Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, όπως λέει και ο τίτλος, θα ήθελα την γνώμη σας για το ποιά από τα δύο (Linux,Windows) είναι πιο αξιόπιστα και πιο ασφαλή, για να κάνεις online συναλλαγές (π.χ:eBay shoping, internet banking κλπ.). Θα ήθελα επίσης αν μπορείτε να συγκρίνετε σε θέματα αξιοπιστίας ειδικά τα λειτουργικά: Windows XP, Windows 7, Windows 8, Ubuntu.

Σας ευχαριστώ πολύ ! :-)

Δημοσ.

Σε ότι αφορά στο internet banking νομίζω ότι η ασφάλεια εξασφαλίζεται από το software που παρέχει η τράπεζα και όχι από το λογισμικό με το οποίο δουλεύει το pc. Γιαυτό, άλλωστε, βελτιώνουν συνεχώς τα προγράμματά τους.

Χρησιμοποιώ internet banking με 3 τράπεζες και συγκρίνοντας τις διαδικασίες προστασίας και ασφάλειας που παρέχουν μπορώ να έχω μια εικόνα των συστημάτων τους και των βελτιώσεων που κάνουν κατά καιρούς. Παλαιότερα, τα περιοδικά για computers κλπ έκαναν reviews για το θέμα αυτό συγκρίνοντας τα προγράμματα και τα συστήματα ασφάλειας των ελληνικών τραπεζών. Πάντως, στα χρόνια που χρησιμοποιώ internet banking δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Πέρα από τα προβλήματά το βράδυ πρέπει να είχες αϋπνίες, και πολλαπλές ανησυχίες.

Τι να κάνω, είμαι Insomniac ;)

Δημοσ.

Σαφώς και linux ο αριθμός τον spyreware και πολλών άλλον ιόν είναι πολύ μικρότερος σε σχέση με τον windows το μόνο που δεν αλλάζει είναι άμα πέσεις θύμα  phishing 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...