Havik Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Ψάχνω ανεμιστήρα 120mm για να αντικαταστήσω αυτόν που έχει η kuhler 620, από ότι διάβασα η ροη του αέρα (airflow) δεν έχει τόσο σημασία επειδή είναι ψυγείο, έχει περισσότερη σημασία το air pressure, δοκίμασα ότι ανεμιστήρας είχα σπίτι (Cm SickleFlow 2000rpm , τον default και του corsair 600T) διαφορά στην θερμοκρασία δεν είδα (1 βαθμό δεν τον λες και διαφορά), σκέφτομαι για τους παρακάτω Scythe ultra kaze 3000 (είναι 38mm) Enermax Magma 12cm Sharkoon Silent Eagle 2000 NZXT 120mm Titan TFD-A12025M12Z Θέλω να τον χρησιμοποιήσω σε I5 2500k κάνω λίγο OC μέχρι 40x100 το πολύ, και θέλω να είναι δυνατός αλλά να μην μου παίρνει τα αυτιά, π.χ. o SickleFlow στις 1400rpm μου φαίνετε μια χαρά και να μην ξεφύγω από τα ~10€ +5€ max. Επίσεις δεν ξέρω τα specs για το ροοστάτη της kuhler, πόσα Amp δίνει; Ισχύει ότι οι 38mm έχουν καλύτερη απόδοση από τους 25mm; ---edit--- Μια που άνοιξα θέμα αν μπορείτε προτείνετε και έναν 200mm για να αλλάξω κάποια στιγμή αργότερα τον μπροστά από το 600T, κάποιον αθόρυβο.
sobi1984 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 γνωμη μου για το απολυτο vfm ειναι να παιξεις σε push pull με δυο http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/2199/Arctic-Cooling-Arctic-F12-PWM-CO-System-Fan-120mm που και ησυχοι θα ειναι αλλα και αποδοτικοι αλλιως 2 x http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/819/Arctic-Cooling-Arctic-F12-PWM-System-Fan-120mm δοκιμασμενοι σε ψυγεια και αποδοτικοι ...και δεν ξοδευεσε τρελα.. αλλα σιγουρα θα εχεις πολυ καλυτερα αποτελεσματα. 1
Havik Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Τους έχω δει σε φίλο, πολύ ήσυχοι με λογικό airflow για τις στροφές τους, αλλά κοίταζα για κάτι πιο δυνατό. Push-pull το είχα με τον default από το κουτί και την ψήκτρα αλλά είδα ελάχιστη διαφορά προς τα πάνω όταν αφαίρεσα τον pull (πολύ θόρυβο οι corsair και ο antec κάνει ένα περίεργο θόρυβο σαν να είναι από τριβή, γιαυτο τους έβγαλα), δεν το αποκλείω να το ξανακάνω με άλλους βέβαια.
gamer hd Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 δες και http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/943/Scythe-Gentle-Typhoon-1450rpm-System-Fan-120mm-(D1225C12B4AP-14) , οχι οτι οι arctic ειναι κακοι αλοιμονο απλα αυτα ειναι λιγο καλυτεροι 1
Havik Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Χρόνια πολλά, σας ευχαριστώ και τους δυο για τις προτάσεις! τον Arctic Cooling Arctic F12 τον έχω δει είναι πολύ ήσυχος αλλά θέλω κάτι πιο δυνατό, ο Arctic F12 PWM CO από review που είδα είναι καλύτερος από τον πρώτο ωστόσο από τα ίδια review αποφάσισα για τον Scythe GentleTyphoon 120mm Silent 1850rpm στα 14€, 1ος σαν επιλογή είναι ο θα ήταν ο Noctua NF-F12 αλλά λίγο ακριβός και άσχημος … για τον GT μόνο καλά λόγια διάβασα. Για τον 200mm για το κουτί (600τ) που ήθελα έχω μια υποψία ότι δεν φταίει μόνο ο ανεμιστήρας για τον θόρυβο αλλά το πλέγμα που έχει μπροστά από τον ανεμιστήρα οπότε ίσως το κόψω, πάντως σαν εναλλακτικές προτάσεις δεν έχω και πολλές επιλογές σε αυτά τα mm…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα