Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι να κανω τοτε μονο ψυχτρα να αλλαξω ?

επισης η gpu ειναι πολυ κοντα με την καρτα ηχου και δεν μπορει να αναπνευσει  καλα αμα αλλαζα το κουτι δεν θα ειχα τετοιο προβλημα

Δημοσ.

Γιατί αν αλλάξεις κουτί θα αλλάξει και η απόσταση των καρτών ? 

Αν αποφασίσεις με 40€ παίρνεις καλό κουτάκι 

Η κάρτα ήχου είναι πάνω από την κάρτα γραφικών (η οποία εκ φύσεως είναι ζεστή) και δεν την επηρεάζει 

Φώτο από συστήματά μου σε κουτιά ~50€ 

post-146708-0-14253500-1367767566_thumb.jpg

post-146708-0-99255600-1367767567_thumb.jpg

post-146708-0-74817100-1367767573_thumb.jpg

Δημοσ.

απλα εγω σκεφτομουνα να παρω ενα πιο ακριβο κουτι για να μην χρειαστει να ξαναλλαξω στο μελλον πολυ συντομα επισης ενα αλλο προβλημα που ειχα ηταν οτι οι δισκοι ειναι πολλοι και δεν πολυ χωρανε  

το κουτι πανω του λεει IN WIN καλη μαρκα ειναι αυτη?

Δημοσ.

In win κουτί  είναι το 3ο στις φωτογραφίες που σου παρέθεσα , από τα καλύτερα κουτιά που πέρασαν από τα χέρια μου

και με κατι τετοιο θα βελτιωθουν σιγουρα οι θερμοκρασιες σου δεν ειναι αναγκη να  πας σε full tower

Αυτό είναι ένα ωραίο και φρέσκο κουτάκι που θα σε καλύψει με μόλις 40,09€ με τα μεταφορικά (you.gr)

Απλά θα χρειαστεί να του βάλεις κι έναν ακόμα ανεμιστήρα από το παλιό σου κουτί  για έχει μόνο 1 μπροστά 

(μπορείς να βάλεις κι έναν στην οροφή )

Δημοσ.

κατι λιγο πιο καλο μπορεις να μου προτεινεις γιατι μπορω να δωσω παραπανω λεφτα

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται , τα άλλα χρήματα τα βάζεις σε μια ψήκτρα 

Το κουτί έχει usb3 , παίρνει 6 δίσκους και είναι τιμιότατο για τα λεφτά που ζητάει 

Δημοσ.

θα κανεις overclocking? αν οχι δεν χρειαζεσαι μεγαλυτερη ψυκτρα. μεγαλυτερο κουτι ομως συγουρα γιατι δεν χωραει

Δημοσ.

δεν θα κανω overclocking ο terry308 μου ειπε οτι ειναι προτιμοτερο να δωσω πιο πολλα για ψυκτρα παρα στο κουτι που ακομα επειμενω σε ενα πιο μεγαλο κουτι 

επισης για να βαλω την ψυκτρα θα χρειαστει να βγαλω την μητρικη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...