Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά.

Έχω το σύστημα της υπογραφής μου και θέλω ν κάνω αλλαγή την ψύκτρα μου (Xigmatek Gaia) και να πάω στηνThermalright HR-02 Macho.

Τι λέτε...αξίζει η αλλαγή η τζάμπα θα πάει ?

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

H macho σιγουρα θα ψυχει καλυτερα απο την gaia.αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι αξιζει η αλλαγη.θελεις να κλοκαρεις?

καλα,για την v8 δεν το συζηταμε,δεν υπαρχει λογος να την βαλεις.η υδροψυξη η καμια top αεροψυχτρα.

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες, ηρεμία σας παρακαλώ.. χρονιάρες μέρες !

-Πρώτα απ'ολα την Thermalright την βρίσκω απο εναν φίλο στα 30€

-Δεύτερον δεν έχω γνώση για custom υδρόψυξη (αν και θα το ήθελα πολύ) και δεν έχω σκοπό να κάνω τρελά overclock...για την ώρα! :-D

Το βασικότερο είναι εαν με την συγκεκριμένη ψύκτρα θα μπορέσω να δω καμία διαφορά σε σχέση με αυτήν που έχω.

Φυσικά και γνωρίζω οτι βασιλιάδες στην αερόψυξη είναι η noctua nh-d14 και η thermalright silver arrow sb-e extreme αλλά σε αυτήν την φάση δεν έχω σκοπό να δαπανήσω extra χρήματα.

Σας παρακλώ πολύ πείτε μου την γνώμη σας γιατί εγώ είμαι ολίγον τι γατάκι σε αυτά τα θέματα !!! :-) :-) :-)

ευχαριστώ.

Δημοσ.

για μενα φιλε μου βαλε η μια coolermaster v8 η προχωρα σε υδροψυξη κ custom κατα τη γνωμη μου..

την V8 δεν την πουλάνε πλέον στα καταστήματα.

Custom υδροψυξη δεν ξέρω και δεν μπορώ να καταφέρω την κατασκευή της...οπότε πάμε μόνο για αερόψυξη η για καμιά h100i αλλά για πολύ αργότερα !

Keep cool...!  :-)

Κατ'αρχήν τι έχει το υφάκι του που τόσο σε έθιξε? Δεν υποστήριξε κάτι ανεδαφικό, απλώς ανέφερε πράγματα γνωστά, ότι δλδ δεν υπάρχει κανένας λόγος για V8 (για τους insiders και όχι μόνο το εφέ της βρίσκεται σε τραγική δυσαναλογία προς τις επιδόσεις της).

Επί του θέματος τώρα, μια χαρά και η Macho, αλλά σίγουρα θα έριχνα και μία ματιά στην προσφορά της Megahalems. Περί custom υδρόψυξης δε μου πέφτει λόγος καθότι έχω ασχοληθεί ελάχιστα, όμως όσον αφορά τις CCWC τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στις μέρες μας: αποδοτικές μεν, αλλά ενίοτε φασαρτζίδικες ελέω ανεμιστήρων...

Buttom-line: αν δε σκοπεύεις να τσιτώσεις τον επεξεργαστή, μείνε με την απλότητα και τις ανεκτές επιδόσεις μιας καλής αερόψηκτρας, αν πάλι έχεις κέφια για τσιτώματα και ψιλοαντέχουν τ'αφτιά σου προσανατολίσου σε υδρόψυξη.

Φιλικά, Ε.

Φίλε μου Nanu δεν έχω κάποια σκέψη για τρελό τσίτωμα του επεξεργαστή, το πολύ-πολύ να το παώ κάποια στιγμή στα 4,5 και αυτό αργότερα που θα αρχίσει να "γερνάει" .

Τελικά να την κάνω την αλλαγή ?

Δημοσ.

Όποιοι θέλετε να βοηθήσετε τον συμφορουμίτη που άνοιξε το θέμα, μπορείτε ελεύθερα να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Όποιοι θέλετε να συνεχίσετε τις αισχρολογίες και τα flames: απαγορεύεται αυστηρά από τους κανονισμούς του Insomnia. Μην το επιχειρήσετε ξανά, παρακαλώ.

Δημοσ.

εφ' όσον εχεις σκοπο να τον ανεβασεις στα 4,5 θα πρεπει κατα την γνωμη μου να πας στην λυση της ετοιμης υδροψυξεις. π.χ.

corsair h100i με την προυποθεση να αλλαξεις τους ανεμηστηρες της, αρα φευγεις επανω στο οικονομικο ή σε μια top αεροψυκτρα.

οτι αντεχει η τσεπη σου διαλεγεις και παίρνεις.

Δημοσ.

σε τι θερμοκρασιες παιζεις με την h100; 

μονο με χρηση net και κανενα ελαφρυ παιχνιδακι στα 4,5 που ειναι τωρα και με τους ανεμηστηρες ρυθμισμενους στις 1000 στροφες και με αυτες τις ζεστες. τον ειδα μεχρι 40 βαθμους. εκεινο που με "ανησυχεί" με αυτην την μητρικη ειναι ο σενσορας του vcore-1 που δειχνει 50 βαθμους. με την rev.1 της ιδιας μητρικης ηταν 8-9 βαθμους κατω.

@sobi αν θες απαντησε σε εκεινο που σου ειχα ρωτησει....

Δημοσ.

Τελικα εστησα και εγω το συστημα μου. Για να βαλω τη silver arrow πραγματικα μου βγηκε η πιστη. Εχω ομως μια απορια. Στον 8350, ποιο monitor δειχνει σωστες θερμοκρασιες?? Με το HWmonitor, βλεπω 16-24 αλλα δε μου φαινεται και πολυ λογικο με θερμοκρασια δωματιου τουλαχιστον 22 βαθμους. Εκτος αν η συγκεκριμενη ψυκτρα κανει παπαδες....χαχααχχαχαχααχ!!

Δημοσ.

Τελικα εστησα και εγω το συστημα μου. Για να βαλω τη silver arrow πραγματικα μου βγηκε η πιστη. Εχω ομως μια απορια. Στον 8350, ποιο monitor δειχνει σωστες θερμοκρασιες?? Με το HWmonitor, βλεπω 16-24 αλλα δε μου φαινεται και πολυ λογικο με θερμοκρασια δωματιου τουλαχιστον 22 βαθμους. Εκτος αν η συγκεκριμενη ψυκτρα κανει παπαδες....χαχααχχαχαχααχ!!

πιστευω οτι το aida ειναι σωστο στις μετρησεις του..το διασταυρωσα με τις θερμοκρασιες που δινει η εργοστασιακη εφαρμογη thermal monitoring της μητρικης μου asus sabertooth 990fx R2.0 κ δειχνει ακριβως τις ιδιες θερμοκρασιες..

Δημοσ.

Με ποια ψυκτρα εισαι? Επισης πες μου αν θες τι θερμοκρασιες βλεπεις και με τι ρολογια. Ευχαριστω.

Δημοσ.

ειμαι με custom υδροψυξη..το πιεσες καθολου το μηχανημα? τι θερμοκρασιες εχεις σε cpu κ σε vcore?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...