XPHSTOS_ Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Το flat-design δεν το συμπαθώ παρόλο που η ανάπτυξη εφαρμογών με ένα τέτοιο UI είναι σαφέστατα ευκολότερη. Αντίθετα εκείνες οι εφαρμογές που μου έκαναν πάντα εντύπωση (κλικ) και πραγματικά θαύμαζα τους σχεδιαστές τους ήταν όσες χρησιμοποιούσαν skeumorphic σχεδιασμό (πχ. Lotus Organizer -για τους παλιούς). Ένα αναλογικό ποτενσιόμετρο, ένα καλοσχεδιασμένο λαμπάκι σε κάποιο αδιάφορο πλήκτρο μπορεί εκ πρώτης όψεως να θεωρηθεί περιττή πολυτέλεια (ή γιατί όχι "κιτς") αλλά αυτές οι λεπτομέριες κάνουν την διαφορά και συνήθως τέτοιες εφαρμογές θυμούνται χρόνια μετά οι περισσότεροι χρήστες, εφαρμογές που ξεφεύγουν από το αδιάφορο UI στυλ του λειτουργικού.. Από εκεί και πέρα βέβαια.. περί ορέξεως.. Υ.Γ. Στην χειρότερη περίπτωση.. θα καταφέρει να δημιουργήσει απλά ένα κομψότατο μεν αλλά εντελώς αδιάφορο (soulless) UI αλά WP (& κλώνους του) - ίδωμεν. +1000 στο Skeumorphic desing -1000 στα κουμπιά με gradient και τα άκομψα glossy ή plastic effects...Προτιμώ τα flat εικονίδια!
Nix_ Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Και γω ειμαι φαν του σκευομορφικου σχεδιασμου, μεγαλο θεμα ανοιγουμε αλλα ειναι θεμα γουστου. Εννοειται οτι θα κρινουμε αφοτου το δουμε, το πιθανο παντως ειναι να ξενισει. Ισως λογω ηλικιας ειμαι πιο κοντα στο στυλ που προτιμουσε ο steve jobs και οχι στα σημερινα τα industrial. Θα δειξει ομως, μπορει να μας εκπληξουν ευχαριστα...
mobrol Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 δεν κοιτανε λεω γω να το κανουν να μην χρειαζεται itunes για περασμα μεσων, να ξεκλειδωσουν επισημα το bluetooth και να προσθεσουν μινι-ατζεντα στο notification panel?? τα εικονιδια κτλπ τζαμπα τα πειραζουν... 3
kospetros Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Γιατι τετοιο κολημα με Foo Fighters? απτο στομα μου το πηρες , που κολαει ο Dave Grohl στην φωτο ? XD 1
esykas Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 αν όλες οι αλλαγές είναι στα εικονίδια και στις ομαδοποιήσεις εργαλείων δεν μου λένε κάτι μάλλον κάτι άλλο θα ετοιμάζετε και θα διαβάζουμε πολλά και διάφορα το ποιο λογικό είναι να ενοποιηθεί το ios με το os
atropa Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 να δω την apple να παίρνει στοιχεία απο το wp και θα κάνω βραζιλιάνικη αποτρίχωση στη σούφρα μου online.. live. και φυσικά θα το πλασάρει σαν καινοτομία.. 1
lepaterious Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 να δω την apple να παίρνει στοιχεία απο το wp και θα κάνω βραζιλιάνικη αποτρίχωση στη σούφρα μου online.. live. και φυσικά θα το πλασάρει σαν καινοτομία.. Αμα η apple υοθετησει το design της ms σημενει οτι το modern πετυχε τον σκοπο του... Επισης θα γελαω με κατι τυπους που λεγανε την ms ασχετη στο design και οτι σχεδιασανε στο paint οτιδηποτε...
atheatos Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 http://9to5mac.files.wordpress.com/2013/04/screen-shot-2013-04-29-at-1-09-48-pm.png Αν κρίνω από το logo θα δούμε πιστεύω, app buttons με χρήση της τεχνολογίας core του os X ( core image υπάρχει ήδη,animation,video....). Τα εικονιδια θα γίνουν πιο ζωντανα δηλαδή, οπως τα live εικονίδια των windows, αλλά όχι το ιδιο άσχημα θέλω να ελπίζω....κρατώντας την ομορφιά που έχει το OS X.
privateer Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 http://9to5mac.files.wordpress.com/2013/04/screen-shot-2013-04-29-at-1-09-48-pm.png Αν κρίνω από το logo θα δούμε πιστεύω, app buttons με χρήση της τεχνολογίας core του os X ( core image υπάρχει ήδη,animation,video....). Τα εικονιδια θα γίνουν πιο ζωντανα δηλαδή, οπως τα live εικονίδια των windows, αλλά όχι το ιδιο άσχημα θέλω να ελπίζω....κρατώντας την ομορφιά που έχει το OS X. Δούλεψε κανένα σωστά στημένο windows phone και μετά μίλα για άσχημα tiles. Επίσης αν περιμένεις video σε εικονίδια μάλλον πρέπει να αλλάξεις πλευρό 1
atheatos Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Δούλεψε κανένα σωστά στημένο windows phone και μετά μίλα για άσχημα tiles. Επίσης αν περιμένεις video σε εικονίδια μάλλον πρέπει να αλλάξεις πλευρό Οκ. Γούστα είναι αυτά....το ξέρω οτι ζητάω πολλά αλλά δεν κοιμάμαι. Βλέπω και περιμένω. Καληνύχτα. ΥΓ. Ακόμα και video να μην δω, εικόνες σε αυτο το στυλ: http://www.youtube.com/watch?v=om-CrgIwrLo δεν θα με χάλαγε... Επεξ/σία 1 Μαΐου 2013 από atheatos
prokopisboy Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Jony θεέ πάρε την ΠΑΕ! Άλλαξε τα όλα. Flat ξε-flat του έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από τους υπόλοιπους. Το interface έχει κουράσει μετά από τόσα χρόνια, ένα πιο μοντέρνο, κρύο και επίπεδο στιλάκι δεν με χαλάει καθόλου αν γίνει σωστά. Μακάρι να μη μας απογοητεύσει
keepgoing Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μετά το android τώρα o Ive αντιγράφει και τη microsoft; Καλά τόσο πετυχημένο θεωρείται αυτό το metro, modern ή όπως αλλιώς το λέει τελικά η MS; Βέβαια για ενα λειτουργικό που έχει μείνει ακόμα στο 2007 οτι αλλαγή και να γίνει θα είναι καλή.
dali13gr Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Βέβαια το άρθρο μιλάει για ίδια φιλοσοφία και όχι για αντιγραφή, αλλά ό,τι και να λέει, οι haters θα σχολιάζουν αυτό που θα ήθελαν να λέει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα