manos89 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Γειά σε όλους.κατα πρώτον δεν ξέρω αν επιτρέπεται στο φορουμ αυτο που ζηταω. αν δεν επιτρεπεται κλειδωστε το θεμα.εδω ειναι το λινκ https://docs.google.com/forms/d/1lWlFX2UYl5quxEnsjUl3iBz5hKEUCPSQ5bKXE9JdCAw/viewform ευχαριστω εκ των προτερων οσους διαθεσουν 5-10 λεπτα για να το συμπληρωσουν.
lambroszekis Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μας πετας ενα λινκ εδω και λες οποιος μπορει ας το συμπληρωσει. Δεν αναφερεις τιποτα για το θεμα. Μπαινω μεσα στο λινκ απουσιαζει ο προλογος ο οποιος να μου λεει ποιος ειναι ο σκοπος και ο στοχος της ερευνας κτλ. Και περιμενεις ετσι να λαβεις ανταποκριση. Τουλαχιστον οταν κανουμε κατι ας το κανουμε σωστα.
manos89 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 εχεις δικιο σε αυτο. γενικοτερα ειναι για μαθημα οχι ερευνα για πτυχιακη η οτιδηποτε τετοιο. το ερωτηματολογιο φτιαχτηκε απο την καθηγητρια και μας το εδωσε να το μοιρασουμε και να καταχωρησουμε τις απαντησεις. εγω το μετεφερα οπως ακριβως ειναι στο google docs για οικονομια γιατι διαφορετικα θα επρεπε να εκτυπωσω 1400 σελιδες. τελοσπαντων θα προσπαθησω να γραψω εναν προλογο στο ερωτηματολογιο.
viper2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 εχεις δικιο σε αυτο. γενικοτερα ειναι για μαθημα οχι ερευνα για πτυχιακη η οτιδηποτε τετοιο. το ερωτηματολογιο φτιαχτηκε απο την καθηγητρια και μας το εδωσε να το μοιρασουμε και να καταχωρησουμε τις απαντησεις. εγω το μετεφερα οπως ακριβως ειναι στο google docs για οικονομια γιατι διαφορετικα θα επρεπε να εκτυπωσω 1400 σελιδες. τελοσπαντων θα προσπαθησω να γραψω εναν προλογο στο ερωτηματολογιο. βρε, καλη ειν τουτη... 1
silverthunder Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δε λεω καλη ειναι η ιδεα σου αλλα μηπως πρεπει να το διανεμεις σε φοιτητες σχολων που σχετιζονται με το αντικειμενο?? Συμφωνω για την απουσια προλογου με τους προλαλλησαντες.
DrLo Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 τι ειναι η εταιρικη κοινωνικη ευθυνη; Ο Δνων σύμβουλος ή μεγαλοτμέτοχος δίνει λεφτά (τα λεφτά όλων τον μετόχων) στη γκόμενα/γυναίκα/γιο σου να κάνει το κέφι του (γκαλά/φιλανθρωπίες/ιππασία/rally acropolis) και το παρουσιάζεις στο ετήσιο δελτίο σαν προσφορά ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα