Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

σμαρτ με αυτοκολλητο apple.

navara με αυτοκολλητο κρητης

τα 2 χειροτερα.

Καλά το πρώτο δεν με εκπλήσει, ούτως ή άλλως περιμένεις ο οδηγός να είναι εγωκεντρικός λαλάκας.

Δημοσ.

Καλά το πρώτο δεν με εκπλήσει, ούτως ή άλλως περιμένεις ο οδηγός να είναι εγωκεντρικός λαλάκας.

οκ άρα όσοι οδηγούν smart είναι εγωκεντρικοί λαλάκες; Και αυτοί με το punto gt (όσοι έχουν μείνει και δεν έχουν γεμίσει χαντάκι) τι είναι; Αυτοί με τα τζιπ με τις ροδάρες στη μέση της τσιμισκή; Αυτοί που έχουν Lambo και την πάνε 35 χλμ να μην βαρέσει γιατί έχουν κατεβάσει κι άλλο τις αναρτήσεις; Κάγκουρας είναι ο τύπος με το 600cc αυτοκίνητο και όχι ο άλλος με το το 1600cc και aftermarket από ferrari εε;

Δημοσ.

οκ άρα όσοι οδηγούν smart είναι εγωκεντρικοί λαλάκες; Και αυτοί με το punto gt (όσοι έχουν μείνει και δεν έχουν γεμίσει χαντάκι) τι είναι; Αυτοί με τα τζιπ με τις ροδάρες στη μέση της τσιμισκή; Αυτοί που έχουν Lambo και την πάνε 35 χλμ να μην βαρέσει γιατί έχουν κατεβάσει κι άλλο τις αναρτήσεις; Κάγκουρας είναι ο τύπος με το 600cc αυτοκίνητο και όχι ο άλλος με το το 1600cc και aftermarket από ferrari εε;

Εντοπίσθηκε οδηγός Smart :-D

• Like 1
Δημοσ.

Τα glx είναι τρατζικ

Σωλήνα για εξάτμιση, τον ακούς χιλιόμετρα μακριά τον γυφτοκαγκουρα, καθρέφτης ούτε για δείγμα, δείγμα φώτων που λειτουργούν και σούζααααα.

Πιο τρατζικ τα σαβουροαυτοκινητα με ήχο σύστημα τέρμα να παίζει παντελιδη, παολα και λοιπά ταγαροάσματα

Έχω και γαμώ τα μπαλκόνια σπίτι μου, δεν τα τιμάω ιδιαίτερα το καλοκαίρι λόγω των ανωτέρω ζώων.

• Like 5
Δημοσ.

Punto GT με αυτοκόλλητο GT-R (από Nissan) :eek:

Corolla με αυτοκόλλητο Ralliart :mad:

Ibiza 1400άρι με αυτοκόλλητο Type R :shock:

Να πω κι άλλα ή σας γύρισαν τα άντερα ήδη; 

Σαν τις BMW M316 δεν εχει.

• Like 8
Δημοσ.

μικρός ήμουν και εγω κάγκουρας , μετά όμως σοβάρεψα ,μέστωσα μέσα μου
μην τους κατακρίνετε γιατι και εσείς τα ίδια κάνατε ..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...