Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Πάρκαρα σημερα το πρωι το αμαξι στον παράδρομο της εθνικης αθηνων-λαμιας. Στο υψος των σεπολιων, κοντα στην διασταύρωση με την Δυρραχίου. Το αμαξι ηταν σε καλο σημειο, δεν εμποδιζε με καπιο τροπο.
Αλλα (αργοτερα το ειδα) ειχε απαγόρευση σταθμευσης

Το αφησα, γυρισα μετα απο αρκετες ωρες, και δεν το βρηκα μετα! Εκανα δήλωση κλοπής στο ΑΤ.

Μιλαμε για παλιο αμαξι (nissan sanny του 91 με πολλα βαθουλώματα και ξεβαμμένο κιόλας).

Γενικος δεν αξιζει μια. Μαλον γερανος το πηρε.

Επειδη στο τμημα δεν ξερανε λεπτομέρειες για γερανους τροχαιες και τα λοιπά..

Τι κανω τωρα εγω ? Που να αρχίσω να ψαχνω? Υπαρχει καποια μαντρα που τα μαζευουν ολα μαζι?
Παιζει να το εχει παρει καποια δημοτικη αστυνομια? ο ΟΑΣΑ παλι τι ειναι? σηκωνει και αυτος αμαξια?

Λιγο help insomniacs

Δημοσ.

Μου εχει συμβει και σε εμνα σε ολοκαινουργο civic 1.8 και πηγα στην Τροχαια Κλαιθεας ακι μου ειπαν οτι το ειχε παρει γερανος.Ειχα παρκαρει σε καθετο στην Συγγρου κοντα στο saturn και εμοδιζα....Πηγα και το πηρα απο ενα parking που εχουν καπου στην Π.Ραλλη αν θυμαμαι χωρις πιακιδες και το εφερα σπιτι

Πληρωσα 120 ευρω και μου εωδσαν τις πινακιδες μετα απο 4 μερες αντι για 20 που ηταν

Ευτυχως ενας με καντινα εκει ειχε δει οτι το πηρε γερανος γιατι το μυαλο μου ειχε παει σε κλοπη.

http://www.insomnia.gr/topic/280279-γερανοι-τροχαιας/?hl=γερανος

Δημοσ.

Εμένα πριν αρκετά χρόνια που μου το είχαν σηκώσει στο κέντρο, το είχαν πάει στην Τροχαία στο Μεταξουργείο, σε ένα parking.

Δημοσ.

επειδη πλεον οι περισσοτεροι γερανοι+παρκινγκ ειναι ιδιωτων τα σηκωνουν ευκολα..

ρωτα σε ποια τροχαια ανηκει ο δρομος εκει που στο πειραν και παρε τηλ

υ.γ. αλλη μια αρπαχτη που σκεφτηκαν ωστε να παιρνουν μιζα και κλησεις...

και να σε αφηνουν να κυκλοφορεις παρανομα χωρις πινακιδες:P

Δημοσ.

update

εχω ψαξει παντου, σε ολες τις τροχαιες, και στον  ΟΑΣΑ. τιποτα!

Το αμαξι δυστυχώς το κλέψανε. :mad:

Δημοσ.

Κρίμα ήταν καλό και αθάνατο αυτοκίνητο. Δεν μου κάνει εντύπωση που στο έκλεψαν!

Εγώ ήμουν τυχερός παλιότερα με το δικό μου nissan... Το είχα αφήσει παρκαρισμένο για κάνα 10ήμερο (όχι παράνομα). Έκαναν στο σημείο εκείνο κάποια έργα και μου το μετέφεραν με γερανό...ευτυχώς όμως μου το πάρκαραν 100μ πιο κάτω :-D

Ασφάλεια κλοπής είχες;;

Δημοσ.

Ασφάλεια κλοπής είχες;;

και να ειχε (που το αποκλειω οτι καποια εταιρεια θα του εκανε ασφαλιστηριο με κλοπη για τοσο παλιο αμαξι)...δεν επαιζε να παρει ουτε μισο ευρω για αμαξι του 1991. δεν εχει εμπορικη αξια δυστυχως.

Δημοσ.

Εμένα είχαν πάρει τις πινακίδες .Το είχα βάλει μπροστά από το παρκιν της πολυκατοικίας του γαμπρου μου για να ξεφορτώσω κάτι. Μέσα σε 20 λεπτά που ήμουν πάνω είχε περάσει τροχαία και τις είχαν πάρει. Ευτυχώς τις πήρα πίσω την αλλη μέρα χωρίς να πληρώσω.

Του πατέρα μου επίσης του τις είχαν πάρει στην Καλλιθέα γιατί είχε παρκάρει μπροστα από το δικό μας παρκιν στο οποίο βάζαμε το δικό μας αμάξι....υπάρχει ένας μαλ... στην γειτονια αλλά θα έρθει και η σειρά του κάποτε μιας και τρώγεται κάθε μέρα με τα ρουχα του

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...