Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τιποτα απτα 2: Μπριζολα χοιρινη με ξεροψημενο λιπος vs all.

γουρουνι

Επαυξάνω!!! Τίποτα σαν το γουρουνάκι!!!

Δημοσ.

Ε όχι και να μην σουβλισουμε!!!!!!!εντάξει ξέρω την παράδοση...ποιο είναι πιο νόστιμο εννοώ...!έχω μια ψήφο νομίζω στο κατσίκι...

Δημοσ.

να ρωτήσω αυτό το περίεργο έθιμο (με το οποίο λερώνεις κ τα πανάκριβα τρεντικα outfits σου) που βάζετε κάποιου είδους ζώο (ψηφίζω αρνί btw) σε ένα μυτερό σίδερο κ το γυρίζετε ,υπάρχει ακόμα στην Ελλάδα?

Δεν είναι λίγο μπασκλας  έθιμο?

• Like 2
Δημοσ.

Ε πέρα από τα gay δικαιώματα που έβαλες χωρίς πραγματικά να έχω κανένα πρόβλημα είπα να μιλήσω για κάτι πιο διαχρονικό και...απτό...μπαςκλάς;;;;τι εννοείς;;δεν είναι αναγκαστικό να ακούμε και παολα εκείνη την ώρα αλλά ούτε να φοράμε και το outfit που φοράει το κατερίνακι!!

Δημοσ.

Κάπου διάβασα ότι το φετινό πασχαλινό τραπέζι είναι, κατά μο, φθηνότερο 5% σε σχέση με πέρυσι.

Πέρυσι έκανε -για 5 άτομα- 103€ και φέτος 96€.

Αλλά τώρα που τα μετράω δε μου βγαίνουν... Ρε παιδιά το αρνί πόσο το πήρατε; Ποσά κιλά ήταν;

Δημοσ.

Κάπου διάβασα ότι το φετινό πασχαλινό τραπέζι είναι, κατά μο, φθηνότερο 5% σε σχέση με πέρυσι.

Πέρυσι έκανε -για 5 άτομα- 103€ και φέτος 96€.

Αλλά τώρα που τα μετράω δε μου βγαίνουν... Ρε παιδιά το αρνί πόσο το πήρατε; Ποσά κιλά ήταν;

Μισό αρνί που πήρα εγω ( παιδί της πόλης βλέπεις , χωρις χωριό κλπ , αρκούμαστε στο ψήσιμο στον φούρνο ) έδωσα 36€ . Ναναι καμια 4-5 κιλα ; 

Δημοσ.

Μισό αρνί που πήρα εγω ( παιδί της πόλης βλέπεις , χωρις χωριό κλπ , αρκούμαστε στο ψήσιμο στον φούρνο ) έδωσα 36€ . Ναναι καμια 4-5 κιλα ;

Τότε ναι, ένταξη. Αλλά εμείς πχ 90€ κάνει μόνο το αρνί. Ποτά, πατάτες, σαλάτες άνετα σας στα 120++
Δημοσ.

Το πασχαλινό τραπέζι λίγα καταλαβαίνει από οικονομική κρίση...είναι μια παράδοση που καλά κρατεί κ οι έλληνες άλλο που δεν θέλουν θα κόψουν το λαιμό τους και κάπου θα βρουν και αρνάκι κι απ όλα...γυρνάω στο σουβλισμα!

Δημοσ.

να ρωτήσω αυτό το περίεργο έθιμο (με το οποίο λερώνεις κ τα πανάκριβα τρεντικα outfits σου) που βάζετε κάποιου είδους ζώο (ψηφίζω αρνί btw) σε ένα μυτερό σίδερο κ το γυρίζετε ,υπάρχει ακόμα στην Ελλάδα?

Δεν είναι λίγο μπασκλας  έθιμο?

Sorry , αλλα θα το πω , και κάντε με μπαν.

Απο τότε που οι πούστηδες αρχίσανε να κάνουνε κουμάντο , και απο τότε που οι άντρες αρχίσανε να προσκυνάνε ένα μουνί ,

πτωχεύσαμε πνευματικά σε αυτήν την χώρα.

Λερώνεις τα τρεντικα outfits λέει....στα διαλα burn in hell !!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...