Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πεντε λεπτα prime95, 52-53 βαθμοι. Θερμοκρασιες σε vcore δεν ειδα. Βεβαια ισως η παστα δεν εχει κατσει καλα ακομα, το pc εχει δουλεψει μονο 2 ωρες max και αυτες με εγκατασταση windows και σερφαρισμα.

Δημοσ.

Απλα δεν εχω ιδεα απο amd..ποσο παιζει περιπου ο 8350 με στοκ ψυξη στο 100%; ρωταω γιατι θελω να εχω μια εικόνα για το τι γίνεται. ;)

Δημοσ.

Απλα δεν εχω ιδεα απο amd..ποσο παιζει περιπου ο 8350 με στοκ ψυξη στο 100%; ρωταω γιατι θελω να εχω μια εικόνα για το τι γίνεται. ;)

με στοκ ψυκτρα τα πραγματα ειναι πολυ ασχημα ειδικα απο τον 8120 που εχω εγω μεχρι βεβαια κ στον 8350..σε συνθηκες ζεστης καυσωνα κλπ..παιζει να δεις ακομα κ 70-75 σε 100% load..μιλαμε παντα με μαμα ρευματα-ρολοι..

απο κει κ περα εξαρταται το τι θελεις να κανεις..σκεφτεσαι να τον σηκωσεις? αν ναι θα σου προτινα μια ετοιμη υδροψυξη απο corsair..δεν σε παω σε custom γιατι το κασε ανεβαινει παρα πολυ..αν κ οπως κ να χει κ να μη τον σηκωσεις κ παλι θα σου προτινα υδροψυξη για να ξενιασεις.. :)

Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχαχα!!! Το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο...

Οπως εχω πει και σε αλλο thread:

Το μοτερ μου:

DualICTKit.jpg

Στα ματια μου ο αερας ειναι κοσμημα.

Οπως και αυτο:

92208_m.jpg

Που να το πας το νερακι?? Ε? Ε? Ε? Αλλη χαρη ο αερας.. :P

(Οι φωτο ειναι εντελως τυχαιες αλλα κοντα σε αυτα που εχω.)

Δημοσ.

Τελικά θα μου πεί κάποιος κάτι ??? :-)

Επίσης είμαι στην φάση και για την thermalright silver arrow sb-e extreme αλλά δεν γνωρίζω με τις μνήμες που φοράω εάν θα έχω θέμα.

Απο την αρχή την γλυκοκοιτάω  :wub:  αλλά δεν ξέρω εαν θα μου χωρέσει στο κουτί μου...γνωρίζει κάποιος εαν με την ΜΒ Αsrock Εxtreme 4 - μνήμες 2χ8 Patriot Viper Xtreme Series, Division 2 Edition 1866 θα υπάρξει πρόβλημα χωροταξιακό ???

Δημοσ.

Τελικά θα μου πεί κάποιος κάτι ??? :-)

Επίσης είμαι στην φάση και για την thermalright silver arrow sb-e extreme αλλά δεν γνωρίζω με τις μνήμες που φοράω εάν θα έχω θέμα.

Απο την αρχή την γλυκοκοιτάω  :wub:  αλλά δεν ξέρω εαν θα μου χωρέσει στο κουτί μου...γνωρίζει κάποιος εαν με την ΜΒ Αsrock Εxtreme 4 - μνήμες 2χ8 Patriot Viper Xtreme Series, Division 2 Edition 1866 θα υπάρξει πρόβλημα χωροταξιακό ???

Να υπάρχει κάποιος με το ίδιο ακριβώς σύστημα με σένα ώστε να σε διαφωτίσει λίγο δύσκολο, μακάρι αλλά... :unsure:

Οπότε, ξεκίνα και ψάξου μόνος σου, μέτρα διαστάσεις, ψάξε συμβατότητες/ασυμβατότητες στις homepage μνημών/ψηκτρών και θα τη βρεις την άκρη.

ΥΓ. Ωραίο το εφέ με τα high-profile ψηκτικά σώματα στις μνήμες, δυστυχώς όμως εκτός του ότι 8/10 είναι καθαρό εφέ, δημιουργούν επιπλέον και τέτοια χωροταξικά προβλήματα.

Δημοσ.

Ειμαι κατα της υδροψυξης ομως :). Σκεφτομαι να τον σηκωσω αλλα παντα με αερα.

κ καλα κανεις ;) ειδικα αν δεν εχεις βλεψεις σε υψηλα overclock..εγω βασικα προχωρησα σε custom watercooling εξ αιτιας της GTX 590 που οποιος εχει ασχοληθει μαζι της ξερει καλα οτι αυτη η καρτα εχει μια ιδιαιτερη αγαπη με τη θερμοτητα..ειναι ζεστο μωρο..80-90 βαθμους στο 100% με μαμα ρολογια! ποσο μαλλον εγω που την εχω σηκωσει στο θεο θα γινοταν τηγανιτη αν δεν προχωραγα σε υδροψυξη..λογο αυτης της περιπτωσης λοιπον μου ηταν ευκολο να τραβηξω κ δυο σωληνωσεις κ να δωσω κ στον επεξεργαστη..

βεβαια τωρα εχω εξωτικες θερμοκρασιες σε επεξεργαστη που δουλευει στο 4,7 κ σε gpu που ειναι κ αυτη στο θεο αλλα ειναι επισης εξωτικα κ τα 500 που εχω δαπανησει μεχρι τωρα για την υδροψυξη :) ..ειναι λοιπον το τι θελεις να κανεις,το τι ζητας κ φυσικα το που θελεις να φτασεις.

η επιλογη,δικη σου! ;)

Δημοσ.

με στοκ ψυκτρα τα πραγματα ειναι πολυ ασχημα ειδικα απο τον 8120 που εχω εγω μεχρι βεβαια κ στον 8350..σε συνθηκες ζεστης καυσωνα κλπ..παιζει να δεις ακομα κ 70-75 σε 100% load..μιλαμε παντα με μαμα ρευματα-ρολοι..

απο κει κ περα εξαρταται το τι θελεις να κανεις..σκεφτεσαι να τον σηκωσεις? αν ναι θα σου προτινα μια ετοιμη υδροψυξη απο corsair..δεν σε παω σε custom γιατι το κασε ανεβαινει παρα πολυ..αν κ οπως κ να χει κ να μη τον σηκωσεις κ παλι θα σου προτινα υδροψυξη για να ξενιασεις.. :)

Επανερχομαι να πω εντυπωσεις απο την Silver Arrow. Ξαναεκανα εγκατασταση τα Win8 και εκατσαν μια χαρα. Ειχα αντιμετωπισει αρκετα προβληματα τη προηγουμενη εβδομαδα αλλα ευτυχως ολα εκατσαν καλα μεχρι τωρα και λογικα η παστα εχει αρχισει να στρωνει. Τελικα δεν χρησιμοποιησα arctic silver 5 αλλα αυτη που ειχε μεσα η συσκευασια. Μεχρι τωρα (10 λεπτα prime95) ειμαι με τις εξης θερμοκρασιες:

Cpu temp: 51-52°C

Vcore-1: 54-55°C

Vcore-2: 49°C

Απο θορυβο τα παμε καλα, δεν εχουμε τσακωθει ακομα. Σε idle το μηχανημα ειναι σα μωρο που κοιμαται και σε full load σα μωρο που πειναει (κατα τη διαρκεια της μερας. οχι το κλαμα για φαγητο μετα τον υπνο). :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...