Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Έχω το εξής πρόβλημα.Το λάπτοπ μου είναι αυτό και το έχω εδώ και 2 χρόνια. Το λάπτοπ δουλεύει καλά αλλά όταν όμως ανοίγω ένα παιχνίδι αρχίζει να υπερθερμένεται απίστευτα και να κάνει πολύ μεγάλο θόρηβο.Για το παιχνίδι που παίζω το λάπτοπ κανονικά έπρεπε να πετάει όπως βλέπετε και εδώ αλλά παρόλ'αυτά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και παίζει στα 15-25 fps ενώ ταυτόχρονα κάνει πολύ θόρηβο και υπερθερμένεται ενώ είναι σε βάση ψήξης. Αυτή την στιγμή δεν ξέρω τι να κάνω και αν δεν βρω κάποια λύση φοβάμαι πως θα αναγκαστώ να πάω να κάνω καινούρια αγορά.

Όποιος ξέρει ας πει κάποια πρόταση/λύση παρακαλώ!

Δημοσ.

αν ανοίγει εύκολα απο κάτω,το ανοίγεις (αν εισαι εκτος εγγυησης)και φυσάς τυχών σκόνες/κουβέρτες που εχει πιάσει το ανεμιστηράκι.

Δημοσ.

αν ανοίγει εύκολα απο κάτω,το ανοίγεις (αν εισαι εκτος εγγυησης)και φυσάς τυχών σκόνες/κουβέρτες που εχει πιάσει το ανεμιστηράκι.

Ε, δεν έχω ανοίξει ποτέ μου λάπτοπ και επειδή είμαι και λίγο αδέξιος. Τι πιθανότητες έχω να χειροτερεύσω την κατάσταση αντί για να το φτιάξω;

Δημοσ.

αν ανοίγει πανεύκολα τίποτα,αν όχι πολλά.

προσπαθώ να βρώ κάποιο βίντεο στο youtube με το συγκεκριμένο η παρόμοιο να δω πως ανοίγει.

Εναλλακτικά μπορείς να βαλεις κατι λεπτο ώστε να μην κουνιέται το ανεμιστηράκι και μετα να φυσήσεις απο τις γρύλιες εξαερισμού μήπως και ξεμπούκωσει.

Το θέμα είναι ότι θα στείλεις την όποια σκόνη μέσα και όχι έξω..

άν από κάτω είναι ίδιο με αύτο τότε δύκολα τα πράγματα..

Δημοσ.

αν ανοίγει πανεύκολα τίποτα,αν όχι πολλά.

προσπαθώ να βρώ κάποιο βίντεο στο youtube με το συγκεκριμένο η παρόμοιο να δω πως ανοίγει.

Εναλλακτικά μπορείς να βαλεις κατι λεπτο ώστε να μην κουνιέται το ανεμιστηράκι και μετα να φυσήσεις απο τις γρύλιες εξαερισμού μήπως και ξεμπούκωσει.

Το θέμα είναι ότι θα στείλεις την όποια σκόνη μέσα και όχι έξω..

Ας πούμε πως το ανοίγω, αν χρησιμοποιήσω κάτι σαν ηλεκτρική σκούπα αλλά χωρίς να την φερώ κοντά στα εξαρτήματα μέσα θα κάνω δουλειά;

Δημοσ.

Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου δες αυτό http://www.monteverde.org/images/Sony_Vaio_F11/Vaio_F_Series_Keyboard_Replacement_Guide.htm Με λίγες βίδες μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση στον ανεμιστήρα και με μια ηλεκτρική σκούπα ή πεπιεσμένο αέρα να το καθαρίσεις και να βγάλει πολύ σκόνη. Πιστεύω να είσαι οκ με αυτό και να μην χρειαστεί να το αλλάξεις όλο. Αν είσαι μεθοδικός μπορείς να το ανοίξεις σε 30 λεπτά, εγώ τόσο έκανα όταν το άνοιξα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...