evoracing Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Καλησπέρα... Πριν λίγο αγόρασα ένα flasaki απο τον Κωτσόβολο 16GB και έχει τα παρακάτω αρχείαΤι να τα κάνω να τα διαγράψω? ή να τα κάνω κρυφά?
shodan Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Σβηστα ρε μαν. Συνήθως χαζοπρογραμματα ειναι για backup ή για κρυπτογραφηση των δεδομένων σου. Sent from my iPhone using Insomnia
antonl Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Σβήστα ή κάντα move σε κάποιον δίσκο αν πιστεύεις ότι ίσως τα χρειαστείς κάποτε.
evoracing Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Σβηστα ρε μαν. Συνήθως χαζοπρογραμματα ειναι για backup ή για κρυπτογραφηση των δεδομένων σου. Sent from my iPhone using Insomnia Στο ρε μαν Σβήστα ή κάντα move σε κάποιον δίσκο αν πιστεύεις ότι ίσως τα χρειαστείς κάποτε. Θα τα κάνω κρυφά... Δεν νομίζω να χρειαστούν αλλά καλό είναι να τα έχω...
antonl Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 [...]Θα τα κάνω κρυφά... Δεν νομίζω να χρειαστούν αλλά καλό είναι να τα έχω... Κι εγώ έτσι λέω πάντα κι έχω έναν κατάλογο στο pc με παρόμοιου είδους αρχεία από 5 διαφορετικά flashάκια (που δεν παίζει να τα χρησιμοποιήσω ποτέ) :Ρ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα