Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια πηγα χθες για μπανιο και καηκα ο μαλακας. Εβαλα φλογκολ που μου εδωσε ο φαρμακοποιος αλλα δεν βλεπω να κανει δουλεια. Κατα μηκος του εγκαυματος φαινονται μικρες κυλιδες αιματος - δεν ειναι ανοιχτες δλδ πληγες. Βαζω και μπεπανθολ αλλα αυτη κ αν δν κανει τιποτα. Τι να κανω μεχρι μεθαυριο π θα παω σε δερματολογο; Να σημειωσω πως οταν τα τριβω ψιλοτσουζουν αλλα οχι να μην αντεχω και ειναι κατακοκκινα.

Δημοσ.

Νοσοκομείο ίσως?

Εγώ είχα κατακαεί ολόκληρος πέρυσι αλλά το πήρα το μάθημα μου...Αντηλιακό οπωσδήποτε!!

Δεν έβγαλα αίματα εγώ απλά είμαι ολοκόκκινος απο πανω μεχρι κατω

Δημοσ.

ενυδάτωση χρειάζεται αλλα οτι και να κάνει, λόγω εγκάυματος, θα πονάει.. το θέμα είναι να ανακουφιστεί όσο μπορεί

Δημοσ.

Korres after sun cooling. Με έσωσε πέρσι και μιας και δεν γλιτώνω το κάψιμο όσα μέτρα και αν πάρω θα με σώσει και φέτος....

• Like 2
Δημοσ.

Τα after sun που υπάρχουν με έχουν σώσει και εμένα.

να υπενθυμίσω για τους μελλοντικούς αναγνώστες, πως η ζημιά που προκαλεί ο ήλιος λειτουργεί αθροιστικά. Αν δηλαδή το όριο του δέρματος μας είναι πχ 10 και τα τελευταία χρόνια πάρουμε 8, μας απομένει 2 για όλη μας τη ζωή. Αυτο σημαίνει πως πρέπει να προσέχουμε στη διάρκεια της ζωής μας γιατί το δερμα δεν επιδιορθώνει τις βλάβες του.

Συνέχεια αντηλιακό, όχι άμεση έκθεση στο ήλιο για μεγάλα διαστήματα (15 λεπτά μέγιστο)  12.00-16.00 , για να μπορείτε απλά να βγαίνετε στον ήλιο χωρίς πρόβλημα μετά απο τα 25. 

• Like 1
Δημοσ.

Καηκες ακομα δε μπηκε ο Μαϊος; Και με λιγοτερο απο 30 βαθμους; Πρεπει να το παρακανες.. Το γρηγορο μαυρισμα δεν ειναι μαγκια, αλλα μελανωμα και πιθανος καρκινος..

• Like 1
Δημοσ.

Εκτος απο after sun και γιαουρτια βοηθάει πολυ και κλασική nivea στο τσιγκινο μπλε κουτακι.

Ο ήλιος πάντως τις τελευταίες μέρες ειναι ιδιαίτερα δυνατός και ενοχλητικός. ..

Δημοσ.

Καηκες ακομα δε μπηκε ο Μαϊος; Και με λιγοτερο απο 30 βαθμους; Πρεπει να το παρακανες.. Το γρηγορο μαυρισμα δεν ειναι μαγκια, αλλα μελανωμα και πιθανος καρκινος..

Δεν έχουμε όλοι έναν κοινό τύπο επιδερμίδας. Μπορεί το σκούρο skin να κυριαρχεί ανάμεσα μας αλλά κάποιοι έχουμε λευκές ευαίσθητες ή υπέρ ευαίσθητες επιδερμίδες που αρπάζουν χωρίς ιδιαίτερη έκθεση στον ήλιο. Προσωπικά ψιλόαρπαξα την Τρίτη απλά και μόνο οδηγώντας με ανοιχτό παράθυρο και τον ήλιο στην μεριά του οδηγού.....Το ένα χέρι μου είναι κοκκινοπό το άλλο λευκό :lol: Από αύριο και στο κατέβασμα των σκουπιδιών με αντί ηλιακό!!!

• Like 2
Δημοσ.

Δεν έχουμε όλοι έναν κοινό τύπο επιδερμίδας. Μπορεί το σκούρο skin να κυριαρχεί ανάμεσα μας αλλά κάποιοι έχουμε λευκές ευαίσθητες ή υπέρ ευαίσθητες επιδερμίδες που αρπάζουν χωρίς ιδιαίτερη έκθεση στον ήλιο. Προσωπικά ψιλόαρπαξα την Τρίτη απλά και μόνο οδηγώντας με ανοιχτό παράθυρο και τον ήλιο στην μεριά του οδηγού.....Το ένα χέρι μου είναι κοκκινοπό το άλλο λευκό :lol: Από αύριο και στο κατέβασμα των σκουπιδιών με αντί ηλιακό!!!

Εννοείται αντηλιακό και στην πόλη...

Δημοσ.

Και εγώ προ 2 χρόνων, είχα κάνει ένα κάψιμο σενιο. Δοκίμασε να κανείς μπάνιο με σαμπουαν απο αλοη κάνει καλό στο δέρμα ρωτά φαρμακοποιο όμως. Επίσης όσο χαζό και ακούγεται δοκίμασε γιαούρτι θα σε ανακουφίσει παρά πολύ.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...