαίνετε από πχιότητα ήχου σταμάξ'... 3
andreapaog328 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Τι έκτρωμα ειναι αυτό!!!! βαζει τερμα το ραδιοφωνο και ανοιγει το καπο. where is your god now?
mary Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 βαζει τερμα το ραδιοφωνο και ανοιγει το καπο. where is your god now? Μιλάμε για σταματημένο αυτοκινητο υποθέτω... Εν κινήσι ειναι αδυνατον να παει με ανοιχτο καπο. ΤΖΙΖΑΣ ΔΛΔ! Τι κάνει ο κάνγκουρας άλλος για να γαμήσει!
tritonas00 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δυστυχως kage, δεν μπορουμε να απαλλαγουμε απο αυτα τα ζωα. 3
ikaruga24 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μιλάμε για σταματημένο αυτοκινητο υποθέτω... Εν κινήσι ειναι αδυνατον να παει με ανοιχτο καπο. ΤΖΙΖΑΣ ΔΛΔ! Τι κάνει ο κάνγκουρας άλλος για να γαμήσει! Το θεμα δεν ειναι το τι κανει για να γαμησει. Το θεμα ειναι οτι -θα γαμησει-. Οχι και πολυ κολακευτικο εκ μερους των κορασιδων που θα εχουν την τυχη (ή ατυχια) να πανε μαζι τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα