deesnider Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Τιποτα απτα 2: Μπριζολα χοιρινη με ξεροψημενο λιπος vs all. γουρουνι Επαυξάνω!!! Τίποτα σαν το γουρουνάκι!!!
veteranos123 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Βετεράνε... είσαι βετεράνος και στο σούβλισμα βλέπω! xaxaxaxaxaxaxaxaxax
mouti Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Ε όχι και να μην σουβλισουμε!!!!!!!εντάξει ξέρω την παράδοση...ποιο είναι πιο νόστιμο εννοώ...!έχω μια ψήφο νομίζω στο κατσίκι...
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 να ρωτήσω αυτό το περίεργο έθιμο (με το οποίο λερώνεις κ τα πανάκριβα τρεντικα outfits σου) που βάζετε κάποιου είδους ζώο (ψηφίζω αρνί btw) σε ένα μυτερό σίδερο κ το γυρίζετε ,υπάρχει ακόμα στην Ελλάδα? Δεν είναι λίγο μπασκλας έθιμο? 2
mouti Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Ε πέρα από τα gay δικαιώματα που έβαλες χωρίς πραγματικά να έχω κανένα πρόβλημα είπα να μιλήσω για κάτι πιο διαχρονικό και...απτό...μπαςκλάς;;;;τι εννοείς;;δεν είναι αναγκαστικό να ακούμε και παολα εκείνη την ώρα αλλά ούτε να φοράμε και το outfit που φοράει το κατερίνακι!!
nilosgr Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Κάπου διάβασα ότι το φετινό πασχαλινό τραπέζι είναι, κατά μο, φθηνότερο 5% σε σχέση με πέρυσι. Πέρυσι έκανε -για 5 άτομα- 103€ και φέτος 96€. Αλλά τώρα που τα μετράω δε μου βγαίνουν... Ρε παιδιά το αρνί πόσο το πήρατε; Ποσά κιλά ήταν;
Adon1s Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Κάπου διάβασα ότι το φετινό πασχαλινό τραπέζι είναι, κατά μο, φθηνότερο 5% σε σχέση με πέρυσι. Πέρυσι έκανε -για 5 άτομα- 103€ και φέτος 96€. Αλλά τώρα που τα μετράω δε μου βγαίνουν... Ρε παιδιά το αρνί πόσο το πήρατε; Ποσά κιλά ήταν; Μισό αρνί που πήρα εγω ( παιδί της πόλης βλέπεις , χωρις χωριό κλπ , αρκούμαστε στο ψήσιμο στον φούρνο ) έδωσα 36€ . Ναναι καμια 4-5 κιλα ;
nilosgr Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Μισό αρνί που πήρα εγω ( παιδί της πόλης βλέπεις , χωρις χωριό κλπ , αρκούμαστε στο ψήσιμο στον φούρνο ) έδωσα 36€ . Ναναι καμια 4-5 κιλα ;Τότε ναι, ένταξη. Αλλά εμείς πχ 90€ κάνει μόνο το αρνί. Ποτά, πατάτες, σαλάτες άνετα σας στα 120++
mouti Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Το πασχαλινό τραπέζι λίγα καταλαβαίνει από οικονομική κρίση...είναι μια παράδοση που καλά κρατεί κ οι έλληνες άλλο που δεν θέλουν θα κόψουν το λαιμό τους και κάπου θα βρουν και αρνάκι κι απ όλα...γυρνάω στο σουβλισμα!
MovingShadow Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 να ρωτήσω αυτό το περίεργο έθιμο (με το οποίο λερώνεις κ τα πανάκριβα τρεντικα outfits σου) που βάζετε κάποιου είδους ζώο (ψηφίζω αρνί btw) σε ένα μυτερό σίδερο κ το γυρίζετε ,υπάρχει ακόμα στην Ελλάδα? Δεν είναι λίγο μπασκλας έθιμο? Sorry , αλλα θα το πω , και κάντε με μπαν. Απο τότε που οι πούστηδες αρχίσανε να κάνουνε κουμάντο , και απο τότε που οι άντρες αρχίσανε να προσκυνάνε ένα μουνί , πτωχεύσαμε πνευματικά σε αυτήν την χώρα. Λερώνεις τα τρεντικα outfits λέει....στα διαλα burn in hell !!!!
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Εγώ πήρα το κατσίκι κατάτι ακριβότερο από πέρσι πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα