Adon1s Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Από πια στάνη κατέβηκε ο OP και δεν ξέρει τα asics? Μάστορα μπάνναρε τον να πάει να αρμέξει κανένα κατσίκι. fixed Από πια στάνη κατέβηκε ο OP και δεν ξέρει τα asics? Μάστορα μπάνναρε τον να πάει να αρμέξει κανένα κατσίκι. καμια γίδα
antonl Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Είναι πιο γνωστή στους 30+ γιατί μέχρι αρχές δεκαετίας του '90 υπήρχε παραγωγή στην Ελλάδα (Αθήνα, κάπου στα Σεπόλια). Αν δεν κάνω λάθος πρόσφατα άνοιξε κάπου πάλι στη Β. Ελλάδα.
salonika91 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Από πια στάνη κατέβηκε ο OP και δεν ξέρει τα asics? Μάστορα μπάνναρε τον να πάει να αρμέξει κανένα κατσίκι. --------------------------------------------------------------- για καθημερινα τα πηρα οχι για τρεξιμο κτλ. Καλως.
efo355 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Πηρα σημερα παπουτσια και ημουν αναμεσα σε κατι nike και σε κατι asics.Τελικα με βολεψαν πιο πολυ τα asics και τα πηρα.Δεν εχω ξανακουσει αυτη την μαρκα.Την ξερει κανεις?Λεει τιποτα?Δηλαδή αν σου πούνε ότι τα asics είναι τραγικά θα εμπιστευτείς τον άγνωστο και οχι το πόδι σου; Λοιπόν μια χαρά κορυφαία είναι και στα running shoes έτη φωτός μπροστά από κάτι nike. Στα running shoes πρώτα asics μετά reebok
CROM271 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Λεω και εγω! Εφτασα στο 14ο σχολιο για να διαβασω την απαντηση που αξιζε η αρχικη ερωτηση... Από πια στάνη κατέβηκε ο OP και δεν ξέρει τα asics? Μάστορα μπάνναρε τον να πάει να αρμέξει κανένα κατσίκι.
katz Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Πηρα σημερα παπουτσια και ημουν αναμεσα σε κατι nike και σε κατι asics.Τελικα με βολεψαν πιο πολυ τα asics και τα πηρα.Δεν εχω ξανακουσει αυτη την μαρκα.Την ξερει κανεις?Λεει τιποτα? Δεν εχεις ξανακουσει?? Πωτς γενεν αυτο Φιλε μακραν η ΚΟΡΥΦΑΙΑ εταιρεια και πολυ μπροστα απο τις υπολοιπες στα παπουτσια για τρεξιμο. Απλα δες τους αθλητες του στιβου που οι περισσοτεροι φορανε asics. Επισης σαν εταιρεια επικεντρωνεται πολυ σε αυτο(τρεξιμο) οποτε και εχει τους καλυτερους σε αυτον τον τομεα. 1
margaritagr Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Το μονο κακο οπως αναφερθηκε, ειναι τα σχεδια-χρωματα τους, που δε σου ςπιτρεπου να τα φορεσεις σαν casualαπουτσι, οπως πχ τα nike.
Dakonblackblade Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δεν υπαρχει καποιος απο τη γενια μου που να μην εχει βαλει στο ποδι του Asics Tiger (40αρης+ ). ισως το καλυτερο παπούτσι καθημερινό που έχω φορέσει ποτέ.
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Άσε που είναι το ιδανικό παπούτσι για να σκοτώσεις τον Bill
SpirtouLisS Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 κορυφαια παπουτσια κατ εμε. ψαξτε τα και με την γιαπωνεζικη τους ονομασια. onitsuka στο amazon uk αν οι αθλητες στιβου δε δεσμευοντουσαν απο συμβολαια και χορηγους πιθανοτατα και ειδικα οι δρομεις θα φορουσαν μονο asics/onitsuka
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα