Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από πια στάνη κατέβηκε ο OP και δεν ξέρει τα asics?  Μάστορα μπάνναρε τον να πάει να αρμέξει κανένα κατσίκι.

fixed

Από πια στάνη κατέβηκε ο OP και δεν ξέρει τα asics?  Μάστορα μπάνναρε τον να πάει να αρμέξει κανένα κατσίκι. καμια γίδα

Δημοσ.

Είναι πιο γνωστή στους 30+ γιατί μέχρι αρχές δεκαετίας του '90 υπήρχε παραγωγή στην Ελλάδα (Αθήνα, κάπου στα Σεπόλια). Αν δεν κάνω λάθος πρόσφατα άνοιξε κάπου πάλι στη Β. Ελλάδα.

Δημοσ.

Από πια στάνη κατέβηκε ο OP και δεν ξέρει τα asics?  Μάστορα μπάνναρε τον να πάει να αρμέξει κανένα κατσίκι.

:angry:

---------------------------------------------------------------

για καθημερινα τα πηρα οχι για τρεξιμο κτλ.

Καλως.

Δημοσ.

Πηρα σημερα παπουτσια και ημουν αναμεσα σε κατι nike και σε κατι asics.Τελικα με βολεψαν πιο πολυ τα asics και τα πηρα.Δεν εχω ξανακουσει αυτη την μαρκα.Την ξερει κανεις?Λεει τιποτα?

Δηλαδή αν σου πούνε ότι τα asics είναι τραγικά θα εμπιστευτείς τον άγνωστο και οχι το πόδι σου;

Λοιπόν μια χαρά κορυφαία είναι και στα running shoes έτη φωτός μπροστά από κάτι nike. Στα running shoes πρώτα asics μετά reebok

Δημοσ.

Λεω και εγω! Εφτασα στο 14ο σχολιο για να διαβασω την απαντηση που αξιζε η αρχικη ερωτηση...

Δημοσ.

Πηρα σημερα παπουτσια και ημουν αναμεσα σε κατι nike και σε κατι asics.Τελικα με βολεψαν πιο πολυ τα asics και τα πηρα.Δεν εχω ξανακουσει αυτη την μαρκα.Την ξερει κανεις?Λεει τιποτα?

Δεν εχεις ξανακουσει?? Πωτς γενεν αυτο

Φιλε μακραν η ΚΟΡΥΦΑΙΑ εταιρεια και πολυ μπροστα απο τις υπολοιπες στα παπουτσια για τρεξιμο. Απλα δες τους αθλητες του στιβου που οι περισσοτεροι φορανε asics. Επισης σαν εταιρεια επικεντρωνεται πολυ σε αυτο(τρεξιμο) οποτε και εχει τους καλυτερους σε αυτον τον τομεα.

• Like 1
Δημοσ.

Το μονο κακο οπως αναφερθηκε, ειναι τα σχεδια-χρωματα τους, που δε σου ςπιτρεπου να τα φορεσεις σαν casualαπουτσι, οπως πχ τα nike.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει καποιος απο τη γενια μου που να μην εχει βαλει στο ποδι του Asics Tiger (40αρης+ :-D ).

asics-tiger-aaron-cv-so31606-2-0.jpgισως το καλυτερο παπούτσι καθημερινό που έχω φορέσει ποτέ.

Δημοσ.

κορυφαια παπουτσια κατ εμε.

ψαξτε τα και με την γιαπωνεζικη τους ονομασια. onitsuka στο amazon uk

αν οι αθλητες στιβου  δε δεσμευοντουσαν απο συμβολαια και χορηγους πιθανοτατα και ειδικα οι δρομεις θα φορουσαν μονο asics/onitsuka

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...