tasoylos Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 τι να κανω τοτε μονο ψυχτρα να αλλαξω ? επισης η gpu ειναι πολυ κοντα με την καρτα ηχου και δεν μπορει να αναπνευσει καλα αμα αλλαζα το κουτι δεν θα ειχα τετοιο προβλημα
terry308 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Γιατί αν αλλάξεις κουτί θα αλλάξει και η απόσταση των καρτών ? Αν αποφασίσεις με 40€ παίρνεις καλό κουτάκι Η κάρτα ήχου είναι πάνω από την κάρτα γραφικών (η οποία εκ φύσεως είναι ζεστή) και δεν την επηρεάζει Φώτο από συστήματά μου σε κουτιά ~50€
Millennium Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δε χρειάζεσαι full tower οπωσδήποτε.Με ένα καλό συμμαζεμένο midi θα είσαι εντάξει.
lostresam Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 και με κατι τετοιο θα βελτιωθουν σιγουρα οι θερμοκρασιες σου δεν ειναι αναγκη να πας σε full tower
tasoylos Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 απλα εγω σκεφτομουνα να παρω ενα πιο ακριβο κουτι για να μην χρειαστει να ξαναλλαξω στο μελλον πολυ συντομα επισης ενα αλλο προβλημα που ειχα ηταν οτι οι δισκοι ειναι πολλοι και δεν πολυ χωρανε το κουτι πανω του λεει IN WIN καλη μαρκα ειναι αυτη?
terry308 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 In win κουτί είναι το 3ο στις φωτογραφίες που σου παρέθεσα , από τα καλύτερα κουτιά που πέρασαν από τα χέρια μου και με κατι τετοιο θα βελτιωθουν σιγουρα οι θερμοκρασιες σου δεν ειναι αναγκη να πας σε full tower Αυτό είναι ένα ωραίο και φρέσκο κουτάκι που θα σε καλύψει με μόλις 40,09€ με τα μεταφορικά (you.gr) Απλά θα χρειαστεί να του βάλεις κι έναν ακόμα ανεμιστήρα από το παλιό σου κουτί για έχει μόνο 1 μπροστά (μπορείς να βάλεις κι έναν στην οροφή )
tasoylos Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 κατι λιγο πιο καλο μπορεις να μου προτεινεις γιατι μπορω να δωσω παραπανω λεφτα
terry308 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δεν χρειάζεται , τα άλλα χρήματα τα βάζεις σε μια ψήκτρα Το κουτί έχει usb3 , παίρνει 6 δίσκους και είναι τιμιότατο για τα λεφτά που ζητάει
tasoylos Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 μπορεις να μου προτεινεις τοτε μια ακομα καλη ψυκτρα εγω ειχα καταλυξει εδω http://www.coolermaster.com/product/Detail/cooling/cpu-air-cooler/hyper-212-evo.html
vaiosgtr Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 θα κανεις overclocking? αν οχι δεν χρειαζεσαι μεγαλυτερη ψυκτρα. μεγαλυτερο κουτι ομως συγουρα γιατι δεν χωραει
tasoylos Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 δεν θα κανω overclocking ο terry308 μου ειπε οτι ειναι προτιμοτερο να δωσω πιο πολλα για ψυκτρα παρα στο κουτι που ακομα επειμενω σε ενα πιο μεγαλο κουτι επισης για να βαλω την ψυκτρα θα χρειαστει να βγαλω την μητρικη?
WalkerSW Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Ενα καλο κουτακι ειναι προτιμότερο , διοτι θα το κρατησεις για αρκετο καιρο και για πολλα συστήματα!
tasoylos Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 και εγω ετσι πιστευω αυτο ειναι καλο ?http://www.aerocool.com.tw/chassis/pgs/pgs-b/157.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα