Προς το περιεχόμενο

Μπλόκο μέσω των ISPs στα πειρατικά site ζητά η ΑΕΠΙ ! [Update 2/5]


TopTech4u

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μονο σε μενα φαινεται παραξενο οτι βαλανε χερι και στις εταιριες κινητης τη στιγμη που ξερουμε οτι το bobile ιντερνετ ειναι πολυ περιορισμενο σε data plan? τι πιστευουν δηλαδη οτι με το1 η 5 GB το μηνα ο μεσος χρηστης θα κατεβασει ολο τον κοσμο του ιντερνετ? μαλλον δεν εχουν καν ιδεα απο mb, gb ειναι εκτος τοπου και χρονου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο οτι κατάλαβα ο ολος ντόρος γίνεται για την πνευματική ιδιοκτησία τραγουδιών (ελληνικων) και μονο ?

 

Γιατι αν ειναι ετσι να το ξέρει ο κόσμος να κατεβάζει ολα τα υπόλοιπα και οχι τραγούδια οποτε δεν υπάρχει και παρανομία σωστά ?

 

Edit : Α επίσης ξέχασα να προσθέω 1000 μπράβο που δώσανε τα site , τωρα ξέρω οτι οποιον δω και παει να μπει σε καποιο απο αυτα θα τον επιπλήξω το λιγότερο και φυσικά θα του επιστήσω την προσοχή να μην κατεβάζει απο εκει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η ηδέα της ΑΕΠΙ και γενικά των εταιριών πνευματικών δικαιωμάτων δεν είναι κακή, κακή είναι η πλατφόρμα και ο τρόπος που εφαρμόζονται. Και για να γίνω πιο σαφής. Αν εγώ έχω ένα μαγαζί που παίζει μουσική και από αυτό βγάζω λεφτά να πληρώσω ΑΕΠΙ για να πάρουν λεφτά και ο στιχουργός και ο συνθέτης του τραγουδιού. Οι τραγουδιστές, έτσι κι αλλιώς τα βγάζουν από τις πίστες μιας και τα μεγάλα ονόματα δεν έχουν δικά τους τραγούδια αλλά τραγουδάνε τραγούδια άλλων. Το να πας όμως και να ζητάς λεφτά από τον σουβλατζή που έχει ένα ραδιόφωνο και ακούει για να περάσει η ώρα του, τον περιπτερά και τον κάθε καημένο, είστε για κλοτσιές κύριοι. Όσοι για το κόψιμο των sites που ζητάει η ΑΕΠΙ, αφοδεύσαμε και η βάρκα έλαβε κλήση. Υπάρχουν τα πάντα στο youtube. Κι εκεί τα νούμερα δεν μπορούν να βάλουν χέρι.

 

γιατι το μπουζουκτζιδικο που παιζει τραγουδια πχ του κιαμου σου δινει και cd μαζι?

ισα ισα τζαμπα διαφημηση του κανει, αρα δεν θα επρεπε να πληρωνει. και ο ακροατης αν θελει να αγορασει το cd του μαζι θα παει στο δισκαδικο να τα σταξει direct στον καλιτεχνη.

η μηπως ειναι το κλασικο συνδρομο "επειδη βγαζει λευτα να πληρωσει παραπανω"

 

anyway η τακτικη της αεπι ειναι η εξης. Θεωρω στανταρ οτι επαιξες τραγουδι απο τον καλλιτεχνη που εκπροσωπω και αντε καλη τυχη στα δικαστηρια να αποδειξεις οτι δεν επαιξες. Και εγω με αυτον τον τροπο μπορω να κανω μια ΑΕ εταιρια με μονο εναν καλιτεχνη και να λεω τα ιδια. Και αντε αποδειξε οτι δεν επαιξες.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μακάρι να τα κλείσουν ολα. 

Αρκετά χαζέψαν το λαο μας.

 

Ναι, η πειρατεία μας φταίει. 20 χρόνια που ψήφιζαν τις ίδιες και τις οικογένειες πριν τα "κατεβάσματα", ο λαός ήταν πανέξυπνος.

  • Like 15
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πολυ της μοδας εχει γινει τωρα τελευταια αυτη η ιστορια , και πραγματικα δεν πιστευα πως θα φτασει τοσο γρηγορα στην ελλαδα του 1821 που ζουμε :S 

 

μπορει να μαστε στα @@@ για τα σχεδια "αθηνά" κτλ κτλ κτλ  . Αλλα παω στοιχημα , πως μετο που βγαλει το greet-team σφαλμα συνδεσης στον μισο ελληνικο λαο , θα γινει χαμος :P 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΧαΧαΧα όντως. Ξέρεις πόσα βίντεο είναι κομμένα στη Γερμανία στο YouTube για πνευματικά δικαιώματα;

 

Μπλόκο στο YT γίνεται και επιλεκτικά μάλιστα αν το αποφασίσουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πολλοι λενε για vpn και proxy αλλα αυτο δεν ειναι ιδιαιτερα βολικο γιατι πεφτει δραματικα η ταχυτητα του ιντερνετ, τι να το κανω το proxy οταν μια ταινια του 1gb την κατεβαζω σε 5 λεπτα ενω με proxy σε κανα δυο ωρες? :mellow:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά πάρτε το απόφαση αυτό... Η πειρατεία δε θα σταματήσει πότε όσα sites και να κλείσουν και όλα να κλείσουν θα ανοίξουν και αλλά και θα πηγαίνει λέγοντας... Εγώ δεν έχω χαλάσει πότε ούτε μια δεκάρα για λογισμικό ακόμα και τα windows κρακαρισμενα τα χω... Όχι για τα παιχνίδια και για τα τραγούδια σιγά μην κάτσουμε να σκάσουμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και ξαναρωτάω ολος ο ντόρος γίνεται για την πνευματική ιδιοκτησία τραγουδιών (ελληνικων) και μονο ?

 

Δηλαδή αν κατεβάζουμε οτιδήποτε αλλο εκτος ελληνικών τραγουδιών δεν ειμαστε παράνομοι ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...