Stefanos1035 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Παιδες καλημερα ο η/υ δεν αννοιγει και ηλεκτριζομαι οπου και αν τον αγκιζω .!! και ο η/υ της κοπελασ μου ανοιγει αλλα δεν δινει τπτ στην οθονη .!!! μηπως μπορειτε να βοηθησετε !!! ??? (και η κοπελα μ ηλεκτριζετε !!) ΥΓ. και ενας θειος μου εχει το ιδιο προβλημα !!! και ολοι το επαθαν σχεδον τις ιδιες μερες , λετε να φταιει κατι απο την ΔΕΗ? Ευχαριστω πολυ ολους!!!
coolerman Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 μάλλον το σπίτι θα έχει πρόβλημα.. εδω γίνεται του ηλεκτρισμού το "κάγκελο" 1
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Γείωση γαρ. Διάβασε αυτό http://www.insomnia.gr/topic/481581-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-pc%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BE%CE%AD%CF%81%CF%89-%CF%84%CE%B9-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9/
Stefanos1035 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 μάλλον το σπίτι θα έχει πρόβλημα.. εδω γίνεται του ηλεκτρισμού το "κάγκελο" Το θεμα ειναι οτι ειναι 3 ξεχωριστα σπιτια !!!!! Σκεφτομε να αλλαξω τροφοδοτικο στο δικο μου και βλεπουμε.!!!!! Γείωση γαρ. Διάβασε αυτό http://www.insomnia.gr/topic/481581-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-pc%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BE%CE%AD%CF%81%CF%89-%CF%84%CE%B9-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9/ δεν βρηκα κατι συγκεκριμενο !!! εχουν γειωση ολες οι μπριζες!!!!!!και δεν μου ανεβαζε ουτε θερμοκρασιες ουτε τπτ.!!! ΑΑΑ Πριν λιγο καιρο της κοπελας μου ο η/υ επρεπε ορισμενες φορες για να ανοιξει να του πατησω το κουμι της επανεκκινησης!!!!
coolerman Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Το θεμα ειναι οτι ειναι 3 ξεχωριστα σπιτια !!!!! Σκεφτομε να αλλαξω τροφοδοτικο στο δικο μου και βλεπουμε.!!!!! σε τι πρίζα το έχεις;είναι σούκο; ποιό τροφοδοτικό έχεις; μπορεί και να μην είναι θέμα τροφοδοτικού ο "ηλεκτρισμός" αν δέν είναι καλά "γειωμένο" το σπίτι θα συνεχίσει να στο κάνει. διάβασε το παραπάνω πόστ #3 τις karmen 1
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Για το κουτί της κοπέλας σου έχει συνδεθεί ανάποδα το Power με το reset κουμπί. Για τη γείωση στο σπίτι σου. Φαινομενικά η πρίζα έχει γείωση, το θέμα είναι αν αυτή λειτουργεί σωστά. Κάτι που δε το νομίζω για να σε χτυπάει. Πριν προχωρήσεις σε αλλαγή τροφοδοτικού γιατί καμιά φορά είναι να μη μας μπει και η ιδέα και κάνουμε πράματα που δε πρέπει δανείσου ένα και κάνε δοκιμές.
Stefanos1035 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 σε τι πρίζα το έχεις;είναι σούκο; ποιό τροφοδοτικό έχεις; μπορεί και να μην είναι θέμα τροφοδοτικού ο "ηλεκτρισμός" αν δέν είναι καλά "γειωμένο" το σπίτι θα συνεχίσει να στο κάνει. διάβασε το παραπάνω πόστ #3 τις karmen Ναι ειναι σουκο η μπριζα δεν πιστευω να μην ειναι γειωμενο γτ δεν μ εχει ξανα τυχη τπτ σε ολο το σπιτι!!!!!!
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μπορεί η γείωση να μην λειτουργεί σε μία μόνο πρίζα και σε όλο το άλλο σπίτι να είναι οκ. Βγάλε το pc απο αυτή τη πρίζα και πήγαινέ το σε άλλη πρίζα σούκο του σπιτιού. Θα σου κοστίσει λιγότερο αυτή η δοκιμή απο ένα τροφοδοτικό. 1
Stefanos1035 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Για το κουτί της κοπέλας σου έχει συνδεθεί ανάποδα το Power με το reset κουμπί. Για τη γείωση στο σπίτι σου. Φαινομενικά η πρίζα έχει γείωση, το θέμα είναι αν αυτή λειτουργεί σωστά. Κάτι που δε το νομίζω για να σε χτυπάει. Πριν προχωρήσεις σε αλλαγή τροφοδοτικού γιατί καμιά φορά είναι να μη μας μπει και η ιδέα και κάνουμε πράματα που δε πρέπει δανείσου ένα και κάνε δοκιμές. εννοειτε οτι θα παρω 1 δανεικο!!!! δεν νομιζω οτι ειναι αναποδα το ποουερ με το ρεισετ γτ ολα τα χρονια δουλευε μια χαρα !!!
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Τότε παίζει να βραχυκυκλώνουν εκεί τα καλώδια. Ενα μικρό τσεκάρισμα θέλει αλλά δεν είναι επι του παρόντος
Stefanos1035 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Παιδες λυθηκε το προβλημα!!!! αλλαξα τροφοδοτικο στοθ 8ειου μου και δουλεψε και μετα του ξανα εβαλα το δικο του !! στης κοπελας μου αλλαξα πριζα και εβγαλα και τισ μνημες και ολα κομπλε.!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα