Προς το περιεχόμενο

New PC


Gunix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας.

 

Αγόρα ένα υπολογιστή και του έκανα αναβάθμιση στο BIOS της μητρικής την τελευταία version. Πάω στο BIOS να δω αν είναι όλα εντάξει και βλέπω τα εξής στην καρτέλα OC Tweaker:

 

1) EZ overclocking --> Load Optimized CPU OC Setting [Press Enter] και μου εμφανίζει τα εξής:

  • Default
  • 5% (κάποια συχνότητα MHz)
  • και άλλα που δεν τα θυμάμαι

και μου εμφανίζει στα δεξιά ένα μήνυμα (Overclocking may cause damage to your CPU and motherboad. It should be done at your own risk and expense). Το ανεμηστήρα του επεξεργαστή το έβαλα στην θύρα της μητρικής στο CPU Fan. Σωτά το έβαλα?

 

2) Στην ίδια καρτέλα Memory Configuration --> DRAM Voltage μου έχει 1.60V και είναι στο Auto. Στα δεξιά μου μου λέει Min = 1.30V και Max = 2.05V και το μήνυμα μου λέει (System may be damaged its life cycle when overvoltage).

 

3) Στην ίδια καρτέλα Chipset Settings --> το SB Voltage είναι στο Auto και δεξιά μου λέει Min = 1.27V και Max = 1.41V (System may be damaged its life cycle when overvoltage). Επίσης +1.4V Voltage είναι στο Auto και δεξιά μου λέει Min = 1.40V και Max = 1.55V και το μήνυμα μου λέει (System may be damaged its life cycle when overvoltage).

 

Επείδη δεν έχω πάρα πολύ καλή γνώση σε αυτά θα έχω κάποιο πρόβλημα αν τα αφήσω έτσι? Αν θα έχω τι πρέπει να κάνω στο κάθε ένα από αυτά?

 

CORSAIR GS600 2013 EDITION 600W

AMD FX-6300 3.5GHZ 6-CORE BOX

ZALMAN ZM-F3 120MM

SEAGATE ST1000DM003 1TB BARRACUDA 7200.14 SATA3

ASROCK 970DE3/U3S3 RETAIL

ASUS GT630-2GD3 2GB PCI-E RETAIL

CORSAIR TR3X6G1333C9 XMS3 DDR3 6GB (3X2GB) PC3-10666 (1333MHZ) TRIPLE CHANNEL KIT

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αρχικα το cpufan σωστα το εβαλες.τωρα αν δεν εχεις πειραξει κατι στο bios εσυ που απο οτι βλεπω δεν εχεις πειραξει κατι ολες οι τιμες ειναι default που σημενει οτι δεν εχεις λογο να πειραξεις κατι και το δουλευεις οπως ειναι.αυτο σου λεει (Overclocking may cause damage to your CPU and motherboad. It should be done at your own risk and expense) εννοει οτι αμα αρχιζεις και σκλαιζεις ρευματα και πολλαπλασιαστες και κανεις καποια ζημια ειναι με δικια σου ευθηνη και δεν σε καλυπτει καμια εγκυηση.τωρα αν εχεις πειραξει κατι στα bios ξαναβαλτο εκει που ηταν εφοσον λες πως δεν ξερεις και πολλα,αν δεν θυμασε τι πειραξεις κανε μια επαναφορα των default ρυθμισεων του bios και θα εισαι αρχοντας :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...